Pyykinpesu

Pesupähkinät 100 g

Valmistaja: Pieni Saippuakauppa

Nepalista Himalajan rinteillä kasvavien peasupähkinöiden pesuteho perustuu pähkinöiden kuorissa olevaan sapoiiniin, joka liukenee yli 30-asteiseen veteen ja toimii luontaisena pesuaineena. Eivät jätä pyykkiin kemiallisia jäämiä, kuten kemialliset pesuaineet. Pesupähkinät sopivat hyvin allergikoille, astmaatikoille ja herkkäihoisille, eivätkä aiheuta ärsytystä. Ne käyvät myös pähkinäallergisille. Hinta 1,95 e/100 g (19,50 €/kg)

Katso myös pesupussi.

1,95 €

Pesupussi pähkinöille

Valmistaja:

Kankainen, Suomessa ommeltu pieni pesupussi pesupähkinöille. Pähkinät laitetaan pussiin, pussi suljetaan ja laitetaan pyykinpesukoneeseen pyykin sekaan. Pyykkäyksen jälkeen nostetaan kuivumaan. Kangas kestää 60 asteen pesun.

1,50 €

Sappisaippua

Valmistaja:

Luonnonmukainen, riittoisa ja tehokas tahranpoistaja. Tehoaa mm. öljy-, rasva-, väri-, muste-, ruoho-, marja-, hedelmä- ja veritahroihin. Levitä saippuaa suoraan tahralle ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti tai pese normaaliin tapaan joko käsin tai koneessa. Pala 100 g.

2,95 €

Sappisaippua, neste

Valmistaja:

Luonnonmukainen, riittoisa ja tehokas tahranpoistaja. Tehoaa mm. öljy-, rasva-, väri-, muste-, ruoho-, marja-, hedelmä- ja veritahroihin. Levitä nestettä suoraan tahralle ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti tai pese normaaliin tapaan joko käsin tai koneessa. Suojakorkin alla muoviharjakset. Neste 200 ml pullo.

6,90 €

Pesupähkinä, 1 kg

Valmistaja:

Nepalista Himalajan rinteillä kasvavien peasupähkinöiden pesuteho perustuu pähkinöiden kuorissa olevaan sapoiiniin, joka liukenee yli 30-asteiseen veteen ja toimii luontaisena pesuaineena. Eivät jätä pyykkiin kemiallisia jäämiä, kuten kemialliset pesuaineet. Pesupähkinät sopivat hyvin allergikoille, astmaatikoille ja herkkäihoisille, eivätkä aiheuta ärsytystä. Ne käyvät myös pähkinäallergisille.

Katso myös pesupussi.

14,50 €