Saippuat

Luomu plörö

Valmistaja:

Tätä saippua on kahvijauhesaippua.  Kahvinporot ovat vanha keino poistaa käsistä erilaiset hajut esim. kalan, valkosipulin jne. Tämä saippua sopii suihkusaippuaksi, mutta Luomuplörö saippualla voi pestä myös hiukset ja käyttää parranajosaippuana. Sisältää: luomurypsiöljy, luomukookosrasva, luomukahvi, lipeä.  Paino 60 g.

6,40 €

Appelsiini (Appelsin tvål)

Valmistaja: Klockargårdens

Luonnollinen saippua sisältää ihoa ravitsevia, hoitavia kasviöljyjä ja appelsiinin eteeristä öljyä. Appelsiiniöljy tunnetaan piristävänä ja valoa antavana eteerisenä öljynä. Ei kuivata ihoa. Täydellinen suihkussa ja käsienpesuun. Aito ja herkullinen tuoksu. Virkistävä sekä iholle että mielialalle! Pala 120 g.

8,40 €

Karpalo (Cranberry)

Valmistaja: Klockargårdens

 

Aivan upea saippua, joka tuoksuu myyttisen runsaasti jumalaisilta karpaloilta Ruotsin metsistä. Ei pese ainoastaan huomattavasti puhtaaksi, vaan ihastuttavat manteli- jaj oliiviöjyt ovat loistavia myös ihonhoitoon! Tuoksuu taianomaisen hyvälle, nämä viedään käsistä! Ja punainen, niin punainen. Pala 120 g.
8,40 €

Rakkaus- saippua

Valmistaja:

Rakastavaisten saippua! Todellinen hunajainen saippua! Täysin kasvispohjainen ja erittäin hellävarainen. Sisältää oliiviöljyä, kookos- ja auringonkukkaöjyä ja karitevoita, jotka puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Loistava käsi- ja suihkusaippuaksi. Ihastuttava tuoksu. Sopii kaikille, joilla on rakastava mieli <3! Pala 120 g. (70,00€/kg)

8,40 €

Saippua, Mesiturve & Rosmariini

Valmistaja:

Tämä saippua sisältää runsaasti turvetta ja hunajaa. Runsaasti vaahtoava. Sopii kaikille ihotyypeille. Mesiturve & Rosmariinisaippua sopii suihkusaippuaksi, hiusten pesuun sekä parranajosaippuaksi. Paino 60 g. Sisältää: Luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, kosmetiikkalaatuinen turve, hunaja, risiiniöljy, eteerinen rosmariiniöljy, mehiläisvaha. (103,33 €/kg)

6,20 €

Nokkosen Ihme

Valmistaja:

Nokkosen tiedetään alentavan verensokeria, helpottavan reumatismikipuja, olevan antiseptinen, parantavan pintaverenkiertoa ja jopa helpottavan ihottumia. Tämä saippua sisältää runsaasti nokkosta ja eteeristä rosmariini- ja Tea puuöljyä, jotka kaikki lisäävät antiseptistä vaikutusta. Nokkosen Ihme sopii suihkusaippuaksi, hiustenpesuun sekä parranajosaippuaksi.Paino 60 g. Sisältää: luomurypsiöljy, aprikoosinsiemenöljy, nokkostee, lipeä, risiiniöljy, mehiläisvaha, nokkosen lehdet, eteeriset Tea puu- (alle 1%) ja luomurosmariiniöljyt. (108,33€/kg)

6,50 €

Luomu Tuoksuva Hunaja

Valmistaja:

Mehiläisvahasta tulee luonnollinen, mieto tuoksu tähän saippuaan. Saippuaan ei ole lisätty hunajatuoksuöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös hiustenpesuun ja parranajoon. Paino 60 g. Sisältää: luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja, luomumehiläisvaha, luomueteeriset öljyt; rosmariini, meirami, piparminttu. (108,33€/kg)

6,50 €

Kookos Lime (Coco Lime!)

Valmistaja: Klockargårdens

Kyllä, olemme sekoittaneet kookoksen ja limen! Saiuppualla on aivan täydellinen, eksoottinen, hedelmäinen tuoksu. Virkistävä suihkusaippua. 120 g.

8,40 €

Vadelma Unelma

Valmistaja: Klockargårdens

Tuoreen vadelman tuoksuinen saippua kuin kesäpäivä.  Runsaasti sekä kermaisesti vaahtoava ja on yhtä hyvä suihkusaippuaksi kuin käsisaippuakikin. Hyvin riittoisa mehiläisvahan ansiosta. Pala 120 g.

8,40 €

Saippua, Elämän Voima - Isoäiti

Valmistaja:

Muskatellan, pelargonin ja palmarosan öljyjä sisältävä tumman oranssinkeltainen ja röhelö saippua. Ihana kukkamainen tuoksu. Sisältää paljon porkkanamehua eli beeta carotenia. Ei sisällä pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, porkkanamehu*, lipeä, luomukookosrasva, aprikoosisiemenöljy, risiiniöljy, eteeriset palmarosa-, luomuappelsiini-, muskatella- ja pelargoniumruusuöljyt.*Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, daucus carota*, cocos nucifera**, sodium hydroxide, prunus armeniaca, ricinus communis, salvia sclarea, citrus aurantium**, cympopogon martini, pelargonium graveolens, citral, geraniol, limonene, linalool, farnesol. 60 g. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Kehäkukka

Valmistaja:

Kehäkukan kukat ovat ihoa rauhoittavia ja jopa syötäviä. Tämä hellävarainen saippua sopii kaikille ja etenkin herkille ihotyypeille, sopii hyvin myös hiustenpesuun ja parranajoon. Sisältää: suomalainen rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, suomalainen kehäkukkarypsiöljy, aprikoosinsiemenöljy, risiiniöljy, suomalaisia kehäkukan terälehtiä. 60 g. Pakattu pahvirasiaan. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Lempi Lemmen Saippua

Valmistaja:

Tämä saippua on saanut innoituksensa Lemmestä ja nousevasta rakkaudesta. Anis, appelsiini ja patchouli ovat ikivanhoja sukuviettejä kiihottavia aineita. Kaura, humala, hunaja ja muskatella tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tämänkin saippuan, kuten kaikkien rakkauteen liittyvien asioiden kanssa on aina toivoa, muttei takuita! Saippua sopii hyvin myös hiusten pesuun ja parranajoon. Sisältää: suomalainen rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, suomalainen luomuhunaja, risiiniöljy, suomalainen luomukaura, eteeriset anis-, muskatella-, luomuappelsiini-, ja patchouliöljyt, suomalainen humala. 60 g. Pakattu pahvirasiaan. (108,33 €/kg)

6,50 €

Luomu Hunaja Kakku

Valmistaja:

Solan seudun paikalliset mehiläiset tekevät makeaa hunajaa sekä mehiläisvahaa paikallisen tarhurin avustuksella. Kaikille herkille ihotyypeille. Saippua on tuoksuton. Saippua sopii hyvin myös hiusten pesuun sekä parranajoon.Sisältää: suomalainen luomurypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, suomalainen luomuhunaja, suomalainen luomumehiläisvaha. 60 g. (103,33 €/kg)

6,20 €

Luomu Kaura

Valmistaja:

Tässä vaahtoavassa ja lievästi kuorivassa saippuassa on vain luomuviljeltyä suomalaista kauraa, kylmäpuristettua suomalaista luomurypsiöljyä ja luomukookosöljyä. Kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin myös hiusten pesuun ja parranajoon. Tuoksuton. 60 g. (103,33€/kg)

6,20 €

Mene pois paha hyttynen

Valmistaja: Solavoima

Tässä saippuassa on sitnorellan, laventelin ja patchoulin eteerisiä öljyjä karkoittamaan hyttyset. Ei kuitenkaan takuuta, koska hyttyset voivat olla erittäin itsepäisiä ja anarkistisia. Joka tapauksessa sitronellalla on pitkä historia hyttysten häätämisessä. Saippuan käytön jälkeen iholle jää mieto tuoksu. 60 g.

6,50 €

Olut Saippua

Valmistaja:

Ei tarvitse huolehtia kaloreista tai "olutmahan" kehittymisestä, kun käytät tätä 100 %sesti suomalaista olutta hiuksiisi, ihollesi ja parranajoon. Tämä saippua on Sola saippuan kunnianosoitus suomalaiselle saunalle. Olutta on jo iät ja ajat käytetty hiusten huuhteluun. Olut tekee hiuksista pehmeät ja poistaa sähköisyyttä. Olut Saippua on mieto ja hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksuton. 60 g.

6,00 €

Saippua, Salojen Sauna

Valmistaja:

Sauna on ollut meille paikkana henkinen ja pyhä. Kulttuurimme vahva kulmakivi - kuten sisumme. Saunassa on pesty elämän alku ja myös loppu. Siellä on hoidettu haavat ja kivut, murheet ja surut. Saunaa on aina odotettu, se on ollut matkan ja mielikuvien kaivattu määränpää. Sauna on osa meitä. Tunne löylyn leppeät henget, kuuntele kiukaan tarinat. Hiljenny, rauhoitu, rentoudu, nauti kiireettömästi ja anna ajan kulua, olet vain sinä ja sauna, lämmöllä ja rakkaudella. Tämä saippua on hyvin mieto ja tarkoitettu herkälle iholle ja hajuaistille. Tuoksuton. Sisältää: suomalainen luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä. 60 g. Pakattu pahvirasiaan. (100,00 €/kg)

6,00 €

Saippua, Halaus

Valmistaja:

Sisältää appelsiinin ja aniksen eteerisiä öljyjä ja myös fariinisokeria. Ihana tuoksu! Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosrasva, porkkanamehu*, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset anis- ja luomuappelsiiniöljyt, fariinisokeri*, neilikkaöljy, murskattu anis. *Suomalainen /pohjoiskarjalainen raaka-aine.

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, daucus carrota*, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, pimpinella anisum, biocitrus sinensis, sucrose*, syzgium aromaticum, pimpinella anisum, citral, limonene, linalool, eugenol, isoeugenol.

 60 g. (103,33 €/kg)

6,20 €

Saippua, Tapio Metsän Isäntä

Valmistaja:

Tässä saippuassa on talven kirpeyttä raikkautta. Sisältää: suomalainen rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, risiiniöljy, katajan, sypressin, palmarosan ja luomupiparmintun eteerisiä öljyjä, patchouli- ja laventeliöljyä, nokkosen lehtiä, kuusenkerkkiä, koivunlehtiä. Sopii hyvin myös hiusten pesuun ja parranajoon. 60 g. Pakattu rasiaan. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua Äiti Ihme - Oma pala metsää

Valmistaja:

Sisältää paljon koivua ja kuusta. Kerätään keväällä ja pakastetaan. Lehtien ja kerkkien mieto tuoksu, valkoinen punavihertävillä pilkuilla. Ei mehiläistuotteita, pähkinäöljyjä tai eteerisiä öljyjä.

Perussaippua kaikille. Sopii niin hiusten kuin koko vartaln pesuun ja parran ajoon.

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, picea buds*, betula pendula leaves*.

 60 g. ( 106,67 €/kg)

6,40 €

Fräscha gröna Äpplen

Valmistaja: Klockargårdens

Raikkaalle ja tuorreelle vihreälle omenalle tuoksuva, ihanasti vaahtoava saippua. Tarjoaa hyvän alun päivälle, tai helpottaa illalla raskaan päivän päätteeksi. Sisältää ihanaa mehiläisvahaa. Tuoksuu aidosti omenalle.

 


 

8,40 €

Manteli, maito ja hunaja

Valmistaja: Klockargårdens

Kauneussaippua, jossa on paljon manteliöljyä. Kaiken ihanuuden kruunaa maito ja hunaja. Todellinen saippuaklassikko, jossa on ihana hemmotteleva tuoksu.

 

 

 

8,40 €

Nestesaippua

Valmistaja:

Tehokas suoveteen käsin valmistettu hoitava saippua kätevällä pumppunokalla. Sopii kaikille ihotyypeille ja paljon käsiään peseville. Rosmariinin tuoksu. 300 ml Kotimainen tuote. (41,67 €/l)

12,50 €

Suolasaippua, Tuoksuton

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippua on tuoksuton.

INCI: Sisältö Sodium chloride (merisuola), Sodium cocoate (kookosrasva), Sodium rapeseedate (rypsiöljy), aqua (vesi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium castorate ( risiiniöljy) Ei sisällä lisättyjä tuoksu - eikä väriaineita. + 120 g. (53,64 €/kg)

 

7,50 €

Suolasaippua, Ihastus

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippua tuoksuu raikkaalle kukkaistuksulle, josta löytää hyasinttia, liljaa, jasmiinia...

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri.

Paino + 120 g. (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Merten tyrskyt

Valmistaja:

Suolainen, viilentävän virkistävä tuoksusekoitus vie ajatukset piristäviin uimahetkiin merten tyrskyihin. Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.) Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippuassa viileän mentholiin vivahtava hyvin raikas tuoksu. Kuvittele kuuma kesäpäivä, sitten viilentävä suihku ja tämä saippua seuraksi...

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, eucalyptyksen eteerinen öljy, piparmintun eteerinen öljy, patsulin eteerinen öljy, saippuaväri, limonene*. *Esiintyy  luontaisesti eteerisissä öljyissä.

( Huom: Tämä tuoksusekoitus voi tuntua viilentävältä iholla eteeristen öljyjen runsaan mentholipitoisuuden vuoksi.)

Paino + 120 g. (54,16 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Mustikkamaito

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Tämä saippua tuoksuu ihan aidosti juuri poimitulta mustikalta.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri, limonene*, citral*, citronellol*,eugenol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa.

Paino + 120 g. (54,17€/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Raparperihyve

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippuan tuoksusta löytää mansikkaa, vadelmaa ja omenaa sekä näitä raikastavaa raparperia. Tuoksu on mieto, kevyt kukkaistuoksu.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri, citral*, citronellol*, geraniol*, limonene*, linalool*.* Esiintyy saippuatuoksussa.

Paino + 120 g. (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Vaniljakahvi

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippua tuoksuu kevyen hennosti vaniljalla maustetulle kahville.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, jauhettu kahvinpapu, saippuaväri.

Paino +120 g (54,17 €/kg)

7,50 €

Saippua, kanerva parranajo/sheivaus

Valmistaja:

Vaahtoaa pehmeästi. Bentoniitti savi tekee iholle silkkisen liukkaan pinnan. Arktinen kanerva ja metsäntuoksuiset eteeriset öljyt rauhoittavat ihoa. Vaahdota suoraan iholle tai käytä partasutia

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Sheabutterate, Aqua, Sodium Castorate, Bentonite (Clay), Lavandula Hybrida Flower Oil, Calluna Vulgaris Dried Flower, Citrus Bergamia Peel Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Ultramarine pink CI77007, Juniperus Communis Fruit Oil, Vetiveria Zizanoides Extract, Santalum Album Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract . Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,
Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol

10,50 €

Saippua, Revontuli

Valmistaja:

Valkoinen ja raikas saippua. Luomumeiramin, rosmariinin ja piparmintun eteerisiä öljyjä. Vaahtoaa hyvin. Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat:luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja, luomumehiläisvaha, luomueteeriset öljyt: rosmariini, meirami, piparminttu. Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus, aqua, cocos nucifera, sodium hydoxide, mel, cera flava, rosmarinus officianalis, thymus mastichina, mentha piperita, limonene, linalool. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Talvimauste

Valmistaja:

Sisältää kanelin, mausteneilikan, appelsiinin ja inkiväärin eteeristä öljyä, vähnä kardemumma- ja mustaherukkasiemenjauhetta. Lämmin ja mausteinen. Ei mehiläistuotteita tai eteerisiä öljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, risiiniöljy, luomumustaherukansiemenjauhe, eteeriset kanelinlehti-, neilikka-, pomeranssi- ja inkivääriöljyt, kardemummajauhe.

INCI: brassica napus, cocos nucifera, aqua, sodium hydoxide, ricinus communis, zingiber officinale, citrus aurantium L, cinnamomum verum, syzgium aromaticum, elattaria cardamomum, cinnamal¹, courmarin¹, eugenol¹, benzyl benzoate¹, linalool¹, farnerol (106,67 €/kg)

6,40 €

Saippua, Menninkäisen Minttu

Valmistaja:

Karjalan Mintun luomusertifioitu minttu ja heidän ihana öljynsä luovat hienosti tuoksuvan saippuan. Raikas! Parempi kuin karkki,mutta älä syö. Vaaleanpunainen, punertavat vihreät pilkut.Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita. 60 g.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, risiiniöljy, Karjalan Mintun eteerinen luomupiparminttuöljy, piparmintunlehti. Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus, cocos nucifera, aqua, sodium hydroxide, ricinus communis, mentha peperita, folia menthae piperita, ¹limonene, ¹ linalool, ¹eugenol (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Rosa Lotus - Pinkki kukka

Valmistaja:

Kauniita pinkkejä marmorikuvioita sisältä sheavoisaippua. Raikkaasta kukkaistuoksusta löytää jasmiinia ja hyasinttia. Kaunis ja hurmaavasti tuoksuva saippua vaahtoaa hyvin. Täysin kasviperäinen. Sisältää hienoimpia öljyjä, jotka puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Täydellinen suihkusaippua, joka hurmaa myös käsisaippuana. Oliiviöljy, kookosöljy, auringonkukkaöljy, sheavoi ja risiiniöljy. 110 g Ingredients: förtvålad olivolja (sodium olivate), cocosolja (sodium cocoate), ekologisk solrosolja (sodium sunflowerate (organic)), sheasmör (sodium shea butterate), ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)), doftolja (perfume) och titanium white, färg, amyl cinnamal, benzyl benzoate, eugenol, geraniol, hexyl cinnamaldehyde, linalool

8,40 €

Saippua, Granaattiomena

Valmistaja:

Rakkaudenhedelmän viininpunainen ja rakastettavan suloinen saippua. Makealle hedelmälle tuoksuva, ihanasti vaahtoava ja mieto suihkusaippua, joka sopii myös käsisaippuaksi. Sheavoi ja manteliöljy kosteuttavat ihoa. Oliiviöljy, kookosöljy, laardi, rapsiöljy, sheavoi, mehiläisvaha ja manteliöljy. 120 g Ingredients: Förtvålad olivolja (sodium olivate), cocosolja (sodium cocoate), ister (sodium lardate), ekologisk rapsolja (sodium canolate), sheasmör (sodium shea butterate) ekologiskt bivax (sodium cerra flava, mandelolja (sodium almondate), doftolja (perfum) färgpigment (58,33 €/kg)

8,40 €

Saippua, Ilo

Valmistaja:

Pirteän, iloisen ja raikkaan keltainen seesamiöljysaippua punaisilla marmorikuvioilla. Raikkaan ja puhtaan tuoksuinen, vähän sitrushedelmäinen mutta neutraali. Täysin kasviperäinen. Kosteuttaa tehokkaasti ihoa tehden siitä pehmeän ja joustavan. Palmuöljy, kookosöljy, risiiniöljy ja seesamiöljy. 110 g Ingredients: förtvålad ekologisk palmolja (sodium palmate (organic)), cocosoja (sodium cocoate) ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)), sesamolja (sodium oleate, sodium linoleate), doftolja (perfume), färg, hexyl cinnama, limone, linalool, citral

8,40 €

Saippua, Appelsiini

Valmistaja:

Puhtaan oranssi ja aidosti vastapuristetulle appelsiinille tuoksuva saippua. Rauhoittava, kasviöljyjä sisältävä luonnollinen saippua, joka ei kuivata ihoa. Sopii erinomaisesti sekä suihku- että käsisaippuaksi. Saippuan aito oranssi väri ja miellyttävä tuoksu tulee luonnollisista eteerisistä öljyistä. Täysin kasvipohjainen. Tämä saippua tekee hyvä iholle ja mielelle. Oliiviöljy, kookosöljy, ekologinen palmuöljy, maissiöljy, rapsiöljy, risiiniöljy ja eteerinen appelsiiniöljy. 120 g Ingredients: förtvålad olivolja (sodium olivate), cocosolja (sodium cocoate), ekologisk palmolja sodium palmate (organic)), majsolja (sodium cornate), ekologisk rapsolja (sodium canolate (organic)), ekologisk ricinolja (sodium casorate (organic)), eterisk olja av apelsin (essential oil of orange), färg, limonene, linalool (70,00 €/kg)

8,40 €

Saippua, Suklaa

Valmistaja:

Aivan ihanasti aidolle suklaalle tuoksuva saippua. Hurmaavasti vaahtoava saippua sisältää manteliöljyä, joka tekee ihosta ylellisen pehmeän ja sileä. Ja se suklaan tuoksu! Tässä saippua kaikille, jotka rakastavat suklaata ja haluavat elämäänsä vähän extraa. Täysin kasviperäinen. Ekologinen palmuöljy, manteliöljy, kookosöljy, rapsiöljy, kaakaovoi ja risiiniöljy. 120 g Ingredients: förtvålad ekologisk palmolja (sodium palmate (organic)), ekologiskt kakaosmör (sodium cocoa butterate (organic)), ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)), doftolja (perfum), kakaomassa (theobroma cacao), hexyl ciamal, benzyl salicylate, lilial, limonene (70,00 €/kg)

8,40 €

Koirashampoo

Valmistaja:

Koiran oma saippua. Ihanan vaahtoava ja ravitseva saippua, joka hoitaa turkin ja ihon. Sisältää jojobaöljyä, oliiviöljyä ja mehiläisvahaa, jotka saavat turkin kiiltämään pitkäksi aikaa. Ihanan mieto tuoksu tulee ainoastaan saippuan sisältämistä eteerisistä öljyistä. 120 g (107,50 €/kg)

12,90 €

Saippua, mandariini

Valmistaja:

Suloisista mandariineistä valmistettu virkistävä saippua. Stimuloi aineenvaihduntaa, palauttaa ihon joustavuuden ja parantaa sen väriä. Säännöllisesti käytettynä saippuan sisältämät tuoksut energisoivat ja piristävät mieltä. 80 g

Ingredienti: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, citrus nobilis, olea europea, profumo. (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, Sitruuna

Valmistaja:

Sitruunasaippua, joka on tehty oliiviöljystä, sitruunan kuoresta ja puhtaasta eteerisestä öljystä. Sitruuna vahvistaa kehon puolustusmekanismejä ja sisältää antiseptisiä ominaisuuksia. Sitruunalla on kosmeettisesti supistava vaikutus, joten tämä saippua on hyvä aurinkoihottumaan, puhdistukseen ja häivyttää myös pisamia. Tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja stimuloi paikallista verenkiertoa. 80 g

Ingredienti: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, citrus limonium, olea europea. (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, rikki

Valmistaja:

Antiseptinen, rikkiä sisältävä saippua. Saippua puhdistaa ihon epäpuhtauksia, desinfioi ja tasapainottaa talineritystä. Sopii akneihon hoitoon. 50 g

Ingredients: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, sulfur, olea europea.
 

6,50 €

Saippua, Oliiviöljy

Valmistaja:

Saippua, joka on silkkaa oliiviöjyä. Tämä saippua hoitaa ihoa ja stimuloi sitä puhdistamalla ja suojaamalla. Tuoksuton. 80 g

Ingredients: sodium olivate,aqua, glycerin, sodium cocoate, olea europea (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, hohkakivi

Valmistaja:

Saippua, joka sisältää hohkakiveä. Tämä saippua tasoittaa, puhdistaa ja tuoksuu jasmiinille. Hohkakivi on luonnollinen, vulkaanista alkuperää oleva ainesosa. Saippuassa se pehmentää karhea ihoa ja syväpuhdistaa sitä sekä poistaa ylimääräisen talin. Iho tulee sileäksi, puhtaaksi ja samettisen pehmeäksi. 80 g

Ingredienti: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, olea europea, pumice, profumo. (92,50 €/kg)

 
 

 

7,40 €

Nestesaippua

Valmistaja:

Jokapäiväiseen käyttöön sopiva nestesaippua puhdistaa ihon hellävaraisesti. Luomukehäkukan ja luomutaikapähkinän kosteuttavat ja ihoa rauhoittavat ominaisuudet pitävät yllä ihon tasapainoa. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja säilyttää ihon kosteuden.
NaTrue-sertifioitu, vegaani
300 ml (21,67 €/l)

6,50 €

Saippua, Laventeli

Valmistaja:

Laventelin ystävän täysin kasviperäinen manteliöljypohjainen saippua. Tuoksu on silkkaa laventelia, väri ihastuttava laventelin sininen ja käytössä ihanasti vaahtoava. Paino 120 g Ingredients: sodium palmate (organic), sodium almondate, sodium cocoate, sodium canolate (organic), sodium cocoa buterate, sodium castorate (organic), eterska olja (lavendula), lavender oil, pigment, banzyl bensoate, d-lionene, linalool. (70,00 €/kg)

 

 

8,40 €

Saippua, Nokipannu

Valmistaja:

Nami saippua! Ihana tuoksu syntyy kun yhdistetään luomukahvi ja luomurypsiöljy. Täyttä luomua! Väri suklaanruskea. Ei eteerisiä öljyjä, pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy, luomukahvi, vesi, luomukookosrasva, lipeä, luomukahviplöröt. Paino 60 g INCI: brassica napus oleum, coffea Arabica, aqua, cocos nucifera (103,33 €/kg)

6,20 €

Kasvosaippua, puolukka

Valmistaja:

Arktisen puolukan hyödylliset rasvahapot ja kasvisterolit rauhoittavat ihoa ja yhdessä lesitiinin kanssa auttavat sitä säilyttämään kosteutensa. Vaaleanpunainen savi hoitaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Normaalille ja kuivalle iholle. Vaahtoaa pehmeästi. Ei kuivata ihoa. Huom. Pidä silmät suljettuina pesun aikana, saippua kirvelee silmiä. Muista säilyttää saippua alustalla, josta vesi pääsee pois. INCI: Sodium Cocoate , Aqua, Sodium Shea Butterate,Lecithin ( from sun flower), Montmorillonite, Vaccinium Vitis Idaea Seed Oil, Titanium dioxide (CI7789), CI77007, Citrus Sinensis Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Boswellia Carterii Oil, Vaccinium Vitis Idaea Fruit Powder, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract. Limonene, Linalool, Geraniol, Koko 60g (138,33 €/kg)

6,90 €

Suolasaippua Onni

Valmistaja:

Valloittava, sitruksinen suolasaippua ripauksella vastaleikattua nurmea. Tuoksumaailma  on kuin lupaus tulevista aurinkoisista päivistä. Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi.

Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä. Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, sitruunan eteerinen öljy, sitruunaruohon eteerinen öljy, limetin eteerinen öljy, saippuaväri, limonene*, citral*, linalool*, geraniol*,eucenol*,citronellol*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä. Paino + 120 g.

 

7,50 €

Hyttyssaippua

Valmistaja:

Saippua on valmistettu eteerisistä öljyistä, joita perinteisesti käytetään hyönteisten karkoittamisessa, koska hyttyset ja muut verta imevät hyönteiset eivät voi sietää saippuan hajua. Täydellinen kesäsaippua. Täysin vegaani. Paino 120 g. Ingredients: sodium olivate, sodium cocoate, organic sodium palmate, sodium cornate, sodium canolate, sodium casorate, essential oils, citral, garaniol, citronellol, limonene, linalool, eugenol.


8,40 €

Hyttyssaippua Mene Pois Paha Hyttynen

Valmistaja:

Hiusten pesuun! Asiakaspalautteet ovat olleet positiivisia, hyvä saippua myös koirallesi. Sitronellan, patsulin ja pikkuisen laventelin kanssa sekoitettuna tehdään saippuaa. Kermainen keltainen.Ei pähkinäöljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomu kookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset sitronella-, laventeli-, ja pachouliöljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, cymbopogon winterianus, pogostemon cablin, lavandula angustifolia, geraniol¹, eugenol¹, citronellol¹, limonene¹, linalool¹.

6,00 €

saippua, taikakukat

Valmistaja:

Ihanan aniliinin-punakuvioinen saippua, joka kimaltaa, kuplii, tuoksuu - on yksinkertaisesti hämmästyttävän ihana. Paino 120 g.

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate (organic), sodium sunflowerate, sodium shea butterate, sodium castorate, parfum, color, polyethylene terephthatate, benzyl benzoate. 

 

8,40 €

Saippua, Kunnon mies

Valmistaja:

Reilun kaupan luomuvaniljarouhe, laakerinlehden- ja setrin eteeriset öljyt. Väri vaalea vaniljarouheen tummilla pilkuilla. Ei sisällä mehiläistuotteita eikä pähkinäöljyjä. 60 g (108,33 €/kg)

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, risiiniöljy, eteeriset seetripuu-, korianteri-, vetiver-, ja sypressiöljyt, luomuvanilja. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, aqua*, cocos nucifera**, sodium hydroxide, ricinus communis, juniperus virginiana, vetiveria zizanoides, coriandrum sativum, cupressus sempervirens, vanilla planifolia**, limonene¹, linalool¹, geraniol¹.

6,50 €

Saippua, Jouluinen talo

Valmistaja:

Ihanan tuoksuva joulusaippua saa koko taloon joulutunnelman. Saippua vaahtoaa hyvin ja puhdistaa hyvin, hyvin hellästi, mutta saa sinut samalla joulutunnelmaan. 120 g (70,00 €/kg)

INCI sodium olivate, sodium cocoate, ekologisk palmolja sodium palmate, sodium cornate, ekologisk sodium canolate, ekologisk sodium casorate, sodium almondate, sodium cocoa butterate, sodium shea butterate, sodium avocodate, tritium vulgare, beeswax, parfum: eugenol, cinnamal, coumarin, limonene, linalool, benzyl bensoate. väri ja glitteri: 42090, 77007, 47005, 61570, 13015, polyethylene terephthalate.

8,40 €

Saippua, Ihana Joulu

Valmistaja:

Vaalea saippua hennoilla marmorikuvioilla. Ihana, kepeä ja kevyt tuoksu; sitrushedelmiä, mäntyä ja aavistus laventelia suloisesti yhdessä. Pesee hellävaraisesti puhtaaksi kosteuttaen samalla ihoa.  120 g Normaalihinta 8,40 € (70,00 €/kg)

INCI: sodium palmate (organic), sodium almondate, sodium cocoate, sodium canolate (organic), sodium cocoa butterate, sodium castorate (organic), parfum, väripigmentti (77007, Mica and Ironoxides 77491. Bensyl benzoate, limonene, linalool)

 

8,40 €

Saippua, Joulu

Valmistaja:

Glögi vai saippua? Neilikoita, appelsiinia, joulun mausteita ja vaniljaa. Saippua, joka lämmittää kuten kuuma glögi. Ja niin Joulun tuoksu ja ihana punainen väri.  Sisältää vain eteerisiä öljyjä. 120 g (70,00 €/kg)

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, ekologisk palmolja sodium palmate (organic), sodium cornate, sodium canolate (organic), sodium casorate (organic), essential oils: apelsin (citrus sinensis), kanel (cinnamomum zeylanicum leaf oil), kardemumma (elettaria cardamomum seed oil), vanilj (Aroma), väripigmentti (titanium dioxide - C.I. 77891, 16255, 19140), eugenol, limonene, linalool, benzyl bensoate, geraniol, cinnamal.

 

8,40 €

Saippua, Ruusu

Valmistaja:

Ruusu on kasvi, joka sisältää runsaasti E-vitamiinia, C ja välttämättömiä rasvahappoja. Sen marjojen öljyssä on kyky kunnostaa epiteelikudoksia ja siten estää ikääntymistä. Tämä saippua sopii kuiva ja kuivalle iholle, sekä vahvistaa ohutta ja haurasta ihoa. 80 g (91,88 €/kg)

INCI:sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cociate rosa moschata, olea europea, parfyymi

7,35 €

Saippua, Kaura

Valmistaja:

Dermatologinen, virkistävä saippua, joka valmistetaan tuoreesta vastapuristetusta oliiviöljystä (80%) ja kookosöljystä (20%). Näiden lisäksi saippuaan on lisätään emäksistä soodaa ja tislattua vettä, sekä kaurajauhoa, jolla on vahva pehmentävä ja virkistävä vaikutus. Näiden ainesosien ansiosta saippua sopii täydellisesti iholle, kaurajauho suojaa ihoa sekä stimuloiva sitä uudistumaan. Saippua auttaa myös ihottumaan ja kutinaan. 80 g (91,88 €/kg)

INCI: natrium olivate, aqua, glyseriiniä, natrium Cocoate, Avena sativa, Olea European, parfyymi

7,35 €

Saippua, Bergamotti

Valmistaja:

Bergamotti antiseptinen, balsamico.
Bergamottia sisältävä saippua, joka on antiseptinen. Bergamotti liittyy sitrushedelmiin, joka on syntynyt muutaman lajin mutaatiosta. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on, että se tuottaa sen hedelmiä vain pienessä osassa Calabriassa. Se tuoksu on makea, raikas ja kukkainen. Ominaisuuksiltaan saippua on antiseptinen, stimuloiva, verisuonia supistava ja paranemista edistävä. Saippua valmistetaan neitsytoliiviöljystä, joka on rikastettu bergamotin hedelmänkuorilla ja eteerisellä öljyllä. 80 g (91,88 €/kg)
INCI: natrium olivate, aqua, glyseriiniä, natrium Cocoate, sitrushedelmät bergamia, Olea European.

7,35 €

Suolasaippua, Ystäväni

Valmistaja:

Ihanan raikas suolasaippua ystävälle, tai itselle. Väri on raikas, puhtaan vaaleanpunainen. Tuoksussa on aavistus melonia, kevyt, mieto ja miellyttävä. Paino 120 g (54,17 €/kg) INCI: sodium chlorid, sodium cocoate, sodium rapeseedate, aqua, sodium olivate, sodium castorate, butyrspermum parkii, parfyms, soap color, eugenol, limonene, linalool

7,50 €

Saippua, persikka & aprikoosikuorinta

Valmistaja:

Saippua kuin korillinen raikkaita, tuoreita persikoita. Peseytymisestä nautinnon tekee saippuan sisältämä kaurapuuro, aprikoosin ydinjauho ja mausteet. Saippua sisältää runsaasti persikkaöjyä ja sheavoita, jotka pehmittävät ihosi sileäksi. Tämä aiheuttaa helposti riippuvuutta. 120 g (70,00 €/kg) ALE, päiväys syksy 2019

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate (organic), sodium sunflowerate (organic), sodium peach kernelate, sodium shea butterate, sodium castorate (organic), parfum, ekologiska, oatmeal (organic), apricot seed powder, turmeric, croton annum, väri (15510) benzyl benzoate, linalool.

5,00 €

Kristallisuolasaippua

Valmistaja:

Himalajan kristallisuolasaippua hoitaa ihoa luonnollisesti. Suola puhdistaa ja desinfioi sekä sen mineraalit ravitsevat ihoa ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Suolasaippuasta saat apua mm. atopiaan, akneen, kuivaan ihoon ja psoriakseen. Koko 6x6 cm. Kastele saippua ja pyörittele käsissä, jonka jälkeen pese kädelläsi ihoa. Raaka-aine on Himalajan vuoristosta löytyvä käsittelemätön luonnonsuola.

 

4,50 €

Suolasaippua, Suomi

Valmistaja:

Raikas, hieman metsäinen vesituoksu. Vaalea saippua, sinisen erisävyisillä pilkuilla. Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.) Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi. Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä. Sisältö: Sodium chloride (merisuola), Sodium cocoate (kookosrasva), Sodium rapeseedate (rypsiöljy), aqua (vesi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium castorate ( risiiniöljy), butyrspermum parkii (Shea) parfyms (saippuatuoksu), CI 77891,  CI74160, (saippuaväri)imonene*,citral*,citronellol*, benzyl salicylate*, linalool*, hydroxyisohexyl 3-cyclohexenecarboxaldehyde*.  * Esiintyy saippuatuoksussa. Paino + 120 g (54,17€/kg)

7,50 €

Suolasaippua, turve

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.) Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi. Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä. INCI: Sisältö Sodium chloride (merisuola), Sodium cocoate (kookosrasva), Sodium rapeseedate (rypsiöljy), aqua (vesi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium castorate risiiniöljy), sphagnum carex peat (hoitoturve), eucalyptus globulus (eucalyptuksen  eteerinen öljy), rosmarinus officinalis (rosmariinin eteerinen öljy), pogostemon carlin ( patsulin eteerinen öljy), limonen*, linalool*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä. Paino + 120 g (54,17€/kg)

7,50 €

Saippua, Tonttu

Valmistaja:

Tonttusaippua, joka tuoksuu aivan Joululta. Saippuan sisältämä sheavoi hoitaa ihoa ja saippuan tuoksut tuovat kylpyyn ja mieleen Joulun. 110 g (76,36 €/kg). INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium lardate, sodium canolate (organic), sodium shea butterate, sodium cerra flava (organic), sodium almondate, parfum, titanium dioxide C.I. 77891, 12490, Benzyl bensoate, d-limonene.

 

 

8,40 €

Saippua, Kiiwi-lime

Valmistaja: Passion Savon

Tässä saippuassa on käytetty tuoretta kiiviuutetta ja kalkkiöljyä, jotka ovat puhdistusaineita. Niiden ansiosta saippua on kevyesti verisuonia supistava ja ihovirheitä korjaava. Saippua sopii normaaleille ja rasvoittuville iholaaduille. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Juglans Regia, Actinidia Chinensis, Citrus Aurantifolia, Camellia Sinensis, Litsea Cubeba, Pogostemon Cablin, Kaolin, Vetivera Zinzanoides, Mentha Piperita, Mica, Citral*, Limonene*, Linalool* (*Composants naturellement présents dans les huiles essentielles) Pala 80 g (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Amaretto

Valmistaja: Passion Savon

Tuore, herkullinen, makea arominen saippua, joka saa tuoksunsa mantelimarsipaanista. Sisältää luonnollista hajuvettä ja makeaa manteliöljyä. Valmistuksessa on käytetty tiettyä manteliöljyä, joka ei imeydy saippuointiprosessissa, vaan pysyy öljynä raviten ja kosteuttaen ihoa. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Prunus Dulcis, Parfum (naturel), Bentonite. Pala 80 g. (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Kehäkukka

Valmistaja: Passion Savon

Ihana, lempeä ja ihoa korjaava saippua, jossa ihana sekoitus kukkien- ja hedelmien eteerisiä öljyjä. Lisänä kukkien terälehtiä ja hunajaa. Täydelllinen saippua kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle, herkälle ja hauraalle iholle. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Daucus Carota Sativa, Mel, Cocos Nucifera, Citrus Aurantium, Calendula Officinalis, Bixa Orellana, Cananga Odorata, Litsea Cubeba, Eugenia Caryophyllus, Citrus Nobilis, Cymbopogon Martini, Pogostemon Cablin, Rosmarinus Officinalis, Vetivera Zinzanoides, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Benzyl Benzonate*, Limonene*, Linalool* (*esiintyy luonnossa). Paino 80 g (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Joulu

Valmistaja: Passion Savon

Ihastuttava joulusaippua. Päällä kullan kimallusta, tuoksu mantelinen joulu. (Saippuassa ei koverrettua kuviota). Pala 80 g (70,00 €/kg)

5,90 €

Suihkugeeli 3 in !

Valmistaja:

Virkistävä energia buustaus päivään. Hellävarainen luonnonkosmetiikan suihkugeeli. Raikas ja maskuliininen tuoksu.
COSMOS ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, SODIUM COCO-SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, LIPPIA CITRIODORA LEAF WATER*, BETAINE, CITRIC ACID, GLYCERYL OLEATE, LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDIN) GROSSO HERB OIL*, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, POTASSIUM SORBATE, GLYCERIN***, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN’S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LINALOOL**, LIMONENE** 200 ml (29,50 €/l)

5,90 €

Suolasaippua Lumous, narusaippua

Valmistaja:

Saippua tuoksuu makean hedelmäiselle, mutta samalla raikkaassa tuoksussa sekoittuvat vihreä tee, lehdet ja eksoottiset kukat ja hedelmät.

Tämä saippua on erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. Miedosti kuorivana se pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfym (saippuatuoksu), CI 77891, CI 12490, CI 11680 (saippuaväri), Tocopherol (D-alpha, luonnollinen e-vitamiini öljy), Centaurea Cyanus Flower (kuivattu ruiskaunokki), benzyl bensoate*, citronellol*, hydroxycitronellal*, limonene*, linalool*, citral*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 240g (49,58 €/kg)

11,90 €

Saippua, kuusi

Valmistaja: Klockargårdens

Luonnollinen saippua, joka ravitsee ihoa. Sisältää tuoretta kuusiöljyä, joka tuo voimaa ja iloa.

INCI: saippuoitu ekologinen palmuöljy (sodium palmate (organic)), kookosöljy (sodium cocoate), oliiviöljy (sodium olivate), maissiöljy (Sodium cornate), ekologinen rapsiöljy (sodium canolate (organic)), ekologinen risiiniöljy (sodium castorate (organic)), kaakaovoi  (sodium cocoa butterate) & mangovoi (sodium mango butterate). eteeristä öljyä: kuusi (abes sibirica (spruce)), värit (C.I. 47005,61570, C.I Mica,77891,77499) *Limonene (eiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä). 120 gr (70,00 €/kg)


8,40 €

Saippua, mänty

Valmistaja: Klockargårdens

Ihastuttava metsän ja männyn tuoksu, joka tulee aidoista eteerisistä öljyistä; männystä ja vuorimännystä. Tämä saippua puhdistaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Täysin kasvipohjainen saippua, joka vahvistaa ihoa, lihaksia ja mielialaa. Klassinen tuoksu.

INCI: saippuoitu oliiviöljy (sodium olivate), kookosöljy (sodium cocoate), maissiöljy (sodium cornate), ekologinen rapsiöljy (sodium canolate (organic)), ekologinen risiiniöljy (sodium castorate (organic)), kaakaovoi (sodium cocoa butterate), mangovoi (sodium mango butterate), eteerinen öljy: (Pinus nigra Twig Leaf Oil), vihreä savi (green clay). Limonene. 100 g (84,00 €/kg)

8,40 €

Saippua, kielo

Valmistaja: Klockargårdens

Ihana, hurmaava kielon aito tuoksu. Täysin kasvipohjainen ja mieto saippua, joka puhdistaa ihon hellästi mutta samalla tehokkaasti. Sisältää kosteuttavaa sheavoita.

INCI: saippuoitu oliiviöljy (sodium olivate), kookosöljy (sodium cocoate), ekologinen auringonkukkaöljy (sodium sunflowerate (organic)), sheavoi (sodium shea butterate), ekologinen risiiniöljy (sodium castorate (organic)), tuoksu (parfum), glyceriini, väri (C.I 7789, 47005, 61570, 61570), citronellol, linalool, geraniol, hydraxysohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, butylphenyl, methylpropional. 100 g (84,00 €/kg)

 


8,40 €

Suolasaippua, Metsän kuura

Valmistaja:

Tämä suloisuus tuoksuu vienosti havupuille ja pikku pakkaselle. Aivan ihastuttava suolasaippua unisex tuoksulla. Sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Saippua on miedosti kuoriva, ja pehmentää siten ihon silkkisen pehmeäksi. On erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle.
Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms (saippuatuoksu), CI 77891, CI 74260, CI 77266 (saippuaväri), cinnamal*, eugenol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 120g (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Suomi

Valmistaja:

Saippua Suomelle. Kaunis sini-valkoinen saippua, jossa unisex-tuoksu. Sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Kuorii miedosti ja pehmentää siten ihon silkkisen pehmeäksi. Erinomainen kuivalle, karhealle ja atooppiselle iholle.
Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms), CI 77891,  CI 74160, CI 77266 (saippuaväri), coumarin*, linalool*, d-limonene*, eugenol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 120g (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Koli

Valmistaja:

Raikkaan metsän tuoksu; mänty, kataja, kuusi. Ei sisällä parfyymia tai saippuatuoksua, tuoksu tulee eteerisistä aromeista.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Abies Sibirica Oil (siperian pihtapuun eteerinen öljy), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (eukalyptuksen eteerinen öljy), Juniperus Communis Fruit Oil (katajan marjan eteerinen öljy), Pogostemon Cablin Leaf Oil (patsulin eteerinen öljy), CI 77891, CI 77266, CI 74260, limonene*, linalool*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä/Förekommer naturligt i eteriska oljor/Occurs naturally in essential oils.

Paino 120g

7,50 €

Saippua, Hyasintti

Valmistaja:

Täydellinen hyasintin tuoksu. Ihastuttava vaalea saippua, joka puhdistaa ihon pehmeästi sen sisältämän sheavoin avulla. Sopii sekä kasvojen että vartalon pesuun. Unelmasaippua kukkaistuoksuja rakastavalle.

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium sunflowerate (organic), sodium shea butterate (organic), sodium castorate (organic), parfum, glycerin, väri (titanoxid C.I 7789), Hexyl cinnam-aldehyde, linalool, d-limonene, citral, eugenol, hydroxyl-citronellal, hydroxy-methylpentyl-cyclohexenecarboxalde-hyde, benzyl alcohol.

120 gr. 70,00 €/kg VEGAN


8,40 €

Shampoo eläimille

Valmistaja:

Ihanteellinen saippua kaikille eläimille, jopa kissoille. Shampoo pesee todella puhtaaksi, mutta samalla sen sisältämä argan-öljy hoitaa ihoa ja turkkia. Täysin luonnollinen ja tuoksuton, joka sopii herkkäturkkisimmillekin eläimille.

INCI: sodium cocoate, sodium argania spinosa (Argan) nut oil, sodium lardate, sodium organic sunflowerate, sodium organic canolate, sodium organic castorate, cerra flava (organic beeswax).

120 g  91,67 €/kg

11,00 €

Joulusaippuasetti, 6 saippuaa

Valmistaja:

Setissä Klockargårdensin kuusi 120 g jotakin jouluista saippuaa. Norm hinta 8,40 €/kpl

35,00 €

Saippua, Pakuri

Valmistaja:

Hennosti vihreään vivahtava saippua, jossa Suomen luonnon ihmeaineeksi sanottua pakuria. Sopii koivuhartsin uudistavan vaikutuksen takia erityisesti psoriaatikoille, atoopikoille ja muuten aralle, herkälle iholle. Suomalaiset hennot hiukset rakastavat tätä saippuaa! Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita. 60 g (108,33€/kg)

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy, luomukookos, risiiniöljy, vesi, lipeä, pakuri, setrin, katajan ja männyn eteeriset öljyt.*Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

6,50 €

Saippua, Hilla

Valmistaja:

Lahja Suomen soilta sekoitettuna saippuaan. Lämmin kultainen saippua, marjarouheesta punaisia pilkkuja. Metsäinen tuoksu eteerisistä öljyistä. Ei pähkinäöljyjä. ei mehiläistuotteita. Kevyesti kuoriva. 60 g (108,33€/kg)

Ainesosat: Luomu rypsiöljy, luomu kookos, risiiniöljy, vesi, lipeä, aprikoosisiemenöljy, hillan marjarouhe, laakerinlehden ja siperiankuusen eteerinen öljy.

6,50 €

Suolasaippua, Aurora Borealis

Valmistaja:

Aurora Borealis kietoo hellästi yhteen vihermintun, piparmintun ja greipin eteeristen öljyjen virkistävän voimaannuttavat tuoksut. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. Saippua on miedosti kuoriva ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi sekä eutralisoi bakteerien aiheuttamaa hienhajua.  Merisuolan mineraalit auttavat ylläpitämään ihosi kosteustasapainossa. Saippua sopii kasvoille, käsille ja koko vartan riittoisas sekä kestää pitkään käytössä.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Mentha Spicata Herb Oil (vihermintun eteerinen öljy), Citrus Paradisi Peel Oil (greipin eteerinen öljy), Mentha Piperita Leaf Oil (piparmintun eteerinen öljy), CI 77891, CI 112490, CI 73360, CI 11680, CI 174260, CI 11710, CI51319, CI 74160 (saippuaväri), linalool*, limonene*, citral*, eugenol*, geraniol*, benzyl benzoate*, citronellol*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä/Förekommer naturligt i eteriska oljor/Occurs naturally in essential oils. 120 g (62,50 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Ruusu

Valmistaja:

Ihastuttavan tuoksuinen, aivan aidon villiruusun tuoksu. Suolasaippua sopii kaikille ihotyypeille, erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. On miedosti kuoriva ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi, neutralisoi bakteerien aiheuttamaa hienhajua ja vaikuttaa vähentävästi finnien ja näppyjen muodostumisee. Merisuolan mineraalit auttavat ylläpitämään ihosi kosteustasapainoa. Saippua sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle, on riittoisa ja kestää pitkään käytössä.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms (saippuatuoksu), CI 12490, CI 77891 (saippuaväri), benzyl benzoate*, cinnamyl alcohol*, citral*, citronellol*, eugenol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 120g (62,50 €/kg)

 

7,50 €

Kasvosaippua, mustikka

Valmistaja:

Flow:n kasvosaippua rasvoittuvalle ja sekaiholle. Arktista mustikkaa sisältävä, syväpuhdistava ja ihoa kirkastava kasvosaippua epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Sopii päivittäiseen ihon puhdistamiseen sekä meikin poistoon. Vegaani

 

6,90 €

Saippua, rakas kesä

Valmistaja:

Ihastuttava kasvissaippua, joka pesee puhtaaksi ihoa kuivattamatta. Tuoksu on unohtumattoman raikas yhdistelmä tuoretta kurkkua, makeaa melonia, ripaus appelsiinia ja valkoista myskiä.

Isodium cocate, organic sodium palmate, sodium cornate, sodium olivate, organic sodium canolate, sodium organic castorate, parfum, color 77891, 16255, 74260, linalool, limone

 

8,40 €

Lavera pumppupullo marjainen

Valmistaja:

Hellävarainen käsisaippua, joka sisältää luomu gojimarjaa ja luomu acaimarjaa. Puhdistaa kädet kuivattamatta ihoa. Pirteä, marjainen tuoksu. Hemmotteleva, vaahtoava koostumus. Sisältää luonnollisia peseviä ainesosia. Hoitava koostumus, jossa on iholle neutraali pH.

NaTrue sertifioitu ja vegaaninen.

INCI: Water (Aqua), Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Euterpe Oleracea Fruit Extract*, Salvia Hispanica Seed Extract*, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Punica Granatum Fruit Extract*, Sea Salt (Maris Sal), Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Alcohol* denat., Levulinic Acid, Fragrance (Parfum)**, Linalool**

250 ml

6,50 €

Lavera pumppupullo sitrus

Valmistaja:

Hellävarainen käsisaippua, joka sisältää luomu limeä ja luomu sitruunaruohoa. Puhdistaa kädet kuivattamatta ihoa. Raikas limen tuoksu. Hemmotteleva, vaahtoava koostumus. Sisältää luonnollisia peseviä ainesosia. Hoitava koostumus, jossa on iholle neutraali pH.

NaTrue sertifioitu ja vegaaninen.

INCI: Water (Aqua), Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cymbopogon Flexuosus Herb Extract*, Verbena Officinalis Leaf Extract*, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract*, Cymbopogon Martini Oil*, Sea Salt (Maris Sal), Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Alcohol* denat., Fragrance (Parfum)**, Citral**, Limonene**, Linalool**,  Citronellol**

250 ml

6,50 €