Saippuat

Luomu plörö

Valmistaja:

Tätä saippua on kahvijauhesaippua.  Kahvinporot ovat vanha keino poistaa käsistä erilaiset hajut esim. kalan, valkosipulin jne. Tämä saippua sopii suihkusaippuaksi, mutta Luomuplörö saippualla voi pestä myös hiukset ja käyttää parranajosaippuana. Sisältää: luomurypsiöljy, luomukookosrasva, luomukahvi, lipeä.  Paino 60 g.

6,40 €

Saippua, Mesiturve & Rosmariini

Valmistaja:

Tämä saippua sisältää runsaasti turvetta ja hunajaa. Runsaasti vaahtoava. Sopii kaikille ihotyypeille. Mesiturve & Rosmariinisaippua sopii suihkusaippuaksi, hiusten pesuun sekä parranajosaippuaksi. Paino 60 g. Sisältää: Luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, kosmetiikkalaatuinen turve, hunaja, risiiniöljy, eteerinen rosmariiniöljy, mehiläisvaha. (103,33 €/kg)

6,20 €

Nokkosen Ihme

Valmistaja:

Nokkosen tiedetään alentavan verensokeria, helpottavan reumatismikipuja, olevan antiseptinen, parantavan pintaverenkiertoa ja jopa helpottavan ihottumia. Tämä saippua sisältää runsaasti nokkosta ja eteeristä rosmariini- ja Tea puuöljyä, jotka kaikki lisäävät antiseptistä vaikutusta. Nokkosen Ihme sopii suihkusaippuaksi, hiustenpesuun sekä parranajosaippuaksi.Paino 60 g. Sisältää: luomurypsiöljy, aprikoosinsiemenöljy, nokkostee, lipeä, risiiniöljy, mehiläisvaha, nokkosen lehdet, eteeriset Tea puu- (alle 1%) ja luomurosmariiniöljyt. (108,33€/kg)

6,50 €

Luomu Tuoksuva Hunaja

Valmistaja:

Mehiläisvahasta tulee luonnollinen, mieto tuoksu tähän saippuaan. Saippuaan ei ole lisätty hunajatuoksuöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös hiustenpesuun ja parranajoon. Paino 60 g. Sisältää: luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja, luomumehiläisvaha, luomueteeriset öljyt; rosmariini, meirami, piparminttu. (108,33€/kg)

6,50 €

Saippua, Elämän Voima - Isoäiti

Valmistaja:

Muskatellan, pelargonin ja palmarosan öljyjä sisältävä tumman oranssinkeltainen ja röhelö saippua. Ihana kukkamainen tuoksu. Sisältää paljon porkkanamehua eli beeta carotenia. Ei sisällä pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, porkkanamehu*, lipeä, luomukookosrasva, aprikoosisiemenöljy, risiiniöljy, eteeriset palmarosa-, luomuappelsiini-, muskatella- ja pelargoniumruusuöljyt.*Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, daucus carota*, cocos nucifera**, sodium hydroxide, prunus armeniaca, ricinus communis, salvia sclarea, citrus aurantium**, cympopogon martini, pelargonium graveolens, citral, geraniol, limonene, linalool, farnesol. 60 g. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Kehäkukka

Valmistaja:

Kehäkukan kukat ovat ihoa rauhoittavia ja jopa syötäviä. Tämä hellävarainen saippua sopii kaikille ja etenkin herkille ihotyypeille, sopii hyvin myös hiustenpesuun ja parranajoon. Sisältää: suomalainen rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, suomalainen kehäkukkarypsiöljy, aprikoosinsiemenöljy, risiiniöljy, suomalaisia kehäkukan terälehtiä. 60 g. Pakattu pahvirasiaan. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Lempi Lemmen Saippua

Valmistaja:

Tämä saippua on saanut innoituksensa Lemmestä ja nousevasta rakkaudesta. Anis, appelsiini ja patchouli ovat ikivanhoja sukuviettejä kiihottavia aineita. Kaura, humala, hunaja ja muskatella tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tämänkin saippuan, kuten kaikkien rakkauteen liittyvien asioiden kanssa on aina toivoa, muttei takuita! Saippua sopii hyvin myös hiusten pesuun ja parranajoon. Sisältää: suomalainen rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, suomalainen luomuhunaja, risiiniöljy, suomalainen luomukaura, eteeriset anis-, muskatella-, luomuappelsiini-, ja patchouliöljyt, suomalainen humala. 60 g. Pakattu pahvirasiaan. (108,33 €/kg)

6,50 €

Luomu Hunaja Kakku

Valmistaja:

Solan seudun paikalliset mehiläiset tekevät makeaa hunajaa sekä mehiläisvahaa paikallisen tarhurin avustuksella. Kaikille herkille ihotyypeille. Saippua on tuoksuton. Saippua sopii hyvin myös hiusten pesuun sekä parranajoon.Sisältää: suomalainen luomurypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, suomalainen luomuhunaja, suomalainen luomumehiläisvaha. 60 g. (103,33 €/kg)

6,20 €

Luomu Kaura

Valmistaja:

Tässä vaahtoavassa ja lievästi kuorivassa saippuassa on vain luomuviljeltyä suomalaista kauraa, kylmäpuristettua suomalaista luomurypsiöljyä ja luomukookosöljyä. Kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin myös hiusten pesuun ja parranajoon. Tuoksuton. 60 g. (103,33€/kg)

6,20 €

Olut Saippua

Valmistaja:

Ei tarvitse huolehtia kaloreista tai "olutmahan" kehittymisestä, kun käytät tätä 100 %sesti suomalaista olutta hiuksiisi, ihollesi ja parranajoon. Tämä saippua on Sola saippuan kunnianosoitus suomalaiselle saunalle. Olutta on jo iät ja ajat käytetty hiusten huuhteluun. Olut tekee hiuksista pehmeät ja poistaa sähköisyyttä. Olut Saippua on mieto ja hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksuton. 60 g.

6,00 €

Saippua, Tervan taika

Valmistaja:

Sopii hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon.

Perinteinen mäntytervasaippua. Ihana mäntytervan tuoksu. Kantoterva männystä ja männynkuoriuute. Vaahtoaa joskus häivähdyksen mustana. Pakattu pahvirasiaan. 60 g (103,33 €/kg)

6,20 €

Saippua, Salojen Sauna

Valmistaja:

Sauna on ollut meille paikkana henkinen ja pyhä. Kulttuurimme vahva kulmakivi - kuten sisumme. Saunassa on pesty elämän alku ja myös loppu. Siellä on hoidettu haavat ja kivut, murheet ja surut. Saunaa on aina odotettu, se on ollut matkan ja mielikuvien kaivattu määränpää. Sauna on osa meitä. Tunne löylyn leppeät henget, kuuntele kiukaan tarinat. Hiljenny, rauhoitu, rentoudu, nauti kiireettömästi ja anna ajan kulua, olet vain sinä ja sauna, lämmöllä ja rakkaudella. Tämä saippua on hyvin mieto ja tarkoitettu herkälle iholle ja hajuaistille. Tuoksuton. Sisältää: suomalainen luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä. 60 g. Pakattu pahvirasiaan. (100,00 €/kg)

6,00 €

Saippua, Halaus

Valmistaja:

Sisältää appelsiinin ja aniksen eteerisiä öljyjä ja myös fariinisokeria. Ihana tuoksu! Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosrasva, porkkanamehu*, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset anis- ja luomuappelsiiniöljyt, fariinisokeri*, neilikkaöljy, murskattu anis. *Suomalainen /pohjoiskarjalainen raaka-aine.

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, daucus carrota*, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, pimpinella anisum, biocitrus sinensis, sucrose*, syzgium aromaticum, pimpinella anisum, citral, limonene, linalool, eugenol, isoeugenol.

 60 g. (103,33 €/kg)

6,20 €

Saippua, Tapio Metsän Isäntä

Valmistaja:

Tässä saippuassa on talven kirpeyttä raikkautta. Sisältää: suomalainen rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, risiiniöljy, katajan, sypressin, palmarosan ja luomupiparmintun eteerisiä öljyjä, patchouli- ja laventeliöljyä, nokkosen lehtiä, kuusenkerkkiä, koivunlehtiä. Sopii hyvin myös hiusten pesuun ja parranajoon. 60 g. Pakattu rasiaan. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua Äiti Ihme - Oma pala metsää

Valmistaja:

Sisältää paljon koivua ja kuusta. Kerätään keväällä ja pakastetaan. Lehtien ja kerkkien mieto tuoksu, valkoinen punavihertävillä pilkuilla. Ei mehiläistuotteita, pähkinäöljyjä tai eteerisiä öljyjä.

Perussaippua kaikille. Sopii niin hiusten kuin koko vartaln pesuun ja parran ajoon.

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, picea buds*, betula pendula leaves*.

 60 g. ( 106,67 €/kg)

6,40 €

Tassusalva

Valmistaja: Klockargårdens

Parhaan ystävän tassujen parhaaksi. Sisältää ainoastaan luontaisia hoitavia öljyjä. 50 g (242,00 €/kg)

12,10 €

Nestesaippua

Valmistaja:

Tehokas suoveteen käsin valmistettu hoitava saippua kätevällä pumppunokalla. Sopii kaikille ihotyypeille ja paljon käsiään peseville. Rosmariinin tuoksu. 300 ml Kotimainen tuote. (41,67 €/l)

12,50 €

Suolasaippua, Tuoksuton

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippua on tuoksuton.

INCI: Sisältö Sodium chloride (merisuola), Sodium cocoate (kookosrasva), Sodium rapeseedate (rypsiöljy), aqua (vesi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium castorate ( risiiniöljy) Ei sisällä lisättyjä tuoksu - eikä väriaineita. + 120 g. (53,64 €/kg)

 

7,50 €

Suolasaippua, Ihastus

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippua tuoksuu raikkaalle kukkaistuksulle, josta löytää hyasinttia, liljaa, jasmiinia...

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri.

Paino + 120 g. (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Innostus

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippuan tuoksu on pehmeä, josta voit löytää mehukkaita sitrushedelmiä yhdistettynä kevyesti kukkivaan niittyyn.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, appelsiinin eteerinen öljy, mandariinin eteerinen öljy, litsean eteerinen öljy, saippuaväri, limonene*, citral*, linalool*. *Esiintyy  luontaisesti eteerisissä öljyissä.

Paino + 120 g. (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Merten tyrskyt

Valmistaja:

Suolainen, viilentävän virkistävä tuoksusekoitus vie ajatukset piristäviin uimahetkiin merten tyrskyihin. Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.) Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippuassa viileän mentholiin vivahtava hyvin raikas tuoksu. Kuvittele kuuma kesäpäivä, sitten viilentävä suihku ja tämä saippua seuraksi...

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, eucalyptyksen eteerinen öljy, piparmintun eteerinen öljy, patsulin eteerinen öljy, saippuaväri, limonene*. *Esiintyy  luontaisesti eteerisissä öljyissä.

( Huom: Tämä tuoksusekoitus voi tuntua viilentävältä iholla eteeristen öljyjen runsaan mentholipitoisuuden vuoksi.)

Paino + 120 g. (54,16 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Mustikkamaito

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Tämä saippua tuoksuu ihan aidosti juuri poimitulta mustikalta.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri, limonene*, citral*, citronellol*,eugenol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa.

Paino + 120 g. (54,17€/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Raparperihyve

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippuan tuoksusta löytää mansikkaa, vadelmaa ja omenaa sekä näitä raikastavaa raparperia. Tuoksu on mieto, kevyt kukkaistuoksu.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri, citral*, citronellol*, geraniol*, limonene*, linalool*.* Esiintyy saippuatuoksussa.

Paino + 120 g. (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Vaniljakahvi

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippua tuoksuu kevyen hennosti vaniljalla maustetulle kahville.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, jauhettu kahvinpapu, saippuaväri.

Paino +120 g (54,17 €/kg)

7,50 €

Saippua, kanerva parranajo/sheivaus

Valmistaja:

Vaahtoaa pehmeästi. Bentoniitti savi tekee iholle silkkisen liukkaan pinnan. Arktinen kanerva ja metsäntuoksuiset eteeriset öljyt rauhoittavat ihoa. Vaahdota suoraan iholle tai käytä partasutia

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Sheabutterate, Aqua, Sodium Castorate, Bentonite (Clay), Lavandula Hybrida Flower Oil, Calluna Vulgaris Dried Flower, Citrus Bergamia Peel Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Ultramarine pink CI77007, Juniperus Communis Fruit Oil, Vetiveria Zizanoides Extract, Santalum Album Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract . Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,
Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol

10,50 €

Saippua, Revontuli

Valmistaja:

Valkoinen ja raikas saippua. Luomumeiramin, rosmariinin ja piparmintun eteerisiä öljyjä. Vaahtoaa hyvin. Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat:luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja, luomumehiläisvaha, luomueteeriset öljyt: rosmariini, meirami, piparminttu. Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus, aqua, cocos nucifera, sodium hydoxide, mel, cera flava, rosmarinus officianalis, thymus mastichina, mentha piperita, limonene, linalool. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Talvimauste

Valmistaja:

Sisältää kanelin, mausteneilikan, appelsiinin ja inkiväärin eteeristä öljyä, vähnä kardemumma- ja mustaherukkasiemenjauhetta. Lämmin ja mausteinen. Ei mehiläistuotteita tai eteerisiä öljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, risiiniöljy, luomumustaherukansiemenjauhe, eteeriset kanelinlehti-, neilikka-, pomeranssi- ja inkivääriöljyt, kardemummajauhe.

INCI: brassica napus, cocos nucifera, aqua, sodium hydoxide, ricinus communis, zingiber officinale, citrus aurantium L, cinnamomum verum, syzgium aromaticum, elattaria cardamomum, cinnamal¹, courmarin¹, eugenol¹, benzyl benzoate¹, linalool¹, farnerol (106,67 €/kg)

6,40 €

Saippua, Menninkäisen Minttu

Valmistaja:

Karjalan Mintun luomusertifioitu minttu ja heidän ihana öljynsä luovat hienosti tuoksuvan saippuan. Raikas! Parempi kuin karkki,mutta älä syö. Vaaleanpunainen, punertavat vihreät pilkut.Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita. 60 g.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, risiiniöljy, Karjalan Mintun eteerinen luomupiparminttuöljy, piparmintunlehti. Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus, cocos nucifera, aqua, sodium hydroxide, ricinus communis, mentha peperita, folia menthae piperita, ¹limonene, ¹ linalool, ¹eugenol (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Rosa Lotus - Pinkki kukka

Valmistaja:

Kauniita pinkkejä marmorikuvioita sisältä sheavoisaippua. Raikkaasta kukkaistuoksusta löytää jasmiinia ja hyasinttia. Kaunis ja hurmaavasti tuoksuva saippua vaahtoaa hyvin. Täysin kasviperäinen. Sisältää hienoimpia öljyjä, jotka puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Täydellinen suihkusaippua, joka hurmaa myös käsisaippuana. Oliiviöljy, kookosöljy, auringonkukkaöljy, sheavoi ja risiiniöljy. 110 g Ingredients: förtvålad olivolja (sodium olivate), cocosolja (sodium cocoate), ekologisk solrosolja (sodium sunflowerate (organic)), sheasmör (sodium shea butterate), ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)), doftolja (perfume) och titanium white, färg, amyl cinnamal, benzyl benzoate, eugenol, geraniol, hexyl cinnamaldehyde, linalool

8,40 €

Saippua, Kookos-lime

Valmistaja:

Vaalean sammaleenvihreä sheavoisaippua tuoksuu pehmeästi ja tasapainoisesti limen ja kookoksen sekoitukselle. Ylivoimaisesti ihana, eksoottisten hedelmien tuoksu. Täysin kasvipohjainen. Mainio suihku- ja käsisaippua. Oliiviöljy, kookosöljy, auringonkukkaöljy, sheavoi ja risiiniöljy. 120 g Ingredients: förtvålad olivolja (sodiumolivate), cocosolja (sodium cocoate), ekologisk solrosolj (sodium sunflowerate (organic)), sheasmör (sodium shea butterate), ekologisk solrosolja (sodium sunflowerate (organic)), sheasmör (sodium shea butterate), ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)), doftolja (parfum), färg (70,00 €/kg)

8,40 €

Saippua, Appelsiini

Valmistaja:

Puhtaan oranssi ja aidosti vastapuristetulle appelsiinille tuoksuva saippua. Rauhoittava, kasviöljyjä sisältävä luonnollinen saippua, joka ei kuivata ihoa. Sopii erinomaisesti sekä suihku- että käsisaippuaksi. Saippuan aito oranssi väri ja miellyttävä tuoksu tulee luonnollisista eteerisistä öljyistä. Täysin kasvipohjainen. Tämä saippua tekee hyvä iholle ja mielelle. Oliiviöljy, kookosöljy, ekologinen palmuöljy, maissiöljy, rapsiöljy, risiiniöljy ja eteerinen appelsiiniöljy. 120 g Ingredients: förtvålad olivolja (sodium olivate), cocosolja (sodium cocoate), ekologisk palmolja sodium palmate (organic)), majsolja (sodium cornate), ekologisk rapsolja (sodium canolate (organic)), ekologisk ricinolja (sodium casorate (organic)), eterisk olja av apelsin (essential oil of orange), färg, limonene, linalool (70,00 €/kg)

8,40 €

Saippua, Tuore vihreä omena

Valmistaja:

Kauniin, tuoreen ja raikkaan vaaleanvihreä saippua tuoksuu todellakin aivan aidoille vihreille omenille niin aidosti kuin vain jokin voi tuoksua. Ihanasti vaahtoava saippua sopii suihkusaippuaksi ja käsien pesuun. Tämä saippua tarjoaa aamulla ihanan aloituksen uuteen päivään, ja pyyhkii tehokkaasti rankan päivän rasitukset pois. Kookosöljy, laardi, oliiviöljy, rapsiöljy, sheavoi, mehiläisvaha ja manteliöljy. 110 g Ingredients: förtvålad cocosolja (sodium cocoate), ister (sodium lardate), olivolja (sodium olivate), ekologisk rapsolja (sodium canolate (organic)), sheasmör (sodium shea butterate) ekologiskt bivax (sodium cerra flava (organic)), mandelolja (sodium almondate), doftolja (parfum), färgpigment, hexyl cinnamaldehyde, benzyl bensoate, hydrowyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde (76,36 €/kg)

8,40 €

Koirashampoo

Valmistaja:

Koiran oma saippua. Ihanan vaahtoava ja ravitseva saippua, joka hoitaa turkin ja ihon. Sisältää jojobaöljyä, oliiviöljyä ja mehiläisvahaa, jotka saavat turkin kiiltämään pitkäksi aikaa. Ihanan mieto tuoksu tulee ainoastaan saippuan sisältämistä eteerisistä öljyistä. 120 g (107,50 €/kg)

12,90 €

Saippua, Gardenia

Valmistaja:

Upea, kermainen ja kukkainen saippua. Aistillinen ja huumaava kukkaistuoksu. Sopii kaikille ihotyypeille, kosteuttava ja rauhoittava. 80 g

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Cocos Nucifera, Gardenia Tahitensis, Cananga Odorata, Kaolin, Cinnamomum Camphora, Citrus Nobilis, Citrus Aurantium, Piper Nigrum, Boswellia Carterii, Citrus Reticulata, Flavour (natural), Zingiber Officinale, Jasminum Officinale, Bentonite, Mica, Benzyl Salicylate*; Geraniol*; Benzyl Benzoate*; Farnesol*; Limonene*; Linalool*  (*Composants naturellement présents dans les huiles essentielles) (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, mandariini

Valmistaja:

Suloisista mandariineistä valmistettu virkistävä saippua. Stimuloi aineenvaihduntaa, palauttaa ihon joustavuuden ja parantaa sen väriä. Säännöllisesti käytettynä saippuan sisältämät tuoksut energisoivat ja piristävät mieltä. 80 g

Ingredienti: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, citrus nobilis, olea europea, profumo. (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, Sitruuna

Valmistaja:

Sitruunasaippua, joka on tehty oliiviöljystä, sitruunan kuoresta ja puhtaasta eteerisestä öljystä. Sitruuna vahvistaa kehon puolustusmekanismejä ja sisältää antiseptisiä ominaisuuksia. Sitruunalla on kosmeettisesti supistava vaikutus, joten tämä saippua on hyvä aurinkoihottumaan, puhdistukseen ja häivyttää myös pisamia. Tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja stimuloi paikallista verenkiertoa. 80 g

Ingredienti: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, citrus limonium, olea europea. (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, rikki

Valmistaja:

Antiseptinen, rikkiä sisältävä saippua. Saippua puhdistaa ihon epäpuhtauksia, desinfioi ja tasapainottaa talineritystä. Sopii akneihon hoitoon. 60 g

Ingredients: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, sulfur, olea europea.
 

6,50 €

Saippua, Oliiviöljy

Valmistaja:

Saippua, joka on silkkaa oliiviöjyä. Tämä saippua hoitaa ihoa ja stimuloi sitä puhdistamalla ja suojaamalla. Tuoksuton. 80 g

Ingredients: sodium olivate,aqua, glycerin, sodium cocoate, olea europea (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, hohkakivi

Valmistaja:

Saippua, joka sisältää hohkakiveä. Tämä saippua tasoittaa, puhdistaa ja tuoksuu jasmiinille. Hohkakivi on luonnollinen, vulkaanista alkuperää oleva ainesosa. Saippuassa se pehmentää karhea ihoa ja syväpuhdistaa sitä sekä poistaa ylimääräisen talin. Iho tulee sileäksi, puhtaaksi ja samettisen pehmeäksi. 80 g

Ingredienti: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, olea europea, pumice, profumo. (92,50 €/kg)

 
 

 

7,40 €

Nestesaippua, tuoksuton

Valmistaja:

Jokapäiväiseen käyttöön sopiva nestesaippua puhdistaa ihon hellävaraisesti. Luomukehäkukan ja luomutaikapähkinän kosteuttavat ja ihoa rauhoittavat ominaisuudet pitävät yllä ihon tasapainoa. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja säilyttää ihon kosteuden.
NaTrue-sertifioitu, vegaani
300 ml (21,67 €/l)

6,50 €

Pienet kuviosaippuat

Valmistaja:

Pieniä kuviosaippuoita. Paino 15-20 g/pala. Kuvion muoto, väri ja tuoksu satunnainen.

1,50 €

Saippua, Laventeli

Valmistaja:

Laventelin ystävän täysin kasviperäinen manteliöljypohjainen saippua. Tuoksu on silkkaa laventelia, väri ihastuttava laventelin sininen ja käytössä ihanasti vaahtoava. Paino 120 g Ingredients: sodium palmate (organic), sodium almondate, sodium cocoate, sodium canolate (organic), sodium cocoa buterate, sodium castorate (organic), eterska olja (lavendula), lavender oil, pigment, banzyl bensoate, d-lionene, linalool. (70,00 €/kg)

 

 

8,40 €

Saippua, Nokipannu

Valmistaja:

Nami saippua! Ihana tuoksu syntyy kun yhdistetään luomukahvi ja luomurypsiöljy. Täyttä luomua! Väri suklaanruskea. Ei eteerisiä öljyjä, pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy, luomukahvi, vesi, luomukookosrasva, lipeä, luomukahviplöröt. Paino 60 g INCI: brassica napus oleum, coffea Arabica, aqua, cocos nucifera (103,33 €/kg)

6,20 €

Pesuneste 2in1

Valmistaja:

Lavera Basis Sensitiv 2 in 1 Hair & Body Wash -suihkusaippua vartalolle ja hiuksille. 2 in 1 Hair & Body Wash –suihkushampoo puhdistaa hellävaroen ihon ja hiukset. Sen merileväuutetta ja kasvikeratiinia sisältävä koostumus hoitaa ihoa ja hiuksia, jopa usein käytettynä, ja suojaa kuivumiselta. NaTrue-sertifioitu, vegaani 200 ml (38,00 €/l)

 

7,60 €

Kasvosaippua, puolukka

Valmistaja:

Arktisen puolukan hyödylliset rasvahapot ja kasvisterolit rauhoittavat ihoa ja yhdessä lesitiinin kanssa auttavat sitä säilyttämään kosteutensa. Vaaleanpunainen savi hoitaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Normaalille ja kuivalle iholle. Vaahtoaa pehmeästi. Ei kuivata ihoa. Huom. Pidä silmät suljettuina pesun aikana, saippua kirvelee silmiä. Muista säilyttää saippua alustalla, josta vesi pääsee pois. INCI: Sodium Cocoate , Aqua, Sodium Shea Butterate,Lecithin ( from sun flower), Montmorillonite, Vaccinium Vitis Idaea Seed Oil, Titanium dioxide (CI7789), CI77007, Citrus Sinensis Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Boswellia Carterii Oil, Vaccinium Vitis Idaea Fruit Powder, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract. Limonene, Linalool, Geraniol, Koko 60g (138,33 €/kg)

8,30 €

Hyttyssaippua Mene Pois Paha Hyttynen

Valmistaja:

Hiusten pesuun! Asiakaspalautteet ovat olleet positiivisia, hyvä saippua myös koirallesi. Sitronellan, patsulin ja pikkuisen laventelin kanssa sekoitettuna tehdään saippuaa. Kermainen keltainen.Ei pähkinäöljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomu kookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset sitronella-, laventeli-, ja pachouliöljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, cymbopogon winterianus, pogostemon cablin, lavandula angustifolia, geraniol¹, eugenol¹, citronellol¹, limonene¹, linalool¹.

6,00 €

saippua, taikakukat

Valmistaja:

Ihanan aniliinin-punakuvioinen saippua, joka kimaltaa, kuplii, tuoksuu - on yksinkertaisesti hämmästyttävän ihana. Paino 120 g.

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate (organic), sodium sunflowerate, sodium shea butterate, sodium castorate, parfum, color, polyethylene terephthatate, benzyl benzoate. 

 

8,40 €

Saippua, Kunnon mies

Valmistaja:

Reilun kaupan luomuvaniljarouhe, laakerinlehden- ja setrin eteeriset öljyt. Väri vaalea vaniljarouheen tummilla pilkuilla. Ei sisällä mehiläistuotteita eikä pähkinäöljyjä. 60 g (108,33 €/kg)

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, risiiniöljy, eteeriset seetripuu-, korianteri-, vetiver-, ja sypressiöljyt, luomuvanilja. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, aqua*, cocos nucifera**, sodium hydroxide, ricinus communis, juniperus virginiana, vetiveria zizanoides, coriandrum sativum, cupressus sempervirens, vanilla planifolia**, limonene¹, linalool¹, geraniol¹.

6,50 €

Saippua, Jouluinen talo

Valmistaja:

Ihanan tuoksuva joulusaippua saa koko taloon joulutunnelman. Saippua vaahtoaa hyvin ja puhdistaa hyvin, hyvin hellästi, mutta saa sinut samalla joulutunnelmaan. 120 g (70,00 €/kg)

INCI sodium olivate, sodium cocoate, ekologisk palmolja sodium palmate, sodium cornate, ekologisk sodium canolate, ekologisk sodium casorate, sodium almondate, sodium cocoa butterate, sodium shea butterate, sodium avocodate, tritium vulgare, beeswax, parfum: eugenol, cinnamal, coumarin, limonene, linalool, benzyl bensoate. väri ja glitteri: 42090, 77007, 47005, 61570, 13015, polyethylene terephthalate.

8,40 €

Saippua, Joulu

Valmistaja:

Glögi vai saippua? Neilikoita, appelsiinia, joulun mausteita ja vaniljaa. Saippua, joka lämmittää kuten kuuma glögi. Ja niin Joulun tuoksu ja ihana punainen väri.  Sisältää vain eteerisiä öljyjä. 120 g (70,00 €/kg)

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, ekologisk palmolja sodium palmate (organic), sodium cornate, sodium canolate (organic), sodium casorate (organic), essential oils: apelsin (citrus sinensis), kanel (cinnamomum zeylanicum leaf oil), kardemumma (elettaria cardamomum seed oil), vanilj (Aroma), väripigmentti (titanium dioxide - C.I. 77891, 16255, 19140), eugenol, limonene, linalool, benzyl bensoate, geraniol, cinnamal.

 

8,40 €

Saippua, Ruusu

Valmistaja:

Ruusu on kasvi, joka sisältää runsaasti E-vitamiinia, C ja välttämättömiä rasvahappoja. Sen marjojen öljyssä on kyky kunnostaa epiteelikudoksia ja siten estää ikääntymistä. Tämä saippua sopii kuiva ja kuivalle iholle, sekä vahvistaa ohutta ja haurasta ihoa. 80 g (91,88 €/kg)

INCI:sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cociate rosa moschata, olea europea, parfyymi

7,35 €

Saippua, Kaura

Valmistaja:

Dermatologinen, virkistävä saippua, joka valmistetaan tuoreesta vastapuristetusta oliiviöljystä (80%) ja kookosöljystä (20%). Näiden lisäksi saippuaan on lisätään emäksistä soodaa ja tislattua vettä, sekä kaurajauhoa, jolla on vahva pehmentävä ja virkistävä vaikutus. Näiden ainesosien ansiosta saippua sopii täydellisesti iholle, kaurajauho suojaa ihoa sekä stimuloiva sitä uudistumaan. Saippua auttaa myös ihottumaan ja kutinaan. 80 g (91,88 €/kg)

INCI: natrium olivate, aqua, glyseriiniä, natrium Cocoate, Avena sativa, Olea European, parfyymi

7,35 €

Saippua, Bergamotti

Valmistaja:

Bergamotti antiseptinen, balsamico.
Bergamottia sisältävä saippua, joka on antiseptinen. Bergamotti liittyy sitrushedelmiin, joka on syntynyt muutaman lajin mutaatiosta. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on, että se tuottaa sen hedelmiä vain pienessä osassa Calabriassa. Se tuoksu on makea, raikas ja kukkainen. Ominaisuuksiltaan saippua on antiseptinen, stimuloiva, verisuonia supistava ja paranemista edistävä. Saippua valmistetaan neitsytoliiviöljystä, joka on rikastettu bergamotin hedelmänkuorilla ja eteerisellä öljyllä. 80 g (91,88 €/kg)
INCI: natrium olivate, aqua, glyseriiniä, natrium Cocoate, sitrushedelmät bergamia, Olea European.

7,35 €

Suolasaippua, Ystäväni

Valmistaja:

Ihanan raikas suolasaippua ystävälle, tai itselle. Väri on raikas, puhtaan vaaleanpunainen. Tuoksussa on aavistus melonia, kevyt, mieto ja miellyttävä. Paino 120 g (54,17 €/kg) INCI: sodium chlorid, sodium cocoate, sodium rapeseedate, aqua, sodium olivate, sodium castorate, butyrspermum parkii, parfyms, soap color, eugenol, limonene, linalool

7,50 €

Saippua, unikko

Valmistaja:

Lievä kuorinta koko keholla pesun yhteydessä. Tätä saippuaa voit käyttää myös kasvojen kuorintaan. Ja saippuan tuoksu, huumaavan ihastuttava Japanista; Yuzu. Kuplii suurin ja kauniin kuplin samalla, kun puhdistaa lempeästi. Sisältää mm. seesamiöljyä, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Saippua, jossa on paljon suuria, kauniita kuplia ja lempeä, lievä pensaikot. Ravitsee ja kosteuttaa ihoa paljon seesamiöljyä. INCI sodium palmate (organic), sodium cocoate, sodium oleate, sodium linoleate, ekologisk, sodium castorate (organic),  parfum, färg (47000, 47005/45380/45410,60730/45410,45380), pumice, papaver somniferum seed, limonene, hexyl cinnam-aldehyde. 120 gr. (70€/kg)

8,40 €

Saippua, raikkaus

Valmistaja:

Todella raikas, miedosti puhtaan tuoksuinen saippua. Sisältää vain luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka antavat viileyden, joka kestää. Ihana suihkusaippua etenkin kuumalla tai liikunnan jälkeen
INCI sodium olivate, sodium cocoate), sodium palmate (organic), sodium cornate, sodium canolate (organic), sodium casorate (organic), essential oils: citrus aurantifolia oil, citrus limon peel oil, cistus ladaniferus leaf/stem extract, cymbopogon flexuosus, cymbopogon winterianus herb oil, eucalyptus citriodora oil, juniperus virginiana wood oil, lavendula angustifolia, eugenia caryophyllus bud oil. Färgpigment. *Citral, geraniol, citronellol, limonene, linalool, eugenol. benzoate.120 gr. (70,00€/kg)

8,40 €

Saippua, sateen jälkeen

Valmistaja:

Sateen jälkeen on poutasää. Rakastettava tuoksu, joka sopii sekä miehille että naisille. Ensituoksuna on sitrusta, sitten valloittaa vanilja ja patsouli, lopulta tuoksu vie sinut eksoottiselle merenrannalle. Koe saippuan tuoksu, ja elämään on helpompi suhtautua myönteisesti. Kaunis sininen saippua marmorikuvioilla. 120 g. (norm hinta 8,40 €-70,00 €/kg)

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate (organic), sodium sunflowerate (organic), sodium peach kernelate, sodium shea butterate (organic), sodium castorate (organic). Essential oils: litsea cubeba, pogostemon cablin, aroma. Väri (C.I. 77891, 77007). Limonene, linalool, citral

4,00 €

Saippua, persikka & aprikoosikuorinta

Valmistaja:

Saippua kuin korillinen raikkaita, tuoreita persikoita. Peseytymisestä nautinnon tekee saippuan sisältämä kaurapuuro, aprikoosin ydinjauho ja mausteet. Saippua sisältää runsaasti persikkaöjyä ja sheavoita, jotka pehmittävät ihosi sileäksi. Tämä aiheuttaa helposti riippuvuutta. 120 g (70,00 €/kg)

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate (organic), sodium sunflowerate (organic), sodium peach kernelate, sodium shea butterate, sodium castorate (organic), parfum, ekologiska, oatmeal (organic), apricot seed powder, turmeric, croton annum, väri (15510) benzyl benzoate, linalool.

8,40 €

Kristallisuolasaippua

Valmistaja:

Himalajan kristallisuolasaippua hoitaa ihoa luonnollisesti. Suola puhdistaa ja desinfioi sekä sen mineraalit ravitsevat ihoa ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Suolasaippuasta saat apua mm. atopiaan, akneen, kuivaan ihoon ja psoriakseen. Koko 6x6 cm. Kastele saippua ja pyörittele käsissä, jonka jälkeen pese kädelläsi ihoa. Raaka-aine on Himalajan vuoristosta löytyvä käsittelemätön luonnonsuola.

 

4,50 €

Saippua, luomu kaura

Valmistaja:

Kylmäpuristettu suomalainen rypsiöljy ja kookosrasvaa, mukana myös luomukauraa. Kuoriva ja todella kermainen, väriltään oranssi-keltainen. Ei eteerisiä öljyjä, pähkinäöljyä tai mehiläistuotteita. Saippuoidut ainesosat: luomurypysiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, luomukaura. INCI: brassica napus oil, aqua, cocos nucifera, sodium hydroxide, avena sativa 60 g (103,33 €/kg)

6,20 €

Suolasaippua, Suomi

Valmistaja:

Raikas, hieman metsäinen vesituoksu. Vaalea saippua, sinisen erisävyisillä pilkuilla. Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.) Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi. Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä. Sisältö: Sodium chloride (merisuola), Sodium cocoate (kookosrasva), Sodium rapeseedate (rypsiöljy), aqua (vesi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium castorate ( risiiniöljy), butyrspermum parkii (Shea) parfyms (saippuatuoksu), CI 77891,  CI74160, (saippuaväri)imonene*,citral*,citronellol*, benzyl salicylate*, linalool*, hydroxyisohexyl 3-cyclohexenecarboxaldehyde*.  * Esiintyy saippuatuoksussa. Paino + 120 g (54,17€/kg)

7,50 €

Suolasaippua, turve

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.) Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi. Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä. INCI: Sisältö Sodium chloride (merisuola), Sodium cocoate (kookosrasva), Sodium rapeseedate (rypsiöljy), aqua (vesi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium castorate risiiniöljy), sphagnum carex peat (hoitoturve), eucalyptus globulus (eucalyptuksen  eteerinen öljy), rosmarinus officinalis (rosmariinin eteerinen öljy), pogostemon carlin ( patsulin eteerinen öljy), limonen*, linalool*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä. Paino + 120 g (54,17€/kg)

7,50 €

Saippua, Hirvi

Valmistaja:

Ihastuttava, raikkaalta metsältä tuoksuva saippua. Herkullinen mango ja kaakaovoi kosteuttaa ihoa. Männyn eteerinen öljy vahvistaa lihaksia ja mieltä. INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium cornate, sodium canolate (organic), sodium castorate (organic), sodium cocoa butterate, sodium mango butterate, essential oil: Pinus nigra Twig Leaf Oil, green clay, limonene. 120 g. (70,83 €/kg)

 

 

8,50 €

Saippua, Tonttu

Valmistaja:

Tonttusaippua, joka tuoksuu aivan Joululta. Saippuan sisältämä sheavoi hoitaa ihoa ja saippuan tuoksut tuovat kylpyyn ja mieleen Joulun. 110 g (76,36 €/kg). INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium lardate, sodium canolate (organic), sodium shea butterate, sodium cerra flava (organic), sodium almondate, parfum, titanium dioxide C.I. 77891, 12490, Benzyl bensoate, d-limonene.

 

 

8,40 €

Saippua, Kiiwi-lime

Valmistaja: Passion Savon

Tässä saippuassa on käytetty tuoretta kiiviuutetta ja kalkkiöljyä, jotka ovat puhdistusaineita. Niiden ansiosta saippua on kevyesti verisuonia supistava ja ihovirheitä korjaava. Saippua sopii normaaleille ja rasvoittuville iholaaduille. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Juglans Regia, Actinidia Chinensis, Citrus Aurantifolia, Camellia Sinensis, Litsea Cubeba, Pogostemon Cablin, Kaolin, Vetivera Zinzanoides, Mentha Piperita, Mica, Citral*, Limonene*, Linalool* (*Composants naturellement présents dans les huiles essentielles) Pala 80 g (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Amaretto

Valmistaja: Passion Savon

Tuore, herkullinen, makea arominen saippua, joka saa tuoksunsa mantelimarsipaanista. Sisältää luonnollista hajuvettä ja makeaa manteliöljyä. Valmistuksessa on käytetty tiettyä manteliöljyä, joka ei imeydy saippuointiprosessissa, vaan pysyy öljynä raviten ja kosteuttaen ihoa. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Prunus Dulcis, Parfum (naturel), Bentonite. Pala 80 g. (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Plumeria

Valmistaja: Passion Savon

Upea, kermainen ja kukkainen saippua. Gardenia-kukkien sensuelli aromi tuoksuu tässä saippuassa. Sopii kaikille ihotyypeille, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Cocos Nucifera, Gardenia Tahitensis, Cananga Odorata, Kaolin, Cinnamomum Camphora, Citrus Nobilis, Citrus Aurantium, Piper Nigrum, Boswellia Carterii, Citrus Reticulata, Flavour (natural), Zingiber Officinale, Jasminum Officinale, Bentonite, Mica, Benzyl Salicylate*; Geraniol*; Benzyl Benzoate*; Farnesol*; Limonene*; Linalool*  (*esiintyy luonnonnolisesti) Pala 80 g. (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Monbazillac

Valmistaja: Passion Savon

Saippua valmistetaan ranskalaisesta maustekastike-viinistä ja rypäleensiemenöljystä. Näiden lisäksi saippua sisältää mandariinia, persikkaa, mangoa, ananasta, ylang ylangia ja patchoulia. Lisänä saippuan pinnassa hunajaa sisältävä runsas, houkutteleva kerros. Kermainen ja silkkinen saippua. INCI: Sodium olivate, Sodium cocoate, Glycerine, Aqua, Sodium sheabutterate, Sodium sunflowerate, Sodium cocoabutterate, Sodium castorate, Vitis vinifera seed oil, Parfum (natural), Cocos nucifera milk, Wine, Mel, Cananga odorata (Canaga) flower oil, Cinnamomum camphora (Howood) oil, Citrus aurantium (Petitgrain) wood oil, Citrus nobilis (Mandarin) peel oil, Litsea cubeba fruit oil, Pogostemon cablin (Patchouli) leaf oil, Hippophae rhamnoides oil, Kaolin, Mica, Benzyl Benzoate*, Citral*, Geraniol*, Limonene*, Linalool* (*esiintyy luonnossa) Pala 80 g. (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Kehäkukka

Valmistaja: Passion Savon

Ihana, lempeä ja ihoa korjaava saippua, jossa ihana sekoitus kukkien- ja hedelmien eteerisiä öljyjä. Lisänä kukkien terälehtiä ja hunajaa. Täydelllinen saippua kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle, herkälle ja hauraalle iholle. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Daucus Carota Sativa, Mel, Cocos Nucifera, Citrus Aurantium, Calendula Officinalis, Bixa Orellana, Cananga Odorata, Litsea Cubeba, Eugenia Caryophyllus, Citrus Nobilis, Cymbopogon Martini, Pogostemon Cablin, Rosmarinus Officinalis, Vetivera Zinzanoides, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Benzyl Benzonate*, Limonene*, Linalool* (*esiintyy luonnossa). Paino 80 g (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Joulu

Valmistaja: Passion Savon

Ihastuttava joulusaippua. Päällä kullan kimallusta, tuoksu mantelinen joulu. (Saippuassa ei koverrettua kuviota). Pala 80 g (70,00 €/kg)

5,90 €

Suihkugeeli 3 in !

Valmistaja:

Virkistävä energia buustaus päivään. Hellävarainen luonnonkosmetiikan suihkugeeli. Raikas ja maskuliininen tuoksu.
COSMOS ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, SODIUM COCO-SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, LIPPIA CITRIODORA LEAF WATER*, BETAINE, CITRIC ACID, GLYCERYL OLEATE, LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDIN) GROSSO HERB OIL*, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, POTASSIUM SORBATE, GLYCERIN***, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN’S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LINALOOL**, LIMONENE** 200 ml (29,50 €/l)

5,90 €

Suihkugeeli, Granaattiomena

Valmistaja:

Hellävarainen suihkugeeli pesee hellästi kuivan ja vaativammankin ihon.
Hedelmäinen granaattiomena ja ruusunmarja antavat hienostuneen tuoksun.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID°, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) FLOWER WATER*, GLYCERIN*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, PUNICA GRANATUM (POMEGRANATE) SEED OIL, INULIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LIMONENE**, CITRONELLOL**, GERANIOL**, LINALOOL** (29,50 €/l)

5,90 €

Suihkugeeli, Aprikoosi & seljankukka

Valmistaja:

 Hedelmäisen tuoksuinen luonnollinen suihkugeeli sisältää aprikoosinkiviöljyä ja seljankukkauutetta, joiden ansioista iho jää suihkun jäljiltä pehmeäksi. Mieto tuoksu, sopii myös herkkäihoiselle.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, DEHYDROACETIC ACID°, CITRIC ACID, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE)**, SODIUM CHLORIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) FLOWER WATER*, GLYCERIN*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FLOWER WATER*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, INULIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL (29,50 €/l)

5,90 €

Suihkugeeli, Aloe vera 200 ml

Valmistaja:

Luonnollinen Aloe vera -suihkugeeli puhdistaa hellävaraisesti. Raikas tuoksu virkistää ja antaa energiaa.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, DEHYDROACETIC ACID°, CITRIC ACID, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE)**, SODIUM CHLORIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) FLOWER WATER*, GLYCERIN*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FLOWER WATER*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, INULIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL (29,50 €/l)

5,90 €

Suolasaippua Lumous, narusaippua

Valmistaja:

Saippua tuoksuu makean hedelmäiselle, mutta samalla raikkaassa tuoksussa sekoittuvat vihreä tee, lehdet ja eksoottiset kukat ja hedelmät.

Tämä saippua on erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. Miedosti kuorivana se pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfym (saippuatuoksu), CI 77891, CI 12490, CI 11680 (saippuaväri), Tocopherol (D-alpha, luonnollinen e-vitamiini öljy), Centaurea Cyanus Flower (kuivattu ruiskaunokki), benzyl bensoate*, citronellol*, hydroxycitronellal*, limonene*, linalool*, citral*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 240g (49,58 €/kg)

11,90 €

Saippua, kuusi

Valmistaja: Klockargårdens

Luonnollinen saippua, joka ravitsee ihoa. Sisältää tuoretta kuusiöljyä, joka tuo voimaa ja iloa.

INCI: saippuoitu ekologinen palmuöljy (sodium palmate (organic)), kookosöljy (sodium cocoate), oliiviöljy (sodium olivate), maissiöljy (Sodium cornate), ekologinen rapsiöljy (sodium canolate (organic)), ekologinen risiiniöljy (sodium castorate (organic)), kaakaovoi  (sodium cocoa butterate) & mangovoi (sodium mango butterate). eteeristä öljyä: kuusi (abes sibirica (spruce)), värit (C.I. 47005,61570, C.I Mica,77891,77499) *Limonene (eiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä). 120 gr (70,00 €/kg)


8,40 €

Saippua, mänty

Valmistaja: Klockargårdens

Ihastuttava metsän ja männyn tuoksu, joka tulee aidoista eteerisistä öljyistä; männystä ja vuorimännystä. Tämä saippua puhdistaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Täysin kasvipohjainen saippua, joka vahvistaa ihoa, lihaksia ja mielialaa. Klassinen tuoksu.

INCI: saippuoitu oliiviöljy (sodium olivate), kookosöljy (sodium cocoate), maissiöljy (sodium cornate), ekologinen rapsiöljy (sodium canolate (organic)), ekologinen risiiniöljy (sodium castorate (organic)), kaakaovoi (sodium cocoa butterate), mangovoi (sodium mango butterate), eteerinen öljy: (Pinus nigra Twig Leaf Oil), vihreä savi (green clay). Limonene. 100 g (84,00 €/kg)

8,40 €

Saippua, kielo

Valmistaja: Klockargårdens

Ihana, hurmaava kielon aito tuoksu. Täysin kasvipohjainen ja mieto saippua, joka puhdistaa ihon hellästi mutta samalla tehokkaasti. Sisältää kosteuttavaa sheavoita.

INCI: saippuoitu oliiviöljy (sodium olivate), kookosöljy (sodium cocoate), ekologinen auringonkukkaöljy (sodium sunflowerate (organic)), sheavoi (sodium shea butterate), ekologinen risiiniöljy (sodium castorate (organic)), tuoksu (parfum), glyceriini, väri (C.I 7789, 47005, 61570, 61570), citronellol, linalool, geraniol, hydraxysohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, butylphenyl, methylpropional. 100 g (84,00 €/kg)

 


8,40 €

Suolasaippua, Hunajakenno

Valmistaja:

Hunajakenno suolasaippua saa hennon hunajaisen tuoksunsa puhdistavasta ja pehmentävästä puhtaasta hunajasta, sekä luonnollisen kellertävän värinsä ihoa ravitsevasta ja kirkastavasta mehiläisvahasta.  Tässä saippuassa on kaikki hunajan ja merisuolan hyvää tekevät ominaisuudet samassa palassa, ilman lisättyjä tuoksuja tai värejä. Saippua sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalla ja karhealle, atooppiselle iholle. Saippua kuorii miedosti ja pehmentää siten ihon silkkisen pehmeäksi. Sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Mel (hunaja), Cera Alba (mehiläisvaha). Ei sisällä lisättyä tuoksua, eikä väriä/Innehåller inte tillsatta doft- eller färgämnen/No perfume or colourings added.

Paino 120g  (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Metsän kuura

Valmistaja:

Tämä suloisuus tuoksuu vienosti havupuille ja pikku pakkaselle. Aivan ihastuttava suolasaippua unisex tuoksulla. Sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Saippua on miedosti kuoriva, ja pehmentää siten ihon silkkisen pehmeäksi. On erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle.
Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms (saippuatuoksu), CI 77891, CI 74260, CI 77266 (saippuaväri), cinnamal*, eugenol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 120g (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Suomi

Valmistaja:

Saippua Suomelle. Kaunis sini-valkoinen saippua, jossa unisex-tuoksu. Sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Kuorii miedosti ja pehmentää siten ihon silkkisen pehmeäksi. Erinomainen kuivalle, karhealle ja atooppiselle iholle.
Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms), CI 77891,  CI 74160, CI 77266 (saippuaväri), coumarin*, linalool*, d-limonene*, eugenol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 120g (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Koli

Valmistaja:

Raikkaan metsän tuoksu; mänty, kataja, kuusi. Ei sisällä parfyymia tai saippuatuoksua, tuoksu tulee eteerisistä aromeista.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Abies Sibirica Oil (siperian pihtapuun eteerinen öljy), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (eukalyptuksen eteerinen öljy), Juniperus Communis Fruit Oil (katajan marjan eteerinen öljy), Pogostemon Cablin Leaf Oil (patsulin eteerinen öljy), CI 77891, CI 77266, CI 74260, limonene*, linalool*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä/Förekommer naturligt i eteriska oljor/Occurs naturally in essential oils.

Paino 120g

6,50 €

Saippua, Talvihedelmät

Valmistaja:

Kasvispohjainen hoitava saippua, jolla on hurmaava hedelmäinen ja mausteinen tuoksu, joka huumaa kaikki aistit. Saippuan tuoksu on lämmin, pehmeä ja ihastuttava. Appelsiiniä, omenaa, neilikkaa, anista...

INCI: sodium palmate (organic), sodium cocoate, sodium castorate (organic), sodium oleate, sodium linoleate, perfum, essentail oils of orange and cinnamon (Citrus sinensis), Cinnamomum verum, Cocoa (Theobroma Cacao) Powder, Cinammomum cassia bark,  väri (titanium dioxide, 19140, 16255). Eugenol, benzyl benzoate, limonene.

120 g  70,00 €/kg VEGAN


8,40 €

Shampoo eläimille

Valmistaja:

Ihanteellinen saippua kaikille eläimille, jopa kissoille. Shampoo pesee todella puhtaaksi, mutta samalla sen sisältämä argan-öljy hoitaa ihoa ja turkkia. Täysin luonnollinen ja tuoksuton, joka sopii herkkäturkkisimmillekin eläimille.

INCI: sodium cocoate, sodium argania spinosa (Argan) nut oil, sodium lardate, sodium organic sunflowerate, sodium organic canolate, sodium organic castorate, cerra flava (organic beeswax).

120 g  91,67 €/kg

11,00 €