Tuotteemme

Valikoimissamme on suomalaisten Solan, Onnenpussin ja Flown sekä Klockargårdensin, Sa di Saponen sekä Passion Savonin tuoksuvia ja hoitavia aromaterapeuttisia palasaippuoita sekä tietysti myös tuoksuttomia vaihtoehtoja jokapäiväiseen peseytymiseen.

Jokainen saippuamme on käsityötä, joten niissä näkyy käden jälki eikä yksikään tuote ole täsmälleen toisensa näköinen eikä värinen. Edistääksesi saippuan käyttöikää, muistathan säilyttää sen alustalla, josta vesi pääsee pois.

Pienestä Saippuakaupasta löytyy myös muita kylpy- ja pesutuotteita, mm. erilaisia saippua-alustoja, pesusieniä ja –harjoja, lahjatavaroita, postikortteja ja ekologisia pyykinpesuaineita. Tervetuloa verkkokauppaan sekä myymälään!
 

Luomu plörö

Valmistaja:

Tätä saippua on kahvijauhesaippua.  Kahvinporot ovat vanha keino poistaa käsistä erilaiset hajut esim. kalan, valkosipulin jne. Tämä saippua sopii suihkusaippuaksi, mutta Luomuplörö saippualla voi pestä myös hiukset ja käyttää parranajosaippuana. Sisältää: luomurypsiöljy, luomukookosrasva, luomukahvi, lipeä.  Paino 60 g.

6,40 €

Appelsiini (Appelsin tvål)

Valmistaja: Klockargårdens

Luonnollinen saippua sisältää ihoa ravitsevia, hoitavia kasviöljyjä ja appelsiinin eteeristä öljyä. Appelsiiniöljy tunnetaan piristävänä ja valoa antavana eteerisenä öljynä. Ei kuivata ihoa. Täydellinen suihkussa ja käsienpesuun. Aito ja herkullinen tuoksu. Virkistävä sekä iholle että mielialalle! Pala 120 g.

8,40 €

Lahjakortti Pieneen Saippuakauppaan

Valmistaja: Pieni Saippuakauppa

Lahjakortti Pieneen Saippuakauppaan on mainio lahjaidea.

Se on yksilöllinen, ympäristöystävällinen lahja miehelle, naiselle, ystävälle, hääparille tai vaikkapa liikelahjaksi.

Lahjakortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi.

20,00 €

Pesupähkinät 100 g

Valmistaja: Pieni Saippuakauppa

Nepalista Himalajan rinteillä kasvavien peasupähkinöiden pesuteho perustuu pähkinöiden kuorissa olevaan sapoiiniin, joka liukenee yli 30-asteiseen veteen ja toimii luontaisena pesuaineena. Eivät jätä pyykkiin kemiallisia jäämiä, kuten kemialliset pesuaineet. Pesupähkinät sopivat hyvin allergikoille, astmaatikoille ja herkkäihoisille, eivätkä aiheuta ärsytystä. Ne käyvät myös pähkinäallergisille. Hinta 1,95 e/100 g (19,50 €/kg)

Katso myös pesupussi.

1,95 €

Karpalo (Cranberry)

Valmistaja: Klockargårdens

 

Aivan upea saippua, joka tuoksuu myyttisen runsaasti jumalaisilta karpaloilta Ruotsin metsistä. Ei pese ainoastaan huomattavasti puhtaaksi, vaan ihastuttavat manteli- jaj oliiviöjyt ovat loistavia myös ihonhoitoon! Tuoksuu taianomaisen hyvälle, nämä viedään käsistä! Ja punainen, niin punainen. Pala 120 g.
8,40 €

Rakkaus- saippua

Valmistaja:

Rakastavaisten saippua! Todellinen hunajainen saippua! Täysin kasvispohjainen ja erittäin hellävarainen. Sisältää oliiviöljyä, kookos- ja auringonkukkaöjyä ja karitevoita, jotka puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Loistava käsi- ja suihkusaippuaksi. Ihastuttava tuoksu. Sopii kaikille, joilla on rakastava mieli <3! Pala 120 g. (70,00€/kg)

8,40 €

Saippua, Mesiturve & Rosmariini

Valmistaja:

Tämä saippua sisältää runsaasti turvetta ja hunajaa. Runsaasti vaahtoava. Sopii kaikille ihotyypeille. Mesiturve & Rosmariinisaippua sopii suihkusaippuaksi, hiusten pesuun sekä parranajosaippuaksi. Paino 60 g. Sisältää: Luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, kosmetiikkalaatuinen turve, hunaja, risiiniöljy, eteerinen rosmariiniöljy, mehiläisvaha. (103,33 €/kg)

6,20 €

Nokkosen Ihme

Valmistaja:

Nokkosen tiedetään alentavan verensokeria, helpottavan reumatismikipuja, olevan antiseptinen, parantavan pintaverenkiertoa ja jopa helpottavan ihottumia. Tämä saippua sisältää runsaasti nokkosta ja eteeristä rosmariini- ja Tea puuöljyä, jotka kaikki lisäävät antiseptistä vaikutusta. Nokkosen Ihme sopii suihkusaippuaksi, hiustenpesuun sekä parranajosaippuaksi.Paino 60 g. Sisältää: luomurypsiöljy, aprikoosinsiemenöljy, nokkostee, lipeä, risiiniöljy, mehiläisvaha, nokkosen lehdet, eteeriset Tea puu- (alle 1%) ja luomurosmariiniöljyt. (108,33€/kg)

6,50 €

Luomu Tuoksuva Hunaja

Valmistaja:

Mehiläisvahasta tulee luonnollinen, mieto tuoksu tähän saippuaan. Saippuaan ei ole lisätty hunajatuoksuöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös hiustenpesuun ja parranajoon. Paino 60 g. Sisältää: luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja, luomumehiläisvaha, luomueteeriset öljyt; rosmariini, meirami, piparminttu. (108,33€/kg)

6,50 €

Kookos Lime (Coco Lime!)

Valmistaja: Klockargårdens

Kyllä, olemme sekoittaneet kookoksen ja limen! Saiuppualla on aivan täydellinen, eksoottinen, hedelmäinen tuoksu. Virkistävä suihkusaippua. 120 g.

8,40 €

Vadelma Unelma

Valmistaja: Klockargårdens

Tuoreen vadelman tuoksuinen saippua kuin kesäpäivä.  Runsaasti sekä kermaisesti vaahtoava ja on yhtä hyvä suihkusaippuaksi kuin käsisaippuakikin. Hyvin riittoisa mehiläisvahan ansiosta. Pala 120 g.

8,40 €

Saippua, Elämän Voima - Isoäiti

Valmistaja:

Muskatellan, pelargonin ja palmarosan öljyjä sisältävä tumman oranssinkeltainen ja röhelö saippua. Ihana kukkamainen tuoksu. Sisältää paljon porkkanamehua eli beeta carotenia. Ei sisällä pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, porkkanamehu*, lipeä, luomukookosrasva, aprikoosisiemenöljy, risiiniöljy, eteeriset palmarosa-, luomuappelsiini-, muskatella- ja pelargoniumruusuöljyt.*Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, daucus carota*, cocos nucifera**, sodium hydroxide, prunus armeniaca, ricinus communis, salvia sclarea, citrus aurantium**, cympopogon martini, pelargonium graveolens, citral, geraniol, limonene, linalool, farnesol. 60 g. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Kehäkukka

Valmistaja:

Kehäkukan kukat ovat ihoa rauhoittavia ja jopa syötäviä. Tämä hellävarainen saippua sopii kaikille ja etenkin herkille ihotyypeille, sopii hyvin myös hiustenpesuun ja parranajoon. Sisältää: suomalainen rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, suomalainen kehäkukkarypsiöljy, aprikoosinsiemenöljy, risiiniöljy, suomalaisia kehäkukan terälehtiä. 60 g. Pakattu pahvirasiaan. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Lempi Lemmen Saippua

Valmistaja:

Tämä saippua on saanut innoituksensa Lemmestä ja nousevasta rakkaudesta. Anis, appelsiini ja patchouli ovat ikivanhoja sukuviettejä kiihottavia aineita. Kaura, humala, hunaja ja muskatella tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tämänkin saippuan, kuten kaikkien rakkauteen liittyvien asioiden kanssa on aina toivoa, muttei takuita! Saippua sopii hyvin myös hiusten pesuun ja parranajoon. Sisältää: suomalainen rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, suomalainen luomuhunaja, risiiniöljy, suomalainen luomukaura, eteeriset anis-, muskatella-, luomuappelsiini-, ja patchouliöljyt, suomalainen humala. 60 g. Pakattu pahvirasiaan. (108,33 €/kg)

6,50 €

Luomu Hunaja Kakku

Valmistaja:

Solan seudun paikalliset mehiläiset tekevät makeaa hunajaa sekä mehiläisvahaa paikallisen tarhurin avustuksella. Kaikille herkille ihotyypeille. Saippua on tuoksuton. Saippua sopii hyvin myös hiusten pesuun sekä parranajoon.Sisältää: suomalainen luomurypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, suomalainen luomuhunaja, suomalainen luomumehiläisvaha. 60 g. (103,33 €/kg)

6,20 €

Luomu Kaura

Valmistaja:

Tässä vaahtoavassa ja lievästi kuorivassa saippuassa on vain luomuviljeltyä suomalaista kauraa, kylmäpuristettua suomalaista luomurypsiöljyä ja luomukookosöljyä. Kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin myös hiusten pesuun ja parranajoon. Tuoksuton. 60 g. (103,33€/kg)

6,20 €

Mene pois paha hyttynen

Valmistaja: Solavoima

Tässä saippuassa on sitnorellan, laventelin ja patchoulin eteerisiä öljyjä karkoittamaan hyttyset. Ei kuitenkaan takuuta, koska hyttyset voivat olla erittäin itsepäisiä ja anarkistisia. Joka tapauksessa sitronellalla on pitkä historia hyttysten häätämisessä. Saippuan käytön jälkeen iholle jää mieto tuoksu. 60 g.

6,50 €

Olut Saippua

Valmistaja:

Ei tarvitse huolehtia kaloreista tai "olutmahan" kehittymisestä, kun käytät tätä 100 %sesti suomalaista olutta hiuksiisi, ihollesi ja parranajoon. Tämä saippua on Sola saippuan kunnianosoitus suomalaiselle saunalle. Olutta on jo iät ja ajat käytetty hiusten huuhteluun. Olut tekee hiuksista pehmeät ja poistaa sähköisyyttä. Olut Saippua on mieto ja hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksuton. 60 g.

6,00 €

Saippua, Salojen Sauna

Valmistaja:

Sauna on ollut meille paikkana henkinen ja pyhä. Kulttuurimme vahva kulmakivi - kuten sisumme. Saunassa on pesty elämän alku ja myös loppu. Siellä on hoidettu haavat ja kivut, murheet ja surut. Saunaa on aina odotettu, se on ollut matkan ja mielikuvien kaivattu määränpää. Sauna on osa meitä. Tunne löylyn leppeät henget, kuuntele kiukaan tarinat. Hiljenny, rauhoitu, rentoudu, nauti kiireettömästi ja anna ajan kulua, olet vain sinä ja sauna, lämmöllä ja rakkaudella. Tämä saippua on hyvin mieto ja tarkoitettu herkälle iholle ja hajuaistille. Tuoksuton. Sisältää: suomalainen luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä. 60 g. Pakattu pahvirasiaan. (100,00 €/kg)

6,00 €

Saippua, Halaus

Valmistaja:

Sisältää appelsiinin ja aniksen eteerisiä öljyjä ja myös fariinisokeria. Ihana tuoksu! Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosrasva, porkkanamehu*, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset anis- ja luomuappelsiiniöljyt, fariinisokeri*, neilikkaöljy, murskattu anis. *Suomalainen /pohjoiskarjalainen raaka-aine.

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, daucus carrota*, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, pimpinella anisum, biocitrus sinensis, sucrose*, syzgium aromaticum, pimpinella anisum, citral, limonene, linalool, eugenol, isoeugenol.

 60 g. (103,33 €/kg)

6,20 €

Saippua, Tapio Metsän Isäntä

Valmistaja:

Tässä saippuassa on talven kirpeyttä raikkautta. Sisältää: suomalainen rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, risiiniöljy, katajan, sypressin, palmarosan ja luomupiparmintun eteerisiä öljyjä, patchouli- ja laventeliöljyä, nokkosen lehtiä, kuusenkerkkiä, koivunlehtiä. Sopii hyvin myös hiusten pesuun ja parranajoon. 60 g. Pakattu rasiaan. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua Äiti Ihme - Oma pala metsää

Valmistaja:

Sisältää paljon koivua ja kuusta. Kerätään keväällä ja pakastetaan. Lehtien ja kerkkien mieto tuoksu, valkoinen punavihertävillä pilkuilla. Ei mehiläistuotteita, pähkinäöljyjä tai eteerisiä öljyjä.

Perussaippua kaikille. Sopii niin hiusten kuin koko vartaln pesuun ja parran ajoon.

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, picea buds*, betula pendula leaves*.

 60 g. ( 106,67 €/kg)

6,40 €

Fräscha gröna Äpplen

Valmistaja: Klockargårdens

Raikkaalle ja tuorreelle vihreälle omenalle tuoksuva, ihanasti vaahtoava saippua. Tarjoaa hyvän alun päivälle, tai helpottaa illalla raskaan päivän päätteeksi. Sisältää ihanaa mehiläisvahaa. Tuoksuu aidosti omenalle.

 


 

8,40 €

Manteli, maito ja hunaja

Valmistaja: Klockargårdens

Kauneussaippua, jossa on paljon manteliöljyä. Kaiken ihanuuden kruunaa maito ja hunaja. Todellinen saippuaklassikko, jossa on ihana hemmotteleva tuoksu.

 

 

 

8,40 €

Turveshampoo

Valmistaja:

Laadukas hiusapteekkituote kätevällä annostelukorkilla. Suoveteen valmistettu hellävarainen shampoo, johon on lisätty erittäin hienoksi jauhettua hoitoturvetta. Luonnollinen valinta. Tuoksuton. Sopii kaikille hiuksille. Koko 250 ml. Kotimainen tuote. (51,60 €/l)

12,90 €

Nestesaippua

Valmistaja:

Tehokas suoveteen käsin valmistettu hoitava saippua kätevällä pumppunokalla. Sopii kaikille ihotyypeille ja paljon käsiään peseville. Rosmariinin tuoksu. 300 ml Kotimainen tuote. (41,67 €/l)

12,50 €

Hiusspray, ruusuntuoksuinen

Valmistaja:

Luonnonmukainen hiustenhoitoaine,tehokas ja elvyttävä. Suihkutetaan pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Hiukset tulevat helposti kammattaviksi ja tuuheiksi. 150 ml, kotimainen tuote. (120,67 €/l)
 

18,10 €

Suolasaippua, Tuoksuton

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippua on tuoksuton.

INCI: Sisältö Sodium chloride (merisuola), Sodium cocoate (kookosrasva), Sodium rapeseedate (rypsiöljy), aqua (vesi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium castorate ( risiiniöljy) Ei sisällä lisättyjä tuoksu - eikä väriaineita. + 120 g. (53,64 €/kg)

 

7,50 €

Suolasaippua, Ihastus

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippua tuoksuu raikkaalle kukkaistuksulle, josta löytää hyasinttia, liljaa, jasmiinia...

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri.

Paino + 120 g. (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Merten tyrskyt

Valmistaja:

Suolainen, viilentävän virkistävä tuoksusekoitus vie ajatukset piristäviin uimahetkiin merten tyrskyihin. Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.) Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippuassa viileän mentholiin vivahtava hyvin raikas tuoksu. Kuvittele kuuma kesäpäivä, sitten viilentävä suihku ja tämä saippua seuraksi...

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, eucalyptyksen eteerinen öljy, piparmintun eteerinen öljy, patsulin eteerinen öljy, saippuaväri, limonene*. *Esiintyy  luontaisesti eteerisissä öljyissä.

( Huom: Tämä tuoksusekoitus voi tuntua viilentävältä iholla eteeristen öljyjen runsaan mentholipitoisuuden vuoksi.)

Paino + 120 g. (54,16 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Mustikkamaito

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Tämä saippua tuoksuu ihan aidosti juuri poimitulta mustikalta.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri, limonene*, citral*, citronellol*,eugenol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa.

Paino + 120 g. (54,17€/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Raparperihyve

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippuan tuoksusta löytää mansikkaa, vadelmaa ja omenaa sekä näitä raikastavaa raparperia. Tuoksu on mieto, kevyt kukkaistuoksu.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, saippuaväri, citral*, citronellol*, geraniol*, limonene*, linalool*.* Esiintyy saippuatuoksussa.

Paino + 120 g. (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Vaniljakahvi

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Saippua tuoksuu kevyen hennosti vaniljalla maustetulle kahville.

Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, saippuatuoksu, jauhettu kahvinpapu, saippuaväri.

Paino +120 g (54,17 €/kg)

7,50 €

Poreileva kylpykakku Velours Rouge

Valmistaja:

Raikas poreileva kylpykakku. Jalkakylpyyn riittää pieni pala, ja ihanaan koko vartalon kylpynautintoon voi käyttää koko kakun. Vaihtoehto: Velours Rouge, joka tuoksuu suloisen salaperäiselle, hennosti makealle kukalle. Paino noin 100 g. INCI: sodium bikarbonate, citric acid, magnesium sulfate, hellanthua annuus, ricinus communia, cedrus atlantica, chocolat, pogostemon cablin, piper nigrum, artemisia dracunculus, amande. (63,00 €/kg) Normaalihinta 6,30€

3,00 €

Shampoopala, punatukka

Valmistaja:

Hoitavaa luonnon hennaa ja kehäkukkaa sisältävä shampoo hoitaa, antaa kiiltoa ja syventää erityisesti

punaisten ja punaruskeiden hiusten väriä. Sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaalille hiuksille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei värjää hiuksia. 

INCI: Sodium Cocoate, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil,Calendula Officinalis Flower, Lawsonia Inermis Herb, Mel, Citrus Limonum Oil, Cananga Odorata Oil, Chamomile Romain Oil,Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate

10,50 €

Shampoopala, brunette

Valmistaja:

Rosmariinia, indigoa ja mustaa teetä sisältävä shampoo hoitaa, antaa kiiltoa ja syventää erityisesti tummien ja
ruskeiden hiusten väriä.  Sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaaleille hiuksille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei värjää hiuksia. 

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, - yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi.

INCI: Sodium Cocoate, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua,  Ricinus Communis Seed Oil,  Indigofera Tinctoria Herb, Rosmarinus Officinalis Herb, Mel, Lavandula Hybrida Flower Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil,  Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Linalool, Limonene

10,50 €

Shampoopala, blondi

Valmistaja:

Blondi shampoopala sisältää sitruunaa, kehäkukkaa, kamomillaa ja neutraalihennaa, se kirkastaa erityisesti vaaleiden hiusten väriä. Sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaaleille hiuksille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei värjää hiuksia. 

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomu kasviöljyistä, - yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi.

INCI: Sodium Cocoate, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil, Calendula Officinalis Flower, Matricaria Recutita Herb, Cassia Angustifolia Herb, Mel*, Citrus Limonum Oil, Cananga Odorata Oil, Chamomile Romain Oil,  Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate

10,50 €

Shampoopala, teepuu

Valmistaja:

Shampoopala rasvoittuville hiuksille.

Sisältää talineritystä tasapainottavaa teepuu öljyä ja hiuspohjaa sekä ihoa puhdistavia rosmariinin sekä piparmintun yrttejä. Pesee puhtaaksi tehokkaasti ja pidentää pesukertojen väliä. Kokeile myös päänahan ongelmille.
Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei sisällä enää hunajaa, joten sopii myös vegaaneille. 

INCI: Sodium Cocoate, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil, Moroccan Lava Clay,  Rosmarinus Officinalis Herb,  Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Lavandula Hybrida Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,Linalool, Limonene, Geraniol

10,50 €

Shampoopala, kehäkukka

Valmistaja:

Hiuksia ja päänahkaa hoitavaa kehäkukkaa sisältävä shampoo, joka sopii kaikentyyppisille hiuksille.

Vaahtoaa pehmeästi, kosteuttaa hiuspohjaa ja sopii myös kuiville hiuksille. Erittäin hyvä luonnonkiharoille.

Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi.

INCI: Sodium Cocoate, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Montmorillonite, Ricinus Communis Seed Oil, Mel, Calendula Officinalis Herb, Boswellia Carterii Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Linalool, Limonene, Geraniol

10,50 €

Saippua, kanerva parranajo/sheivaus

Valmistaja:

Vaahtoaa pehmeästi. Bentoniitti savi tekee iholle silkkisen liukkaan pinnan. Arktinen kanerva ja metsäntuoksuiset eteeriset öljyt rauhoittavat ihoa. Vaahdota suoraan iholle tai käytä partasutia

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Sheabutterate, Aqua, Sodium Castorate, Bentonite (Clay), Lavandula Hybrida Flower Oil, Calluna Vulgaris Dried Flower, Citrus Bergamia Peel Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Ultramarine pink CI77007, Juniperus Communis Fruit Oil, Vetiveria Zizanoides Extract, Santalum Album Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract . Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,
Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol

10,50 €

Kasvonaamio, mansikkamaito

Valmistaja:

Kasvonaamio, joka heleyttää väsynyttä ja kuivaa ihoa. Ravitseva kasvonaamio puhdistaa hellästi, rauhoittaa, kosteuttaa ja tekee ihosta nuorekkaan ja hehkuvan. Säännöllisesti käytettynä parantaa kosteustasapainoa, kiinteyttää ja kirkastaa väsynyttä ihoa. 60 g

Käyttö: Annostele 2tl naamiojauhetta ja 1tl vettä, sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä puhtaille kasvoille, anna vaikuttaa noin 10min. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Älä levitä aivan silmien ympärille, naamio kiristää hieman.

Inci: Kaolinite (white clay and pink clay), Oryza Sativa Powder,  Whole Milk Powder , Fragaria Vesca Fruit Powder

(225,00 €/kg)

13,50 €

Saippua, Revontuli

Valmistaja:

Valkoinen ja raikas saippua. Luomumeiramin, rosmariinin ja piparmintun eteerisiä öljyjä. Vaahtoaa hyvin. Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat:luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja, luomumehiläisvaha, luomueteeriset öljyt: rosmariini, meirami, piparminttu. Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus, aqua, cocos nucifera, sodium hydoxide, mel, cera flava, rosmarinus officianalis, thymus mastichina, mentha piperita, limonene, linalool. (108,33 €/kg)

6,50 €

Saippua, Talvimauste

Valmistaja:

Sisältää kanelin, mausteneilikan, appelsiinin ja inkiväärin eteeristä öljyä, vähnä kardemumma- ja mustaherukkasiemenjauhetta. Lämmin ja mausteinen. Ei mehiläistuotteita tai eteerisiä öljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, risiiniöljy, luomumustaherukansiemenjauhe, eteeriset kanelinlehti-, neilikka-, pomeranssi- ja inkivääriöljyt, kardemummajauhe.

INCI: brassica napus, cocos nucifera, aqua, sodium hydoxide, ricinus communis, zingiber officinale, citrus aurantium L, cinnamomum verum, syzgium aromaticum, elattaria cardamomum, cinnamal¹, courmarin¹, eugenol¹, benzyl benzoate¹, linalool¹, farnerol (106,67 €/kg)

6,40 €

Saippua, Menninkäisen Minttu

Valmistaja:

Karjalan Mintun luomusertifioitu minttu ja heidän ihana öljynsä luovat hienosti tuoksuvan saippuan. Raikas! Parempi kuin karkki,mutta älä syö. Vaaleanpunainen, punertavat vihreät pilkut.Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita. 60 g.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, risiiniöljy, Karjalan Mintun eteerinen luomupiparminttuöljy, piparmintunlehti. Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus, cocos nucifera, aqua, sodium hydroxide, ricinus communis, mentha peperita, folia menthae piperita, ¹limonene, ¹ linalool, ¹eugenol (108,33 €/kg)

6,50 €

Sheavoi, kehäkukka

Valmistaja:

Sopii mihin tahansa ihoalueille suojaamaan, hoitamaan ja kosteuttamaan..  Hoitaa  tehokkaasti kuivia ja halkeilevia kantapäitä. Tehoaineina sheavoi, ihoa rauhoittava sekä korjaava kehäkukka, antiseptiset eteeriset öljyt appelsiini, inkivääri, sitruuna ja teepuu. Huom. Säilytä helteisellä säällä jääkaapissa, jos tuote sulaa koostumus saattaa muuttua.

INCI: Butyrospermum Parkii Butter, Calendula Officinalis Extract, Rosa Rubiginosa Oil,  Citrus Sinensis Oil, Citrus Limonum Oil,Melaleuca Alternifolia Oil, Zingiber Officinale Oil,

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol

Sertifioituja luomu raaka-aineita 100 %. Kaikki raaka-aineet täyttävät eurooppalaiselta luomukosmetiikalta vaadittavat kriteerit. 130 ml (132,00 €/l)

VEGAN

19,80 €

Jalkavoi, piparminttu

Valmistaja:

Kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa sekä halkeilevia kantapäitä.  Voiteen sisältämä piparminttu raikastaa, viilentää ja virkistää, sypressi vähentää turvotusta ja on hyvä laskimoverenkierrolle. Väsyneet jalat kiittävät tästä! Käytä jalkapohjille ja säärille kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa sekä lievittämään turvotusta ja kuumotusta. Voi käyttää myös käsien tehohoitona. Säilytä helteisellä säällä jääkaapissa sillä jos tuote sulaa koostumus voi muuttua.

INCI: Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil,  Mentha X Piperita Oil,  Supressus Sempervirens Oil , Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Limonene, Linalool

Kaikki raaka-aineet täyttävät eurooppalaiselta luomukosmetiikalta vaadittavat kriteerit.

Sertifioituja luomu raaka-aineita 100%. 150 ml

VEGAN (132,00 €/l)

19,80 €

Sheavoi, tuoksuton

Valmistaja:

Ihoa hoitava ja suojaava voide kokovartalolle.

Ei sisällä mitään lisättyjä ainesosia, sheavoi on ainoastaan vatkattu kuohkeaksi niin, että sitä on helpompi käyttää ja se imeytyy paremmin ihoon. Sisältää luonnostaan paljon ihoa hoitavia vitamiineja ja mineraaleja. Sopii kaikentyyppisille ihoille, myös vauvojen ihonhoitoon. Tuoksuton.

INCI: Butyrospermum Parkii Butter, 100% luomuraaka-aine 130 ml

VEGAN (103,33 €/l)

15,50 €

voide, pihka

Valmistaja:

Haavoihin, hiertymiin, säärihaavoihin, sieni-ihottumiin ja kynsisieneen, sekä poistaa ihosta tikut ja lasinsirut. Kotimainen tuote.

Rypsiöljy, kuusen pihka, mehiläisvaha

Ei asetosalisyyliallergisille. 30 ml (363,33 €/l)

10,90 €

voide, kehäkukka

Valmistaja:

Parantaa tulehduksia, supistaa verisuonia, pehmentää ja puhdistaa ihoa sekä edistää verenkiertoa. 30 ml. Kotimainen tuote.

Rypsiöljy, kehäkukka, mehiläisvahva, tyrni

Ei asetosalisyyliallergisille. (363,33 €/l)

10,90 €

Saippua, Rosa Lotus - Pinkki kukka

Valmistaja:

Kauniita pinkkejä marmorikuvioita sisältä sheavoisaippua. Raikkaasta kukkaistuoksusta löytää jasmiinia ja hyasinttia. Kaunis ja hurmaavasti tuoksuva saippua vaahtoaa hyvin. Täysin kasviperäinen. Sisältää hienoimpia öljyjä, jotka puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Täydellinen suihkusaippua, joka hurmaa myös käsisaippuana. Oliiviöljy, kookosöljy, auringonkukkaöljy, sheavoi ja risiiniöljy. 110 g Ingredients: förtvålad olivolja (sodium olivate), cocosolja (sodium cocoate), ekologisk solrosolja (sodium sunflowerate (organic)), sheasmör (sodium shea butterate), ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)), doftolja (perfume) och titanium white, färg, amyl cinnamal, benzyl benzoate, eugenol, geraniol, hexyl cinnamaldehyde, linalool

8,40 €

Saippua, Granaattiomena

Valmistaja:

Rakkaudenhedelmän viininpunainen ja rakastettavan suloinen saippua. Makealle hedelmälle tuoksuva, ihanasti vaahtoava ja mieto suihkusaippua, joka sopii myös käsisaippuaksi. Sheavoi ja manteliöljy kosteuttavat ihoa. Oliiviöljy, kookosöljy, laardi, rapsiöljy, sheavoi, mehiläisvaha ja manteliöljy. 120 g Ingredients: Förtvålad olivolja (sodium olivate), cocosolja (sodium cocoate), ister (sodium lardate), ekologisk rapsolja (sodium canolate), sheasmör (sodium shea butterate) ekologiskt bivax (sodium cerra flava, mandelolja (sodium almondate), doftolja (perfum) färgpigment (58,33 €/kg)

8,40 €

Saippua, Ilo

Valmistaja:

Pirteän, iloisen ja raikkaan keltainen seesamiöljysaippua punaisilla marmorikuvioilla. Raikkaan ja puhtaan tuoksuinen, vähän sitrushedelmäinen mutta neutraali. Täysin kasviperäinen. Kosteuttaa tehokkaasti ihoa tehden siitä pehmeän ja joustavan. Palmuöljy, kookosöljy, risiiniöljy ja seesamiöljy. 110 g Ingredients: förtvålad ekologisk palmolja (sodium palmate (organic)), cocosoja (sodium cocoate) ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)), sesamolja (sodium oleate, sodium linoleate), doftolja (perfume), färg, hexyl cinnama, limone, linalool, citral

8,40 €

Saippua, Appelsiini

Valmistaja:

Puhtaan oranssi ja aidosti vastapuristetulle appelsiinille tuoksuva saippua. Rauhoittava, kasviöljyjä sisältävä luonnollinen saippua, joka ei kuivata ihoa. Sopii erinomaisesti sekä suihku- että käsisaippuaksi. Saippuan aito oranssi väri ja miellyttävä tuoksu tulee luonnollisista eteerisistä öljyistä. Täysin kasvipohjainen. Tämä saippua tekee hyvä iholle ja mielelle. Oliiviöljy, kookosöljy, ekologinen palmuöljy, maissiöljy, rapsiöljy, risiiniöljy ja eteerinen appelsiiniöljy. 120 g Ingredients: förtvålad olivolja (sodium olivate), cocosolja (sodium cocoate), ekologisk palmolja sodium palmate (organic)), majsolja (sodium cornate), ekologisk rapsolja (sodium canolate (organic)), ekologisk ricinolja (sodium casorate (organic)), eterisk olja av apelsin (essential oil of orange), färg, limonene, linalool (70,00 €/kg)

8,40 €

Saippua, Suklaa

Valmistaja:

Aivan ihanasti aidolle suklaalle tuoksuva saippua. Hurmaavasti vaahtoava saippua sisältää manteliöljyä, joka tekee ihosta ylellisen pehmeän ja sileä. Ja se suklaan tuoksu! Tässä saippua kaikille, jotka rakastavat suklaata ja haluavat elämäänsä vähän extraa. Täysin kasviperäinen. Ekologinen palmuöljy, manteliöljy, kookosöljy, rapsiöljy, kaakaovoi ja risiiniöljy. 120 g Ingredients: förtvålad ekologisk palmolja (sodium palmate (organic)), ekologiskt kakaosmör (sodium cocoa butterate (organic)), ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)), doftolja (perfum), kakaomassa (theobroma cacao), hexyl ciamal, benzyl salicylate, lilial, limonene (70,00 €/kg)

8,40 €

Turkkishampoo eläimille

Valmistaja:

Pesee eläinten turkit todella puhtaaksi. Saippua sisältää tunnetusti hämmästyttäviä ominaisuuksia omaavaa marokkolaista arganöljyä, joka hoitaa samalla turkkia. Luonnollinen ja tuoksuton. 120 g (107,50 €/kg)

7,00 €

Koirashampoo

Valmistaja:

Koiran oma saippua. Ihanan vaahtoava ja ravitseva saippua, joka hoitaa turkin ja ihon. Sisältää jojobaöljyä, oliiviöljyä ja mehiläisvahaa, jotka saavat turkin kiiltämään pitkäksi aikaa. Ihanan mieto tuoksu tulee ainoastaan saippuan sisältämistä eteerisistä öljyistä. 120 g (107,50 €/kg)

12,90 €

Shampoo, sitruunamelissa-kamomilla

Valmistaja:

Mieto ja kosteuttava, ph-neutraali shampoo, joka sisältää sitruunamelissan eteeristä öljyä ja kamomillauutetta. Ihanteellinen hauraille hiuksille ja herkälle iholle. Sopii hyvin päivittäin käytettäväksi. Ei sisällä sodium laureth sulfatea eikä parfyymia. 250 ml Ingredienti: aqua, tea lauryl sulfate, magnesium laureth sulfate, disodium laureth sulfosuccinate, cocamide dea, cocamidopropyl betaine, glycerin, sodium chloride, melissa officinalis leaf oil, chamomilla recutita flower extract, extract, propylene glycol, phenoxyethanol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone (56,40 €/l)

14,10 €

Nestesaippua, manteli

Valmistaja:

Ihana herkällekin iholle sopiva tuoreesta oliiviöljystä ja kookosöljystä valmistettu saippua. Ei sisällä hajusteita, parabeenejä eikä väriaineita. Saippuan sisältämä sitruunamelissa rauhoittaa ihoa, ylang ylang on antiseptinen ja rauhoittava. Saippua pehmittää ja kosteuttaa samalla, kun puhdistaa ihon. 250 ml Ingredienti: aqua, olea europaea oil, potassium hydroxide, glycerin, cocos nucifera oil, tocopherol, potassium carbonate, potassium chloride, parfum (56,40 €/l) Normaalihinta 10,50€

7,00 €

Hierontakakku, laventeli

Valmistaja:

Sisältää orgaanisia öljyjä: karitevoita, kaakaovoita, rypsiöljyä ja auringonkukkaöljyä rosmariini- sekä laventeliuutteella. Rauhoittaa stressissä, hermostuneisuuteen ja ahdistuneisuuteen. Lievittää päänsärkyä ja vilustumista. Sopii kaikille ihotyypeille. Hyvä herkälle ja ärtyneelle iholle. Myös lihaskipuun ja nivelten jäykkyyteen. Erinomainen univaikeuksissa. Ingredients: sheasmör, kakaosmör (organic Theobroma cacao seed butter, butyrospermum parkii fruit), ricinolja, tisteolja (ricinus communis seed oil, carthamus tinctorius seed oil), lavendelolja (lavendula angustifolia, e-vitamin (tocopherol, helianthus annuus seed oil), geraniol, limonene, linalool 50 g (238,00 €/kg)

11,90 €

Hierontakakku, lämpö

Valmistaja:

Sisältää karitevoita ja kaakaovoita, risiiniöljyä, safloriöljyä, E-vitamiinia sekä eteerisiä öljyjä: mustapippuri, inkivääri, rosmariini, laventeli ja pensashanhikki. Hyvä lihas- ja nivelkipuihin, nopeuttaa verenkiertoa. Ei sovellu pienille lapsille. Ingredients: sheasmör, kakaosmör (organic Theobroma cacao seed butter, butyrospermum parkii fruit), ricinolja, tisteolja (ricinus communis seed oil, carthamus tinctorius seed oil), eteriska oljor av: svartpeppar, ingefära, rosmarin, lavandin, benzoin (lavendula x intermedia, Rosmarinus officinalis, piper nigrum, zingiber officinalis, styrax benzoin), e-vitamin (tocopherol), limonene, linalool, citral, geraniol Normaalihinta 11.90€ 50 g (238,00 €/kg)

11,90 €

Kynttilä laventeli

Valmistaja:

Luonnollinen, ihana laventelin tuokksu. Tuoksu on mieto ja todella luonnollinen.  Palaa n. 40 t, lasipurkki uudelleen käytettävä keittiöpurkki, sammutetaan sulkemalla kansi. Normaalihinta 13,20€

8,00 €

Kynttilä kiitos

Valmistaja:

Luonnollinen, ihana mutta miedohko tuoksu. Kun on aihetta kiittää, niin tämä on ihana antaa lahjaksi.  Palaa n. 40 t, lasipurkki uudelleen käytettävä keittiöpurkki, sammutetaan sulkemalla kansi. Normaalihinta 13,20€

8,00 €

Pesupussi pähkinöille

Valmistaja:

Kankainen, Suomessa ommeltu pieni pesupussi pesupähkinöille. Pähkinät laitetaan pussiin, pussi suljetaan ja laitetaan pyykinpesukoneeseen pyykin sekaan. Pyykkäyksen jälkeen nostetaan kuivumaan. Kangas kestää 60 asteen pesun.

1,50 €

Saippua, mandariini

Valmistaja:

Suloisista mandariineistä valmistettu virkistävä saippua. Stimuloi aineenvaihduntaa, palauttaa ihon joustavuuden ja parantaa sen väriä. Säännöllisesti käytettynä saippuan sisältämät tuoksut energisoivat ja piristävät mieltä. 80 g

Ingredienti: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, citrus nobilis, olea europea, profumo. (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, Sitruuna

Valmistaja:

Sitruunasaippua, joka on tehty oliiviöljystä, sitruunan kuoresta ja puhtaasta eteerisestä öljystä. Sitruuna vahvistaa kehon puolustusmekanismejä ja sisältää antiseptisiä ominaisuuksia. Sitruunalla on kosmeettisesti supistava vaikutus, joten tämä saippua on hyvä aurinkoihottumaan, puhdistukseen ja häivyttää myös pisamia. Tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja stimuloi paikallista verenkiertoa. 80 g

Ingredienti: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, citrus limonium, olea europea. (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, rikki

Valmistaja:

Antiseptinen, rikkiä sisältävä saippua. Saippua puhdistaa ihon epäpuhtauksia, desinfioi ja tasapainottaa talineritystä. Sopii akneihon hoitoon. 50 g

Ingredients: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, sulfur, olea europea.
 

6,50 €

Löylytuoksu, terva

Valmistaja:

Aito suomalainen löylytuoksu Lapin yöttömästä yöstä.

Muutama tippa laitetaan löylyveteen, ja saunassa leijailee aito tervantuoksu. 50 ml (82,00 €/l)

4,10 €

Saippua, Oliiviöljy

Valmistaja:

Saippua, joka on silkkaa oliiviöjyä. Tämä saippua hoitaa ihoa ja stimuloi sitä puhdistamalla ja suojaamalla. Tuoksuton. 80 g

Ingredients: sodium olivate,aqua, glycerin, sodium cocoate, olea europea (92,50 €/kg)

7,40 €

Saippua, hohkakivi

Valmistaja:

Saippua, joka sisältää hohkakiveä. Tämä saippua tasoittaa, puhdistaa ja tuoksuu jasmiinille. Hohkakivi on luonnollinen, vulkaanista alkuperää oleva ainesosa. Saippuassa se pehmentää karhea ihoa ja syväpuhdistaa sitä sekä poistaa ylimääräisen talin. Iho tulee sileäksi, puhtaaksi ja samettisen pehmeäksi. 80 g

Ingredienti: sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cocoate, olea europea, pumice, profumo. (92,50 €/kg)

 
 

 

7,40 €

Jalkavoide

Valmistaja:

Luomumakadamiaöljyä ja hoitosavea sisältävä jalkavoide imeytyy nopeasti ja hoitaa jalkoja pitkään tehden ihosta hyvin hoidetun ja kosteutetun. Se myös ehkäisee liiallista hikoilua ja hajuja.
NaTrue-sertifioitu
75 ml (116,00 €/l)

8,70 €

Nestesaippua

Valmistaja:

Jokapäiväiseen käyttöön sopiva nestesaippua puhdistaa ihon hellävaraisesti. Luomukehäkukan ja luomutaikapähkinän kosteuttavat ja ihoa rauhoittavat ominaisuudet pitävät yllä ihon tasapainoa. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja säilyttää ihon kosteuden.
NaTrue-sertifioitu, vegaani
300 ml (21,67 €/l)

6,50 €

Aurinkovoide

Valmistaja:

lavera Sun Cream SPF 30 mineraaliaurinkosuoja antaa luotettavan ja hellävaraisen aurinkosuojan herkälle iholle, joka ei yleensä rusketu. Luomukehäkukkauutetta ja luomuauringonkukkaöljyä sisältävä voide on vedenkestävä ja suojaa heti iholle levittämisen jälkeen. Sopii erityisesti aurinkoherkälle ja lasten aralle iholle. Korkea suojakerroin.
NaTrue-sertifioitu
75 ml 12,10€

8,00 €

Lahjan paketointi

Valmistaja:

Tuotteista tehdään lahjapaketti. Tarkenna selitekenttään, että millaista pakettia toivot.

0,00 €

Saippua, Laventeli

Valmistaja:

Laventelin ystävän täysin kasviperäinen manteliöljypohjainen saippua. Tuoksu on silkkaa laventelia, väri ihastuttava laventelin sininen ja käytössä ihanasti vaahtoava. Paino 120 g Ingredients: sodium palmate (organic), sodium almondate, sodium cocoate, sodium canolate (organic), sodium cocoa buterate, sodium castorate (organic), eterska olja (lavendula), lavender oil, pigment, banzyl bensoate, d-lionene, linalool. (70,00 €/kg)

 

 

8,40 €

Saippua, Nokipannu

Valmistaja:

Nami saippua! Ihana tuoksu syntyy kun yhdistetään luomukahvi ja luomurypsiöljy. Täyttä luomua! Väri suklaanruskea. Ei eteerisiä öljyjä, pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy, luomukahvi, vesi, luomukookosrasva, lipeä, luomukahviplöröt. Paino 60 g INCI: brassica napus oleum, coffea Arabica, aqua, cocos nucifera (103,33 €/kg)

6,20 €

Pesuneste 2in1

Valmistaja:

Lavera Basis Sensitiv 2 in 1 Hair & Body Wash -suihkusaippua vartalolle ja hiuksille. 2 in 1 Hair & Body Wash –suihkushampoo puhdistaa hellävaroen ihon ja hiukset. Sen merileväuutetta ja kasvikeratiinia sisältävä koostumus hoitaa ihoa ja hiuksia, jopa usein käytettynä, ja suojaa kuivumiselta. NaTrue-sertifioitu, vegaani 200 ml (38,00 €/l)

 

4,00 €

Kasvosaippua, puolukka

Valmistaja:

Arktisen puolukan hyödylliset rasvahapot ja kasvisterolit rauhoittavat ihoa ja yhdessä lesitiinin kanssa auttavat sitä säilyttämään kosteutensa. Vaaleanpunainen savi hoitaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Normaalille ja kuivalle iholle. Vaahtoaa pehmeästi. Ei kuivata ihoa. Huom. Pidä silmät suljettuina pesun aikana, saippua kirvelee silmiä. Muista säilyttää saippua alustalla, josta vesi pääsee pois. INCI: Sodium Cocoate , Aqua, Sodium Shea Butterate,Lecithin ( from sun flower), Montmorillonite, Vaccinium Vitis Idaea Seed Oil, Titanium dioxide (CI7789), CI77007, Citrus Sinensis Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Boswellia Carterii Oil, Vaccinium Vitis Idaea Fruit Powder, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract. Limonene, Linalool, Geraniol, Koko 60g (138,33 €/kg)

6,90 €

Suolasaippua Onni

Valmistaja:

Valloittava, sitruksinen suolasaippua ripauksella vastaleikattua nurmea. Tuoksumaailma  on kuin lupaus tulevista aurinkoisista päivistä. Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi.

Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä. Sisältö: Merisuola, kookosrasva, kotimainen rypsiöljy, vesi, oliiviöljy, risiiniöljy, shea, sitruunan eteerinen öljy, sitruunaruohon eteerinen öljy, limetin eteerinen öljy, saippuaväri, limonene*, citral*, linalool*, geraniol*,eucenol*,citronellol*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä. Paino + 120 g.

 

7,50 €

Sappisaippua

Valmistaja:

Luonnonmukainen, riittoisa ja tehokas tahranpoistaja. Tehoaa mm. öljy-, rasva-, väri-, muste-, ruoho-, marja-, hedelmä- ja veritahroihin. Levitä saippuaa suoraan tahralle ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti tai pese normaaliin tapaan joko käsin tai koneessa. Pala 100 g.

2,95 €

Sappisaippua, neste

Valmistaja:

Luonnonmukainen, riittoisa ja tehokas tahranpoistaja. Tehoaa mm. öljy-, rasva-, väri-, muste-, ruoho-, marja-, hedelmä- ja veritahroihin. Levitä nestettä suoraan tahralle ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti tai pese normaaliin tapaan joko käsin tai koneessa. Suojakorkin alla muoviharjakset. Neste 200 ml pullo.

6,90 €

Hyttyssaippua

Valmistaja:

Saippua on valmistettu eteerisistä öljyistä, joita perinteisesti käytetään hyönteisten karkoittamisessa, koska hyttyset ja muut verta imevät hyönteiset eivät voi sietää saippuan hajua. Täydellinen kesäsaippua. Täysin vegaani. Paino 120 g. Ingredients: sodium olivate, sodium cocoate, organic sodium palmate, sodium cornate, sodium canolate, sodium casorate, essential oils, citral, garaniol, citronellol, limonene, linalool, eugenol.


8,40 €

Hyttyssaippua Mene Pois Paha Hyttynen

Valmistaja:

Hiusten pesuun! Asiakaspalautteet ovat olleet positiivisia, hyvä saippua myös koirallesi. Sitronellan, patsulin ja pikkuisen laventelin kanssa sekoitettuna tehdään saippuaa. Kermainen keltainen.Ei pähkinäöljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomu kookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset sitronella-, laventeli-, ja pachouliöljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, cymbopogon winterianus, pogostemon cablin, lavandula angustifolia, geraniol¹, eugenol¹, citronellol¹, limonene¹, linalool¹.

6,00 €

saippua, taikakukat

Valmistaja:

Ihanan aniliinin-punakuvioinen saippua, joka kimaltaa, kuplii, tuoksuu - on yksinkertaisesti hämmästyttävän ihana. Paino 120 g.

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate (organic), sodium sunflowerate, sodium shea butterate, sodium castorate, parfum, color, polyethylene terephthatate, benzyl benzoate. 

 

8,40 €

Hamppuvoide

Valmistaja:

Täyteläinen vartalovoi, joka hoitaa tehokkaasti kuivaa ihoa. Erinomainen atooppiselle iholle ja erilaisille iho-ongelmille. Runsaasti omega-3 rasvahappoja sisältävä hamppuöljy pehmentää, ravitsee ja suojaa ihoa. Antiseptisten eteeristen öljyjen sekoitus auttaa ärtynyttä ihoa paranemaan ja ennaltaehkäisee tulehduksia.

Voide sopii käytettäväksi mihin tahansa kuiville ihoaluelle.

Voit käyttää sitä: käsille, jaloille, vartalolle, kuiville kynsinauhoille, ihottumille, kasvoille, huulille

INCI: Butyrospermum Parkii Butter*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Ribes Nigrum Seed Oil*, Citrus Sinensis Peel Oil*, Hippophae Rhamnoides Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Lavandula Angustifolia Flower Oil*, Limonene **, Linalool**, Geraniol**.

**Occurs naturally in essential oil. **Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä. *Wild grown or Certified organic ingredient.
*Villinä kasvanut tai Sertifioitu luomu raaka-aine.

130 ml

 

19,80 €

Olut-muna shampoo

Valmistaja:

Ovatko hiuksesi veltot ja littanat ja kaipaavat tuuheutta? 

Jos vastasit kyllä, niin tämä pala on juuri sinua varten. Olut ja muna ovat toimivia vanhan ajan konsteja hiusten tuuheuttamiseen.

Palan vaahto on sillkisen pehmeää ja se vaahtoaa runsaasti. Olut&Muna sopii myös erinomaisesti kuivalle hiuspohjalle ja kuiville hiuksille. Myös käsiteltyjä hiuksia voi pestä tällä palalla.

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermun Parkii Butter*, Aqua, Beer,  Ricinus Communis Seed Oil*, Ovum (Egg Yolks)*, Montmorillonite, Mel*, Equisetum Arvense Herb*, Lavandula Angustifolia Oil*, Cananga Odorata Oil*, Pogostemon Patchouli Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*,Linalool**, Benzyl Benzoate**

* Sertifioitu luomu raaka-aine

**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

10,50 €

Saippua, Kunnon mies

Valmistaja:

Reilun kaupan luomuvaniljarouhe, laakerinlehden- ja setrin eteeriset öljyt. Väri vaalea vaniljarouheen tummilla pilkuilla. Ei sisällä mehiläistuotteita eikä pähkinäöljyjä. 60 g (108,33 €/kg)

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, risiiniöljy, eteeriset seetripuu-, korianteri-, vetiver-, ja sypressiöljyt, luomuvanilja. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, aqua*, cocos nucifera**, sodium hydroxide, ricinus communis, juniperus virginiana, vetiveria zizanoides, coriandrum sativum, cupressus sempervirens, vanilla planifolia**, limonene¹, linalool¹, geraniol¹.

6,50 €

Saippua, Jouluinen talo

Valmistaja:

Ihanan tuoksuva joulusaippua saa koko taloon joulutunnelman. Saippua vaahtoaa hyvin ja puhdistaa hyvin, hyvin hellästi, mutta saa sinut samalla joulutunnelmaan. 120 g (70,00 €/kg)

INCI sodium olivate, sodium cocoate, ekologisk palmolja sodium palmate, sodium cornate, ekologisk sodium canolate, ekologisk sodium casorate, sodium almondate, sodium cocoa butterate, sodium shea butterate, sodium avocodate, tritium vulgare, beeswax, parfum: eugenol, cinnamal, coumarin, limonene, linalool, benzyl bensoate. väri ja glitteri: 42090, 77007, 47005, 61570, 13015, polyethylene terephthalate.

8,40 €

Saippua, Ihana Joulu

Valmistaja:

Vaalea saippua hennoilla marmorikuvioilla. Ihana, kepeä ja kevyt tuoksu; sitrushedelmiä, mäntyä ja aavistus laventelia suloisesti yhdessä. Pesee hellävaraisesti puhtaaksi kosteuttaen samalla ihoa.  120 g Normaalihinta 8,40 € (70,00 €/kg)

INCI: sodium palmate (organic), sodium almondate, sodium cocoate, sodium canolate (organic), sodium cocoa butterate, sodium castorate (organic), parfum, väripigmentti (77007, Mica and Ironoxides 77491. Bensyl benzoate, limonene, linalool)

 

8,40 €

Saippua, Joulu

Valmistaja:

Glögi vai saippua? Neilikoita, appelsiinia, joulun mausteita ja vaniljaa. Saippua, joka lämmittää kuten kuuma glögi. Ja niin Joulun tuoksu ja ihana punainen väri.  Sisältää vain eteerisiä öljyjä. 120 g (70,00 €/kg)

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, ekologisk palmolja sodium palmate (organic), sodium cornate, sodium canolate (organic), sodium casorate (organic), essential oils: apelsin (citrus sinensis), kanel (cinnamomum zeylanicum leaf oil), kardemumma (elettaria cardamomum seed oil), vanilj (Aroma), väripigmentti (titanium dioxide - C.I. 77891, 16255, 19140), eugenol, limonene, linalool, benzyl bensoate, geraniol, cinnamal.

 

8,40 €

Käsi-ja kynsinauhavoide

Valmistaja:

2in1 Käsivoide sisältää arvokkaita luomuainesosia kuten oliiviöljyä ja kamomillaa. Voide suojaa ja kosteuttaa käsiä sekä kynsinauhoja, jättäen kädet hoidetuiksi ja huolitellun näköisiksi. Nopeasti imeytyvä koostumus sopii päivittäiseen käyttöön. NaTrue -sertifioitu, vegaaninen 75ml (72,00 €/l)
INCI:
Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycerin, Alcohol, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Myristyl Myristate, Fragrance (Parfum), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Geraniol, Citral, Citronellol, Coumarin, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol

5,40 €

Käsivoide, tehokosteuttaja

Valmistaja:

Täyteläinen käsivoide antaa tehokasta kosteutusta sekä suojaa kuiville, ahavoituneille ja halkeileville käsille. Ihoa suojaava koostumus sisältää arvokkaita luomuainesosia kuten luomumakadamiaöljyä ja -sheavoita, jotka takaavat pitkäkestoisen avun vaativien käsien hoitoon. NaTrue -sertifioitu, vegaaninen 50ml
INCI:
Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Fragrance (Parfum), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citral, Citronellol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate

6,40 €

Kasvoharja

Valmistaja:

Kasvoharja varrella, öljyttyä pyökkiä, pehmeä harjas.

7,30 €

Saippua, Ruusu

Valmistaja:

Ruusu on kasvi, joka sisältää runsaasti E-vitamiinia, C ja välttämättömiä rasvahappoja. Sen marjojen öljyssä on kyky kunnostaa epiteelikudoksia ja siten estää ikääntymistä. Tämä saippua sopii kuiva ja kuivalle iholle, sekä vahvistaa ohutta ja haurasta ihoa. 80 g (91,88 €/kg)

INCI:sodium olivate, aqua, glycerin, sodium cociate rosa moschata, olea europea, parfyymi

7,35 €

Saippua, Kaura

Valmistaja:

Dermatologinen, virkistävä saippua, joka valmistetaan tuoreesta vastapuristetusta oliiviöljystä (80%) ja kookosöljystä (20%). Näiden lisäksi saippuaan on lisätään emäksistä soodaa ja tislattua vettä, sekä kaurajauhoa, jolla on vahva pehmentävä ja virkistävä vaikutus. Näiden ainesosien ansiosta saippua sopii täydellisesti iholle, kaurajauho suojaa ihoa sekä stimuloiva sitä uudistumaan. Saippua auttaa myös ihottumaan ja kutinaan. 80 g (91,88 €/kg)

INCI: natrium olivate, aqua, glyseriiniä, natrium Cocoate, Avena sativa, Olea European, parfyymi

7,35 €

Saippua, Bergamotti

Valmistaja:

Bergamotti antiseptinen, balsamico.
Bergamottia sisältävä saippua, joka on antiseptinen. Bergamotti liittyy sitrushedelmiin, joka on syntynyt muutaman lajin mutaatiosta. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on, että se tuottaa sen hedelmiä vain pienessä osassa Calabriassa. Se tuoksu on makea, raikas ja kukkainen. Ominaisuuksiltaan saippua on antiseptinen, stimuloiva, verisuonia supistava ja paranemista edistävä. Saippua valmistetaan neitsytoliiviöljystä, joka on rikastettu bergamotin hedelmänkuorilla ja eteerisellä öljyllä. 80 g (91,88 €/kg)
INCI: natrium olivate, aqua, glyseriiniä, natrium Cocoate, sitrushedelmät bergamia, Olea European.

7,35 €

Saippuasetti, kolme saippuaa

Valmistaja:

Saippuasetissä yksi oliiviöljysaippua, yksi kaurasaippua ja yksi aasinmaitosaippua. Saippuoiden paino 80 g/saippua. Kts. tuotetiedot saippuoiden yhteydestä. Saippua 7,35 €/kpl - settihinta 20,00 €

20,00 €

Saippuasetti, neljä eri saippuaa

Valmistaja:

Setissä neljä erilaista saippuaa: oliiviöljy, ruusu, kaura ja bergamotti. Saippuoiden paino 80 g/saippua. Kts. tuotetiedot saippuoiden esittelyistä. Yksitellen saippuoiden hinta 7,35 €/kpl.

25,00 €

Suolasaippua, Ystäväni

Valmistaja:

Ihanan raikas suolasaippua ystävälle, tai itselle. Väri on raikas, puhtaan vaaleanpunainen. Tuoksussa on aavistus melonia, kevyt, mieto ja miellyttävä. Paino 120 g (54,17 €/kg) INCI: sodium chlorid, sodium cocoate, sodium rapeseedate, aqua, sodium olivate, sodium castorate, butyrspermum parkii, parfyms, soap color, eugenol, limonene, linalool

7,50 €

Saippua, persikka & aprikoosikuorinta

Valmistaja:

Saippua kuin korillinen raikkaita, tuoreita persikoita. Peseytymisestä nautinnon tekee saippuan sisältämä kaurapuuro, aprikoosin ydinjauho ja mausteet. Saippua sisältää runsaasti persikkaöjyä ja sheavoita, jotka pehmittävät ihosi sileäksi. Tämä aiheuttaa helposti riippuvuutta. 120 g (70,00 €/kg) ALE, päiväys syksy 2019

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate (organic), sodium sunflowerate (organic), sodium peach kernelate, sodium shea butterate, sodium castorate (organic), parfum, ekologiska, oatmeal (organic), apricot seed powder, turmeric, croton annum, väri (15510) benzyl benzoate, linalool.

5,00 €

Kynttilä, Gardenia

Valmistaja:

Ihastuttava, puhtaan ja raikkaan keltainen kynttilä, jonka paloaika on 40 tuntia. Ja tämän tuoksu; huumaava kevyt kukkien tuulahdus, luonnollinen kukkaistuoksu. Ainekset: kasvivaha, puuvillainen kynttiläsydän, elintarvikekelpoinen lasipurkki. Kaikki hajusteet ovat ftalaattivapaat. Normaalihinta 13,20€

 

8,00 €

Kristallisuolasaippua

Valmistaja:

Himalajan kristallisuolasaippua hoitaa ihoa luonnollisesti. Suola puhdistaa ja desinfioi sekä sen mineraalit ravitsevat ihoa ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Suolasaippuasta saat apua mm. atopiaan, akneen, kuivaan ihoon ja psoriakseen. Koko 6x6 cm. Kastele saippua ja pyörittele käsissä, jonka jälkeen pese kädelläsi ihoa. Raaka-aine on Himalajan vuoristosta löytyvä käsittelemätön luonnonsuola.

 

4,50 €

Pesupähkinä, 1 kg

Valmistaja:

Nepalista Himalajan rinteillä kasvavien peasupähkinöiden pesuteho perustuu pähkinöiden kuorissa olevaan sapoiiniin, joka liukenee yli 30-asteiseen veteen ja toimii luontaisena pesuaineena. Eivät jätä pyykkiin kemiallisia jäämiä, kuten kemialliset pesuaineet. Pesupähkinät sopivat hyvin allergikoille, astmaatikoille ja herkkäihoisille, eivätkä aiheuta ärsytystä. Ne käyvät myös pähkinäallergisille.

Katso myös pesupussi.

14,50 €

Suolasuihke

Valmistaja:

Kristallisuolan  mineraalipitoinen koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa luonnonmukaisella tavalla, ilman haitallisia kemikaaleja tai teollisia lisäaineita.

Sade kristallisuolasuihke soveltuu monipuoliseen päivittäiseen käyttöön rauhoittaen, tasapainottaen ja hoitaen ihoa. Voidaan käyttää myös kasvoveden tilalle tai vaikka käsivoiteena. Erittäin monikäyttöinen. Viimeistelee erinomaisesti Sade oliiviöljy kristallisuola kuorintaöljy hoidon. Kokeile myös hius- ja kasvovetenä. Suihkeeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta appelsiinin kukka ja vanilijauute tuovat siihen miellyttävän tuoksu. Sopii erityisen hyvin allergisille, atoopikoille, aknen ja prosiaksen hoitoon, kutinaan, auringon polttamalle iholle, hyttysen pistoihin. Himalajan kristallisuola tuo tuotteisiin raikkaan tuulahduksen vuorenrinteiltä. Suola desinfioi ja puhdistaa luonnollisesti, rasittamatta ihoa. Se tasapainottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä. Sopii kaikille mutta erityisesti ongelmallisen ihon hoivaamiseen, kuivalle iholle, psoriaatikolle, allergisille ja atoopikoille. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. 100 ml suihkepullo (85,00 €/l) INCI: aqua, maris sal, vanilla planfolia fruit extract, glycerin, citrus aurantium amara (bitter orange) flower water, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate.

 

8,50 €

Suolasaippua, Suomi

Valmistaja:

Raikas, hieman metsäinen vesituoksu. Vaalea saippua, sinisen erisävyisillä pilkuilla. Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.) Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi. Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä. Sisältö: Sodium chloride (merisuola), Sodium cocoate (kookosrasva), Sodium rapeseedate (rypsiöljy), aqua (vesi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium castorate ( risiiniöljy), butyrspermum parkii (Shea) parfyms (saippuatuoksu), CI 77891,  CI74160, (saippuaväri)imonene*,citral*,citronellol*, benzyl salicylate*, linalool*, hydroxyisohexyl 3-cyclohexenecarboxaldehyde*.  * Esiintyy saippuatuoksussa. Paino + 120 g (54,17€/kg)

7,50 €

Suolasaippua, turve

Valmistaja:

Hellävaraiset runsaasti merisuolaa sisältävät saippuat  soveltuvat erinomaisesti  kuivalle ja karhealle iholle. (Sopii muillekkin ihotyypeille.) Suola on miedosti kuoriva, se desinfioi ja pehmentää  ihosi silkkisen pehmeäksi. Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi. Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä. INCI: Sisältö Sodium chloride (merisuola), Sodium cocoate (kookosrasva), Sodium rapeseedate (rypsiöljy), aqua (vesi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium castorate risiiniöljy), sphagnum carex peat (hoitoturve), eucalyptus globulus (eucalyptuksen  eteerinen öljy), rosmarinus officinalis (rosmariinin eteerinen öljy), pogostemon carlin ( patsulin eteerinen öljy), limonen*, linalool*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä. Paino + 120 g (54,17€/kg)

7,50 €

Kristallisuola-kookosvoide ALE

Valmistaja:

Ihoa suojaava, hoitava ja kosteuttava, hellävarainen salva. 50 ml (238,00 €/l) Normaalihinta 11,90€

6,00 €

Saippua, Tonttu

Valmistaja:

Tonttusaippua, joka tuoksuu aivan Joululta. Saippuan sisältämä sheavoi hoitaa ihoa ja saippuan tuoksut tuovat kylpyyn ja mieleen Joulun. 110 g (76,36 €/kg). INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium lardate, sodium canolate (organic), sodium shea butterate, sodium cerra flava (organic), sodium almondate, parfum, titanium dioxide C.I. 77891, 12490, Benzyl bensoate, d-limonene.

 

 

8,40 €

Saippua, Kiiwi-lime

Valmistaja: Passion Savon

Tässä saippuassa on käytetty tuoretta kiiviuutetta ja kalkkiöljyä, jotka ovat puhdistusaineita. Niiden ansiosta saippua on kevyesti verisuonia supistava ja ihovirheitä korjaava. Saippua sopii normaaleille ja rasvoittuville iholaaduille. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Juglans Regia, Actinidia Chinensis, Citrus Aurantifolia, Camellia Sinensis, Litsea Cubeba, Pogostemon Cablin, Kaolin, Vetivera Zinzanoides, Mentha Piperita, Mica, Citral*, Limonene*, Linalool* (*Composants naturellement présents dans les huiles essentielles) Pala 80 g (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Amaretto

Valmistaja: Passion Savon

Tuore, herkullinen, makea arominen saippua, joka saa tuoksunsa mantelimarsipaanista. Sisältää luonnollista hajuvettä ja makeaa manteliöljyä. Valmistuksessa on käytetty tiettyä manteliöljyä, joka ei imeydy saippuointiprosessissa, vaan pysyy öljynä raviten ja kosteuttaen ihoa. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Prunus Dulcis, Parfum (naturel), Bentonite. Pala 80 g. (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Kehäkukka

Valmistaja: Passion Savon

Ihana, lempeä ja ihoa korjaava saippua, jossa ihana sekoitus kukkien- ja hedelmien eteerisiä öljyjä. Lisänä kukkien terälehtiä ja hunajaa. Täydelllinen saippua kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle, herkälle ja hauraalle iholle. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerine, Sodium Sheabutterate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoabutterate, Daucus Carota Sativa, Mel, Cocos Nucifera, Citrus Aurantium, Calendula Officinalis, Bixa Orellana, Cananga Odorata, Litsea Cubeba, Eugenia Caryophyllus, Citrus Nobilis, Cymbopogon Martini, Pogostemon Cablin, Rosmarinus Officinalis, Vetivera Zinzanoides, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Benzyl Benzonate*, Limonene*, Linalool* (*esiintyy luonnossa). Paino 80 g (81,25 €/kg)

6,50 €

Saippua, Joulu

Valmistaja: Passion Savon

Ihastuttava joulusaippua. Päällä kullan kimallusta, tuoksu mantelinen joulu. (Saippuassa ei koverrettua kuviota). Pala 80 g (70,00 €/kg)

5,90 €

Suihkugeeli 3 in !

Valmistaja:

Virkistävä energia buustaus päivään. Hellävarainen luonnonkosmetiikan suihkugeeli. Raikas ja maskuliininen tuoksu.
COSMOS ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, SODIUM COCO-SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, LIPPIA CITRIODORA LEAF WATER*, BETAINE, CITRIC ACID, GLYCERYL OLEATE, LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDIN) GROSSO HERB OIL*, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, POTASSIUM SORBATE, GLYCERIN***, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN’S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LINALOOL**, LIMONENE** 200 ml (29,50 €/l)

5,90 €

Deo, spray aloe vera

Valmistaja:

Kevyesti tuoksuva Aloe vera deodoranttispray ehkäisee ja poistaa hien hajua.
Vuoriyrttien, laventeliöljyn ja salviaöljyn sekoitus raikastaa ihoa.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), ALCOHOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, TRIETHYL CITRATE, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, PARFUM (FRAGRANCE)**, SODIUM LEVULINATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, SODIUM ANISATE, CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE, GLYCERIN*, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, SODIUM CAPROYL/LAUROYL LACTYLATE, POLYGLYCERYL– 5 OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, POTASSIUM SORBATE°, SODIUM BENZOATE°, LIMONENE**, LINALOOL**, CITRONELLOL**, CITRAL**, GERANIOL** (97,33 €/l)

5,90 €

Käsi- ja kynsinauhavoide

Valmistaja:

Kosteuttava ja suojaava luonnonkosmetiikan käsi- ja kynsivoide. Tyrnimarjaa ja appelsiinia sisältä voide tuoksuu raikkaalle ja kosteuttaa tehokkaasti.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), HELIANTHUS ANNUUS HYBRID (HYBRID SUNFLOWER) OIL*, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, TARAXACUM OFFICINALE (DANDELION) ROOT EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE)**, GLYCERIN, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, SODIUM BENZOATE°, POTASSIUM SORBATE°, CITRIC ACID, GLYCERIN*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, SODIUM CITRATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) FRUIT EXTRACT*, TOCOPHEROL, SUNFLOWER SEED OIL SORBITOL ESTERS, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, LIMONENE**, LINALOOL**, CITRONELLOL**, GERANIOL** 75 ml (60,00 €/l)

4,50 €

Shampoo, sitruunamelissa & nokkonen 200 ml

Valmistaja:

Sitruunamelissa ja Nokkosuute shampoo puhdistaa erityisesti rasvoittuvan hiuspohjan.
Hellävaraisesti puhdistava shampoo pesee hiuksesi hellästi mutta tehokkaasti. Raikas tuoksu virkistää ja puhdistaa erityisesti rasvoittuvan hiuspohjan ja hiukset.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, PCA GLYCERYL OLEATE, DEHYDROACETIC ACID°, GLYCERIN, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE)**, GLYCERIN*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, MELISSA OFFICINALIS (LEMON BALM) FLOWER/LEAF/STEM WATER*, MALTODEXTRIN, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT, INULIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, LIMONENE**, CITRAL**, LINALOOL** (29,50 E/l) ALE NORM 5,90€

4,00 €

Shampoo, aloe vera 200 ml

Valmistaja:

Luonnollinen ja mieto Aloe shampoo puhdistaa hiuksesi hellästi, mutta tehokkaasti. Aloe vera pehmentää ja kosteuttaa hiuksia, rauhoittamalla samalla hiuspohjaa. Raikas tuoksu virkistää hiuspohjan lisäksi mielen!
Shampoo sopii erityisesti kuiville hiuksille ja hiuspohjalle.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, PCA GLYCERYL OLEATE, DEHYDROACETIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE)**, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, INULIN, SODIUM BENZOATE°, POTASSIUM SORBATE°, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, LIMONENE**, LINALOOL** (29,50 €/l) ALE NORM 5,90€

4,00 €

Vartalovoide, Aprikoosi ja seljankukka 150 ml

Valmistaja:

Hellävarainen vartalovoide sisältää aprikoosinkiviöljyä ja seljankukkauutetta, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Herkullinen hedelmäinen tuoksu. Sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön.
Benecos Natural Care tuotteet ovat vegaanisia, BDIH sertifioituja ja sisältävät ainutlaatuisen ”Biomix” -luomuseoksen, joka koostuu seitsemästä tarkoin valitusta luomuviljellystä kasviuutteesta: takiainen, nokkonen, lehmus, kehäkukka, mäkikuisma, villiruusu ja seljankukka.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), HELIANTHUS ANNUUS HYBRID (HYBRID SUNFLOWER) OIL*, CETYL ALCOHOL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, STEARYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FLOWER WATER*, PARFUM (FRAGRANCE)**, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE°, POTASSIUM SORBATE°, CITRIC ACID, GLYCERIN*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, SODIUM CITRATE, TOCOPHEROL, SUNFLOWER SEED OIL SORBITOL ESTERS, ASCORBYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, LIMONENE**, LINALOOL** (39,33 €/l) ALE NORM 5,90€

4,00 €

Vartalovoide, Aloe vera 150 ml

Valmistaja:

Rauhoittava ja hellävarainen luonnonkosmetiikan vartalovoide. Aloe vera kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ja rasittunutta ihoa.
Hellävarainen ja rauhoittava vartalovoide sisältää Aloe Veran (Aloe Barbadensis = lääkealoe) mehua, joka jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi ja virkistävän tuoksuiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja väsyneelle iholle.
Benecos Natural Care tuotteet ovat vegaanisia, BDIH sertifioituja ja sisältävät ainutlaatuisen ”Biomix” -luomuseoksen, joka koostuu seitsemästä tarkoin valitusta luomuviljellystä kasviuutteesta: takiainen, nokkonen, lehmus, kehäkukka, mäkikuisma, villiruusu ja seljankukka.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), HELIANTHUS ANNUUS HYBRID (HYBRID SUNFLOWER) OIL*, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE)**, SODIUM BENZOATE°, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE°, GLYCERIN*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, SODIUM CITRATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, SUNFLOWER SEED OIL SORBITOL ESTERS, HELIANTHUS ANNUUS (SUN FLOWER) SEED OIL*, LIMONENE**, LINALOOL**, CITRONELLOL**, CITRAL**, GERANIOL** (39,33 €/l) ALE NORM 5,90€

4,00 €

Vartalovoide, Granaattiomena 150 ml

Valmistaja:

Nopeasti imeytyvä vartalovoide päivittäiseen käyttöön.
Auringonkukkaöljy ja limekukka hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille. Granaattiomenan siemenöljy ja ruusunmarjauute pehmentävät ja hoitavat ihoa.
Hedelmäinen granaattiomena ja ruusunmarja antavat hienostuneen tuoksun.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), HELIANTHUS ANNUUS HYBRID (HYBRID SUNFLOWER) OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE)**, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE°, POTASSIUM SORBATE°, PUNICA GRANATUM (POMEGRANATE) SEED OIL, GLYCERIN*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SODIUM PHYTATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, LIMONENE**, GERANIOL**, CITRONELLOL**, CITRAL**, LINALOOL** (39,33 €/l) ALE NORM 5,90€

4,00 €

Suihkugeeli, Granaattiomena

Valmistaja:

Hellävarainen suihkugeeli pesee hellästi kuivan ja vaativammankin ihon.
Hedelmäinen granaattiomena ja ruusunmarja antavat hienostuneen tuoksun.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID°, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) FLOWER WATER*, GLYCERIN*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, PUNICA GRANATUM (POMEGRANATE) SEED OIL, INULIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LIMONENE**, CITRONELLOL**, GERANIOL**, LINALOOL** (29,50 €/l) ALE NORM. 5,90€

4,00 €

Suihkugeeli, Aprikoosi & seljankukka

Valmistaja:

 Hedelmäisen tuoksuinen luonnollinen suihkugeeli sisältää aprikoosinkiviöljyä ja seljankukkauutetta, joiden ansioista iho jää suihkun jäljiltä pehmeäksi. Mieto tuoksu, sopii myös herkkäihoiselle.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, DEHYDROACETIC ACID°, CITRIC ACID, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE)**, SODIUM CHLORIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) FLOWER WATER*, GLYCERIN*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FLOWER WATER*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, INULIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL (29,50 €/l) ALE NORM 5,90€

4,00 €

Suihkugeeli, Aloe vera 200 ml

Valmistaja:

Luonnollinen Aloe vera -suihkugeeli puhdistaa hellävaraisesti. Raikas tuoksu virkistää ja antaa energiaa.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, DEHYDROACETIC ACID°, CITRIC ACID, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE)**, SODIUM CHLORIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) FLOWER WATER*, GLYCERIN*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FLOWER WATER*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, INULIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL (29,50 €/l) ALE NORM 5,90€

4,00 €

Kuorintavoide, Aprikoosi 200 ml

Valmistaja:

Luonnollinen ja hellävarainen aprikoosi & selja -vartalokuorinta tekee ihostasi pehmeän.
Hienoksi jauhettujen aprikoosinkivien ansiosta ihostasi tulee silkin pehmeä. Samalla hellävaraiset, sulfaatittomat aktiiviset pesuaineet puhdistavat ihon.
Tämä vartalokuorinta on vegaaninen, BDIH-sertifioitu ja sisältää benecosin seitsemän valikoidun, luomuviljellyn kasviuutteen Biomix-sekoitusta. Ilman ympäristöä kuormittavaa mikrokuorintaa. Sisältää luonnollista alppilähdevettä.
Käyttö: Levitä saksanpähkinän kokoinen määrä kuorintaa vielä kostealle iholle, vaahdota pyörivin liikkein ja hiero ihoon. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä.
Täydennä vaikutusta Benecos vartalovoiteella!
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), COCO-GLUCOSIDE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, GLYCERIN, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, XANTHAN GUM, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER WATER*, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), PARFUM (FRAGRANCE)**, CITRIC ACID, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, BENZYL ALCOHOL°, GLYCERIN*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, DEHYDROACETIC ACID°, TOCOPHEROL, SODIUM PHYTATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, POTASSIUM SORBATE°, SODIUM BENZOATE° (29,50 €/l) ALE NORM 5,90€

4,00 €

Shampoo, Aprikoosi 200 ml

Valmistaja:

Luonnollinen aprikoosi & seljankukka -shampoo sisältää aprikoosinkiviöljyä, manteliproteiineja ja seljankukkauutetta.
Hedelmäinen tuoksu piristää aistit. Shampoo sopii normaaleille hiuksille antamaan pehmeyttä ja kiiltoa.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, PCA GLYCERYL OLEATE, DEHYDROACETIC ACID°, GLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FLOWER WATER*, HYDROLYZED SWEET ALMOND PROTEIN, INULIN, SODIUM BENZOATE°, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL (29,50 €/l) ALE NORM 5,90€

4,00 €

Deo, aloe vera 50 ml

Valmistaja:

Luonnollinen deodorantti on alumiiniton. Luonnolliset aineosat kuten sitruunahappoesteri, sinkkioksidi ja salvia ehkäisevät tehokkaasti ja hellästi hajun muodostumista. Kasviaineosat myös hoitavat ihoa.
Ei sisällä alumiinisuoloja.
Aloe vera sopii myös herkemmällekin iholle.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, TRIETHYL CITRATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, GLYCERIN, DISTARCH PHOSPHATE, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID, POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE, ZINC RICINOLEATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE°, SODIUM CAPROYL/LAUROYL LACTYLATE, CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/ STRAW GLYCOSIDES, SODIUM PCA, SODIUM BENZOATE°, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGENAAN) EXTRACT, CITRIC ACID, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, GLYCERIN*, POLYGLYCERYL- 5 OLEATE, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN’S) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLUCOSE, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, TOCOPHEROL, LIMONENE**, LINALOOL**, CITRONELLOL**, CITRAL**, GERANIOL** (118,00 €/l)

5,90 €

Deo, aprikoosi 50 ml

Valmistaja:

Luonnolliset aineosat kuten sitruunahappoesteri, sinkkioksidi ja salvia ehkäisevät tehokkaasti mutta hellästi hajun muodostumista. Kasviaineosat myös hoitavat ihoa.
Ei sisällä alumiinisuoloja.
Hedelmäisen tuoksuinen aprikoosi ja seljankukka deodorantti sopii myös herkemmällekin iholle.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, TRIETHYL CITRATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, GLYCERIN, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) FRUIT WATER*, DISTARCH PHOSPHATE, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FLOWER WATER*, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE, ZINC RICINOLEATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, XANTHAN GUM, SODIUM CAPROYL/LAUROYL LACTYLATE, P-ANISIC ACID, POTASSIUM SORBATE°, CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, SODIUM PCA, SODIUM BENZOATE°, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGENAAN) EXTRACT, CITRIC ACID, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, GLYCERIN*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN’S) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXRTRACT*, POLYGLYCERYL- 5 OLEATE , SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLUCOSE, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, TOCOPHEROL, LIMONENE** (118,00 €/l)

5,90 €

Käsivoide, aprikoosi 75 ml

Valmistaja:

Nopeasti imeytyvä käsivoide hoitaa kätesi silkkisen pehmeiksi. Sisältää aprikoosinkiviöljyä ja seljankukkauutetta, sekä voikukkauutetta ja auringonkukkaöljyä.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), HELIANTHUS ANNUUS HYBRID (HYBRID SUNFLOWER) OIL*, PYRUS MALUS (APPLE) JUICE*, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, TARAXACUM OFFICINALE (DANDELION) ROOT EXTRACT, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE°, PARFUM (FRAGRANCE)**, POTASSIUM SORBATE°, CITRIC ACID, GLYCERIN*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, SODIUM CITRATE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FLOWER WATER*, TOCOPHEROL, SUNFLOWER SEED OIL SORBITOL ESTERS, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, LIMONENE** (38,67 €/l)

2,90 €

Käsivoide 75 ml

Valmistaja:

Ajaton klassikko käsivoide!
Nopeasti imeytyvä käsivoide hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti herkemmänkin ihon. Luonnollista ja tehokasta hoitoa käsille.
BDIH ja Vegan
INCI: AQUA (WATER), HELIANTHUS ANNUUS HYBRID (HYBRID SUNFLOWER) OIL*, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERYL STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, PARFUM (FRAGRANCE)**, XANTHAN GUM, SORBITAN CAPRYLATE, SODIUM SALICYLATE, TOCOPHEROL, DEHYDROACETIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, GLYCERIN*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN´S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, SODIUM PHYTATE (38,67 €/l)

2,90 €

Suolasaippua Lumous, narusaippua

Valmistaja:

Saippua tuoksuu makean hedelmäiselle, mutta samalla raikkaassa tuoksussa sekoittuvat vihreä tee, lehdet ja eksoottiset kukat ja hedelmät.

Tämä saippua on erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. Miedosti kuorivana se pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfym (saippuatuoksu), CI 77891, CI 12490, CI 11680 (saippuaväri), Tocopherol (D-alpha, luonnollinen e-vitamiini öljy), Centaurea Cyanus Flower (kuivattu ruiskaunokki), benzyl bensoate*, citronellol*, hydroxycitronellal*, limonene*, linalool*, citral*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 240g (49,58 €/kg)

11,90 €

Saippua, kuusi

Valmistaja: Klockargårdens

Luonnollinen saippua, joka ravitsee ihoa. Sisältää tuoretta kuusiöljyä, joka tuo voimaa ja iloa.

INCI: saippuoitu ekologinen palmuöljy (sodium palmate (organic)), kookosöljy (sodium cocoate), oliiviöljy (sodium olivate), maissiöljy (Sodium cornate), ekologinen rapsiöljy (sodium canolate (organic)), ekologinen risiiniöljy (sodium castorate (organic)), kaakaovoi  (sodium cocoa butterate) & mangovoi (sodium mango butterate). eteeristä öljyä: kuusi (abes sibirica (spruce)), värit (C.I. 47005,61570, C.I Mica,77891,77499) *Limonene (eiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä). 120 gr (70,00 €/kg)


8,40 €

Saippua, mänty

Valmistaja: Klockargårdens

Ihastuttava metsän ja männyn tuoksu, joka tulee aidoista eteerisistä öljyistä; männystä ja vuorimännystä. Tämä saippua puhdistaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Täysin kasvipohjainen saippua, joka vahvistaa ihoa, lihaksia ja mielialaa. Klassinen tuoksu.

INCI: saippuoitu oliiviöljy (sodium olivate), kookosöljy (sodium cocoate), maissiöljy (sodium cornate), ekologinen rapsiöljy (sodium canolate (organic)), ekologinen risiiniöljy (sodium castorate (organic)), kaakaovoi (sodium cocoa butterate), mangovoi (sodium mango butterate), eteerinen öljy: (Pinus nigra Twig Leaf Oil), vihreä savi (green clay). Limonene. 100 g (84,00 €/kg)

8,40 €

Saippua, kielo

Valmistaja: Klockargårdens

Ihana, hurmaava kielon aito tuoksu. Täysin kasvipohjainen ja mieto saippua, joka puhdistaa ihon hellästi mutta samalla tehokkaasti. Sisältää kosteuttavaa sheavoita.

INCI: saippuoitu oliiviöljy (sodium olivate), kookosöljy (sodium cocoate), ekologinen auringonkukkaöljy (sodium sunflowerate (organic)), sheavoi (sodium shea butterate), ekologinen risiiniöljy (sodium castorate (organic)), tuoksu (parfum), glyceriini, väri (C.I 7789, 47005, 61570, 61570), citronellol, linalool, geraniol, hydraxysohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, butylphenyl, methylpropional. 100 g (84,00 €/kg)

 


8,40 €

Sokerikuorinta, Rakkaus TARJOUS

Valmistaja: Klockargårdens

Ihastuttava sokerikuorinta, suorastaan rakastettava Rakkaus-kuorinta. Tuoreessa aistillisessa tuoksussa tuoksuu greippi, klementiini, mansikat, persikka, mustaherukka ja ruusu. Pohjana pehmeä valkoinen sokeri. Kaikki tämä hurmaavassa lasipurkissa. Parasta ennen 9/2019

INCI: ekologinen sokeri (Sucros), manteliöljy (Prunus amygdalus dulcis Oil), Mangovoi (Mangifera indica Seed Butter), E-vitamiini (Tocopherol, Helianthus annuus Seed Oil), tuoksu (Parfum), Linalool.


9,00 €

Benecos, partaöljy 30 ml

Valmistaja:

Nopeasti imeytyvä luonnollinen partaöljy hoitaa kasvojen herkkää ihoa, erityisesti parranajon jälkeen. Argan-, manteli- ja aurinkoöljyä sisältävä partaöljy hoitaa ihon lisäksi myös partaa.
Raikas ja maskuliininen tuoksu.
INCI: HELIANTHUS ANNUUS (HYBRID SUNFLOWER) HYBRID OIL*, PRUNUS AMYGDALUS (SWEET ALMOND) DULCIS OIL*, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDIN) GROSSO HERB OIL*, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE)**, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, PANICUM MILIACEUM (MILLET) SEED EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, LINALOOL**, LIMONENE**, GERANIOL**, CITRAL**, COUMARIN** (316,67 €/l) PÄIVÄYS 4/2020

6,00 €

Suolasaippua, Metsän kuura

Valmistaja:

Tämä suloisuus tuoksuu vienosti havupuille ja pikku pakkaselle. Aivan ihastuttava suolasaippua unisex tuoksulla. Sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Saippua on miedosti kuoriva, ja pehmentää siten ihon silkkisen pehmeäksi. On erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle.
Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms (saippuatuoksu), CI 77891, CI 74260, CI 77266 (saippuaväri), cinnamal*, eugenol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 120g (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Suomi

Valmistaja:

Saippua Suomelle. Kaunis sini-valkoinen saippua, jossa unisex-tuoksu. Sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Kuorii miedosti ja pehmentää siten ihon silkkisen pehmeäksi. Erinomainen kuivalle, karhealle ja atooppiselle iholle.
Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms), CI 77891,  CI 74160, CI 77266 (saippuaväri), coumarin*, linalool*, d-limonene*, eugenol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 120g (54,17 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Koli

Valmistaja:

Raikkaan metsän tuoksu; mänty, kataja, kuusi. Ei sisällä parfyymia tai saippuatuoksua, tuoksu tulee eteerisistä aromeista.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Abies Sibirica Oil (siperian pihtapuun eteerinen öljy), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (eukalyptuksen eteerinen öljy), Juniperus Communis Fruit Oil (katajan marjan eteerinen öljy), Pogostemon Cablin Leaf Oil (patsulin eteerinen öljy), CI 77891, CI 77266, CI 74260, limonene*, linalool*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä/Förekommer naturligt i eteriska oljor/Occurs naturally in essential oils.

Paino 120g

7,50 €

Saippua, Joulukuusi

Valmistaja:

Ihan hohtava vihreä saippua, joka tuoksuu aivan joulukuuselta. Ihoa rauhoittava.

INCI: sodium palmate (organic), sodium cocoate, sodium olivate, sodium cornate, sodium canolate (organic), sodium castorate (organic), sodium cocoa butterate & sodium mango butterate. essential oil: gran (abes sibirica (spruce)). pigment (C.I. 47005,61570, C.I Mica,77891,77499) *Limonene (*finns naturligt i eteriska oljor, *naturally found in essential oils).

120 gr.70,00 €/kg VEGAN


8,40 €

Saippua, Hyasintti

Valmistaja:

Täydellinen hyasintin tuoksu. Ihastuttava vaalea saippua, joka puhdistaa ihon pehmeästi sen sisältämän sheavoin avulla. Sopii sekä kasvojen että vartalon pesuun. Unelmasaippua kukkaistuoksuja rakastavalle.

INCI: sodium olivate, sodium cocoate, sodium sunflowerate (organic), sodium shea butterate (organic), sodium castorate (organic), parfum, glycerin, väri (titanoxid C.I 7789), Hexyl cinnam-aldehyde, linalool, d-limonene, citral, eugenol, hydroxyl-citronellal, hydroxy-methylpentyl-cyclohexenecarboxalde-hyde, benzyl alcohol.

120 gr. 70,00 €/kg VEGAN


8,40 €

Sokerikuorinta, Karpalo

Valmistaja:

Ihanan hedelmäinen sokerikuorinta, joka sisältää manteliöljyä ja karpaloa.

INCI: ekologinen sokeri, manteliöljy, mangovoi, karpalo, E-vitamiini, auringonkukan siemenöljy, parfyymi, cumariini

225 g  88,00 €/kg

19,80 €

Shampoo eläimille

Valmistaja:

Ihanteellinen saippua kaikille eläimille, jopa kissoille. Shampoo pesee todella puhtaaksi, mutta samalla sen sisältämä argan-öljy hoitaa ihoa ja turkkia. Täysin luonnollinen ja tuoksuton, joka sopii herkkäturkkisimmillekin eläimille.

INCI: sodium cocoate, sodium argania spinosa (Argan) nut oil, sodium lardate, sodium organic sunflowerate, sodium organic canolate, sodium organic castorate, cerra flava (organic beeswax).

120 g  91,67 €/kg

11,00 €

Saippua, Aasinmaito

Valmistaja:

Ravitseva ja rauhoittava aasinmaitosaippua, joka sisältää vastapuristettua oliiviöljyä, kookosöljyä ja tietenkin aasinmaitoa. Aasinmaidolla on erityisiä ihoa ravitsevia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti proteiinien lisäksi rasvahappojen Omega 3:n ja 6:n erityisiä ominaisuuksia. Rasia ei kuulu pakkaukseen.

INCI: olea europaea oil , aqua, cocos nucifera oil, sodium hydroxide, lac asinae


7,35 €

Saippuasetti, 5 saippuaa

Valmistaja:

Sa di Saponen 80 g viisi saippuaa: bergamotti, kaura, aasinmaito, sitruuna ja oliiviöljy

30,00 €

Joulusaippuasetti, 6 saippuaa

Valmistaja:

Setissä Klockargårdensin kuusi 120 g jotakin jouluista saippuaa. Norm hinta 8,40 €/kpl

35,00 €

Saippua, Pakuri

Valmistaja:

Hennosti vihreään vivahtava saippua, jossa Suomen luonnon ihmeaineeksi sanottua pakuria. Sopii koivuhartsin uudistavan vaikutuksen takia erityisesti psoriaatikoille, atoopikoille ja muuten aralle, herkälle iholle. Suomalaiset hennot hiukset rakastavat tätä saippuaa! Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita. 60 g (108,33€/kg)

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy, luomukookos, risiiniöljy, vesi, lipeä, pakuri, setrin, katajan ja männyn eteeriset öljyt.*Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

6,50 €

Saippua, Hilla

Valmistaja:

Lahja Suomen soilta sekoitettuna saippuaan. Lämmin kultainen saippua, marjarouheesta punaisia pilkkuja. Metsäinen tuoksu eteerisistä öljyistä. Ei pähkinäöljyjä. ei mehiläistuotteita. Kevyesti kuoriva. 60 g (108,33€/kg)

Ainesosat: Luomu rypsiöljy, luomu kookos, risiiniöljy, vesi, lipeä, aprikoosisiemenöljy, hillan marjarouhe, laakerinlehden ja siperiankuusen eteerinen öljy.

6,50 €

Suolasaippua, Aurora Borealis

Valmistaja:

Aurora Borealis kietoo hellästi yhteen vihermintun, piparmintun ja greipin eteeristen öljyjen virkistävän voimaannuttavat tuoksut. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. Saippua on miedosti kuoriva ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi sekä eutralisoi bakteerien aiheuttamaa hienhajua.  Merisuolan mineraalit auttavat ylläpitämään ihosi kosteustasapainossa. Saippua sopii kasvoille, käsille ja koko vartan riittoisas sekä kestää pitkään käytössä.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Mentha Spicata Herb Oil (vihermintun eteerinen öljy), Citrus Paradisi Peel Oil (greipin eteerinen öljy), Mentha Piperita Leaf Oil (piparmintun eteerinen öljy), CI 77891, CI 112490, CI 73360, CI 11680, CI 174260, CI 11710, CI51319, CI 74160 (saippuaväri), linalool*, limonene*, citral*, eugenol*, geraniol*, benzyl benzoate*, citronellol*. *Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä/Förekommer naturligt i eteriska oljor/Occurs naturally in essential oils. 120 g (62,50 €/kg)

7,50 €

Suolasaippua, Ruusu

Valmistaja:

Ihastuttavan tuoksuinen, aivan aidon villiruusun tuoksu. Suolasaippua sopii kaikille ihotyypeille, erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. On miedosti kuoriva ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi, neutralisoi bakteerien aiheuttamaa hienhajua ja vaikuttaa vähentävästi finnien ja näppyjen muodostumisee. Merisuolan mineraalit auttavat ylläpitämään ihosi kosteustasapainoa. Saippua sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle, on riittoisa ja kestää pitkään käytössä.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms (saippuatuoksu), CI 12490, CI 77891 (saippuaväri), benzyl benzoate*, cinnamyl alcohol*, citral*, citronellol*, eugenol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 120g (62,50 €/kg)

 

7,50 €

Kasvosaippua, mustikka

Valmistaja:

Flow:n kasvosaippua rasvoittuvalle ja sekaiholle. Arktista mustikkaa sisältävä, syväpuhdistava ja ihoa kirkastava kasvosaippua epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Sopii päivittäiseen ihon puhdistamiseen sekä meikin poistoon. Vegaani

 

6,90 €

Lahjapakkaus I´m Full of Happiness"

Valmistaja:

Firming body lotion Q10, 200ml: Luomujojobaöljyä ja aloe veraa sisältävä vartalovoide ravitsee ja tukee ihon kollageenin tuotantoa. Vartalovoiteen kevyt koostumus imeytyy välittömästi, kosteuttaen ja suojaten ihoa ikääntymistä vastaan. Upeat tulokset näkyvät jo kahdessa viikossa. Vartalovoiteessa käytetty koentsyymi Q10 tuotetaan luonnollisesti fermentoimalla glukoosipohjaista liuosta.

Hand Cream -käsivoide 75ml: Manteliöljyä ja sheavoita sisältävä käsivoide on suunniteltu käsien herkälle iholle. Kehäkukkaa ja lesitiiniä sisältävä voide suojelee ja kosteuttaa käsien ihoa. Nopeasti imeytyvä koostumus. Sopii päivittäiseen käyttöön koko perheelle

Lip Balm 4g: Kosteutusta herkille huulille. Sisältää Green Hydro Protection Complex –raaka-aineyhdistelmän, jonka sisältämä mehiläisvaha kosteuttaa ja hoitaa huultenherkkää ihoa. Suojaa huulia ympäristön rasitukselta. Sopii koko perheelle päivittäiseen käyttöön. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

14,50 €

Lavera lahjapakkaus Love

Valmistaja:

Lavera Basis Sensitiv Face Care Love lahjapakkaus sisältää Lavera Basis Sensitiv Moisturising Cream 50ml kosteusvoiteen normaalille ja sekaiholle sekä Lavera Basis Sensitiv Regenerating Night Cream 50ml kaikille ihotyypeille sopivan yövoiteen. Vegaaninen, NaTrue-sertifioitu.

23,90 €

Lavera lahjapakkaus Basis Sensitive

Valmistaja:

Koko perheen Lavera Basis Sensitiv lahjapakkaus sisältää Basis Sensitiv Moisturising Body Lotion 200ml vartalovoiteen sekä Basis Sensitiv Hand Cream 75ml käsivoiteen. Tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja ja vegaanisia.

10,90 €

Lavera lahjapakkaus

Valmistaja:

Laveran Basis Sensitiv lahjapakkaus sisältää kaksi NaTrue-sertifioitua täysikokoista luonnonkosmetiikan tuotetta, joilla ilahdutat läheistäsi. Lahjapakkaus sisältää kiinteyttävän kosteusvoiteen vartalolle sekä koko vartalon pesuun soveltuvan suihkusaippuan.

2 in 1 Hair & Body Wash -suihkusaippua: Puhdistaa ihon ja hiukset hellävaraisesti. Suihkusaippuan merileväuutetta ja kasvikeratiinia sisältävä koostumus hoitaa ihoa ja hiuksia, jopa usein käytettynä, ja suojaa kuivumiselta. Pakkaus sisältää 200ml.

Q10 vartalovoide: Luomujojobaöljyä ja aloe veraa sisältävä vartalovoide ravitsee ja tukee ihon kollageenin tuotantoa. Vartalovoiteen kevyt koostumus imeytyy välittömästi, kosteuttaen ja suojaten ihoa ikääntymistä vastaan. Upeat tulokset näkyvät jo kahdessa viikossa. Vartalovoiteessa käytetty koentsyymi Q10 tuotetaan luonnollisesti fermentoimalla glukoosipohjaista liuosta. Pakkaus sisältää 200ml.

Tuotteet ovat 100% Vegan.
 

9,90 €

Lavera lahjapakkaus karpalon voimaa

Valmistaja:

Lahjapakkaus kuivalle iholle. Sisältää lavera Regenerating Body Milk vartalovoiteen (200ml) sekä Anti-aging käsivoiteen (75ml). Tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja ja vegaanisia.
Luomukarpalouutetta ja -arganöljyä sisältävä vartalovoide antaa kuivalle iholle tehokasta kosteutta. Täyteläinen, ravitseva koostumus sisältää arvokkaita öljyjä ja karpalo tukee luonnollista solujen uudistumisprosessia - lopputuloksena pehmeä, sileä iho.
Erityisesti ikääntyville käsille suunnattu uudistava käsivoide, jonka täyteläinen koostumus sisältää arvokkaita luomuainesosia ja antioksidantteja kuten hyaluronihappoa, luomuarganöljyä sekä -karpaloa, jotka tekevät käsistä välittömästi sileämmät sekä suojaavat ja uudistavat ihoa tehokkaasti.

17,90 €

Saippua, rakas kesä

Valmistaja:

Ihastuttava kasvissaippua, joka pesee puhtaaksi ihoa kuivattamatta. Tuoksu on unohtumattoman raikas yhdistelmä tuoretta kurkkua, makeaa melonia, ripaus appelsiinia ja valkoista myskiä.

Isodium cocate, organic sodium palmate, sodium cornate, sodium olivate, organic sodium canolate, sodium organic castorate, parfum, color 77891, 16255, 74260, linalool, limone

 

8,40 €

Saippua, vanilja

Valmistaja:

Lämpimän vaniljan tuoksuinen, kuparin ja keltaisen hohtava saippua.

Sodium cocoate, sodium olivate, Sodium sunflowerate, sodium canolate, sodium castorate, parfum, glycerin,  CI- Mica,77891,77499, Mica, 77491). Benzyl bensoate, Coumarin.

8,40 €

Palashampoo sitruunaruoho Nurme

Valmistaja:

Hoitava sheavoi ja manteliöljy rauhoittavat hiuspohjaa. Sitruunaruohon eteerinen öljy lisää hiusten kiiltoa ja kirkkautta.

Käyttöohjeet: Hiero kostutettua shampoopalaa hellästi kosteisiin hiuksiin. Levitä koko hiuksiin. Hiero hellästi päänahkaa ja hiuksia, lisää vettä tarvittaessa. On tärkeää, että vaahdotat shampoon kunnolla hiuksiin, jotta hiuksiin ei jää saippuajäännöksiä. Huuhtele. Toista toimenpide halutessasi.

INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Aqua, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Leaf Oil, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Citronellol*, Limonene*.
*Occurs naturally in essential oils.

100 G

9,50 €

Palashampoo teepuu Nurme

Valmistaja:

Sheavoi hoitaa ja pehmentää hiuksia. Teepuuöljy rauhoittaa kutisevaa hiuspohjaa ja edistää hiusten luonnollista kasvua.

Käyttöohjeet: Hiero kostutettua shampoopalaa hellästi kosteisiin hiuksiin. Levitä koko hiuksiin. Hiero hellästi päänahkaa ja hiuksia, lisää vettä tarvittaessa. On tärkeää, että vaahdotat shampoon kunnolla hiuksiin, jotta hiuksiin ei jää saippuajäännöksiä. Huuhtele. Toista toimenpide halutessasi.

INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Aqua, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Limonene*.
*Occurs naturally in essential oils.

100 G

9,50 €

Lavera pumppupullo marjainen

Valmistaja:

Hellävarainen käsisaippua, joka sisältää luomu gojimarjaa ja luomu acaimarjaa. Puhdistaa kädet kuivattamatta ihoa. Pirteä, marjainen tuoksu. Hemmotteleva, vaahtoava koostumus. Sisältää luonnollisia peseviä ainesosia. Hoitava koostumus, jossa on iholle neutraali pH.

NaTrue sertifioitu ja vegaaninen.

INCI: Water (Aqua), Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Euterpe Oleracea Fruit Extract*, Salvia Hispanica Seed Extract*, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Punica Granatum Fruit Extract*, Sea Salt (Maris Sal), Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Alcohol* denat., Levulinic Acid, Fragrance (Parfum)**, Linalool**

250 ml

6,50 €

Lavera pumppupullo sitrus

Valmistaja:

Hellävarainen käsisaippua, joka sisältää luomu limeä ja luomu sitruunaruohoa. Puhdistaa kädet kuivattamatta ihoa. Raikas limen tuoksu. Hemmotteleva, vaahtoava koostumus. Sisältää luonnollisia peseviä ainesosia. Hoitava koostumus, jossa on iholle neutraali pH.

NaTrue sertifioitu ja vegaaninen.

INCI: Water (Aqua), Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cymbopogon Flexuosus Herb Extract*, Verbena Officinalis Leaf Extract*, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract*, Cymbopogon Martini Oil*, Sea Salt (Maris Sal), Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Alcohol* denat., Fragrance (Parfum)**, Citral**, Limonene**, Linalool**,  Citronellol**

250 ml

6,50 €

Narusaippua, turve - tuoksuton

Valmistaja:

Ihanasti ihoa pehmentävä ja kevyesti kuoriva Turve-Natural suolasaippua sisältää puhdistamatonta merisuolaa, kookos-, oliivi, rypsi- ja risiiniöljyä, sekä runsaasti saippuaraastetta hoitavasta ja syväpuhdistavasta turvesaippuasta. Tässä kätevässä narusaippuassa on kaikki suolasaippuan ja hoitoturpeen hyvää tekevät ominaisuudet samassa, ilman lisättyjä tuoksuja tai värejä.

Suola-narusaippuoissa on mukana runsaasti saippuaraastetta ns. tavallisesta kasvirasvasaippuasta, joka tekee siitä runsaammin vaahtoavan ja luo sille iloisen pilkahduksen ulkonäköön.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Peat Moss Extract (kotimainen hoitoturve), Tocopherol (D-alpha, luonnollinen e-vitamiini öljy), Calendula Officinalis Flower (kuivattu kehäkukka). Ei sisällä lisättyä tuoksua, eikä väriä/Innehåller inte tillsatta doft- eller färgämnen/No perfume or colourings

Paino 240g

11,90 €

Kasvosuoja

Valmistaja:

Kaksikerroksinen kasvomaski korvalenkillä ja muotoiltavalla nenäkappaleella. Maski on valmistettu kaksinkertaisesta polypropeenikankaasta. Maski on pesun ja keittämisen kestävä. Ei sovellu mikäli on sydän- ja verenkiertosairaus, astma, keuhkoahtaumatauti tai niiden oireita. Vain aikuisille. Kasvomaskin käytöstä ei ole tieteellistä näyttöä. Tämä maski ei ole henkilösuojain tai kirurginen nenä-suusuojain eikä se täytä henkilösuojainasetuksen vaatimuksia. Kasvomaskilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (ei koske tuotevirhettä). Valmistettu EU:ssa. Materiaali 95% polypropeei, 5% puuvilla.  2 kpl/pkt

9,00 €